Merhaba arkadaşlar. Son açılan 5 Serverden bir tanesine Full Str Crossbowman yapılandırmayı düşünüyorum. Forumdaki yapılandırmaları okudum, bir çoğuna baktım fakat aradığım bazı cevapları bulamadım. Moderatörlerimiz lütfen konuyu kilitleyip link vermesin çünkü bazı fikirlere ihtiyacım var. Öncelikle birkaç sorum olacak.
1. Crossbowman olacaksam neden Dagger skillerine ihtiyacım olsun? SP kasma süresini neden boşu boşuna uzatayım? Çok sıkıntıya gelemem çünkü. 2. Son açılan 5 Serverin listesini verirseniz iyi olur. Birde hangisini önerirsiniz? (Malazgirt hariç, ölü server olmasın.) 3. Benim Rogue ve Cleric dallarında 100 Lvle kadar kesinlikle açmam gereken skilleri buraya resimli yada düzgün bir şekilde koyabilir misinz? (En önemlisi bu bana çok lazım. Konulara baktım sadece açıklama var, hangisinin çok lazım olduğu falan yazmıyor.)
Hepinize cevaplar için teşekkür ederim şimdiden.
Merhaba bu forumda ilk mejajm olcak :D ilk olarak sp farm yapmağı pek sevmiosan rogue nun xbow için olan attack pasif skillerini açsan yeterli olacaktır, bi de 14lvl da gelen çinliler el yakmasına benziyen bi skill var onu da açarsan canavarları zehirlersin bi de görünmezlii açarsın event de kullanabilirsn , dagger acaarsan cok sp kaybedersn ondan pek tavsiye etmem .... Yan mastery cleric onu bende tam onlarak bilmiyorum...
server olarak da helios u tavsiye ederim... Bu arada bu forumda private serverlar hakkında konusmak yasak mı?
Tavsiyeler için teşekkürler. Helios ne zaman açıldı bir bilginiz var mı? Başka tavsiyeler ve istediğim resimli anlatımı bekliyorum arkadaşlardan.
heliosda cok sağlam rogue / clericler var onların arasında isim yapmak zor ama gel güzel ve eğlenceli bi server.
quote:
Orijinalden alıntı: tevez
heliosda cok sağlam rogue / clericler var onların arasında isim yapmak zor ama gel güzel ve eğlenceli bi server.
Her serverda var onlardan
dagger de açmalısın sadece xbow la öldüremiyeceğin charlar var onlarda daggeri kullanmalısın.