arkadaslar suan 69 wizz ile sp kasıyorum yan carlara aynı zamanda botlada birtane glavie car kasıyorum onuda cok sp kasmadan yüksek lvl yapıp sp kastıgım carları kullanmak için kasıyorum oyunda para sıkıntım yok pot konusunda falan petimde var car heuksal fire light cold[cold 20de arttırmıyorum] bu carı en hızlı nerde kasabilirim tek basına olucak bot ile yardımcı olursanız sevinirim.. şimdidenteşekkür ederim
Levelini belirtirsen yardımcı olabiliriz
padon yazmayı unutmuşum heralde akşam açtım scorpionda kasılıyo 33 leveldi en son ama sabah girip bakamadım oyun bakımdaydı. 34-35 gibi bişeyler heralde :)
Bence 2 level üzeri moblara götür. Seri keser. Fakat glaive o kadarda seri değil. Sırf sp kastırmak için açıcaksan int tercih etmeni öneririm.
Suan forumda full str kasma yerlerı gordum ona gore kasıyorumda sp kasmak ıcın kullanmıcam sp kasmak ıcın ezık bı wız var zaten onla kasıyorum bu carda onlar sp kasarken 90 falan yapabılırsem sp kastıktan sonra partılerle ugrasmak ıstemıyorum ondan senın dedıgınıde denıcem 2 lv yuksek moblara gıdıp tesekkur ederım
Hun archerlara götür iyi kasılır 35 36 olunca sunsunglara
suan penon partideyimde sunsunglar full bot kasılıcak yer yok :(