Bildirim
full str mı ıntın 2 katı kadar str mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Bence 2-1 str ağırlıklı gitmelisin.Çünkü str bowları critleri kurtarıyor.Bowun ve crit özelliği iyi değilse pvp de pekde şansın olmaz.Intci bowları ki ben ya int çi yade str ci bow acacak olsam str açardım.Intci bowlari ise yüksek büyüsel vuruslari kurtarıyor.Yani pvpdeki adamda ghost walk varsa sendede varsa kovalamaca başlıyor demektir.Ama sende yoksa şansın yoktur.Özellikle karşıdaki bir glavie ise.Ama 2str1int gidilmiş bowcuda hem canı fazladır full intden ama vurusu azdir ancak full str dende iyi vurru.Yani kısaca 2-1 bow full intden az vurur ama canı fazla str den fazla vurur ama biraz canı az.Itemlere'de blue eklenerek çözülür o sorunda.
-
Sana %100 önerdigim build 2str 1ınt hybird bowman. -
Hemen hemen her turden build denedim ...
bu oyunda kesin olarak soyleyebilecegim birkac seyden biri str hybrid olmaz ... ise yaramaz ... str build pure olmalidir yani full str olmalidir ...
nedenine gelecek olur isek kisaca aciklamak gerekirse bowman, glavier, blader (chinese buildler icin) fiziksel atak yapar ... fiziksel atagi etkileyen en onemli sey ise phy balance yani str miktarinizdir ... uzerinizde ne kadar str varda o derce kuvvetli vurursunuz ... hybrid yapar int verir iseniz phy balance duser ... ama bu durumda ne olur mag balance artar bu da imbue ile yani el yakma ile vuruslarinizi kuvvetlendirir ... kafa karisikligi olmasin diye kafadan rakamlar sallayarak orneklemek gerekirse;
full str bowman x skili ile ayni sartlar altinda imbue ile 7000 imbue olmadan 5000 vuruyor ise ...
hybrid bowman x skili ile ayni sartlar altinda imbue ile 7500 imbue olmadan 4000 vurur ...
aa bak imbue ile daha iyi vuruyor diyebilirsiniz ama is o kadar basit degil ... hele 2:1 str:int hybrid yaptiniz mi ... phy balance coker, phy balance vurus kadar defansta asil etkilidir ... yani bir str charin en buyuk artisi HP miktari ve phy defansidir ... hybrid yaptiginizda fiziksel defansiniz duser ve HP miktariniz onemli olcude azalir ... velhasil imbue ile kazanacaginiz az miktardaki damage artisina degmeyecek seyler kaybetmis olursunuz str hybrid yapar iseniz ...
kisaca sro oyununda str hybrid olmaz ... tek istisna ile!!!
o da eger full sun set giyebilecek iseniz!! eger uzerinize full sun set giyecek iseniz o zaman hybrid yapilabilir ...
-
Benim söleyebilecegim tek şey : Full farm ve güzel bir setle( sun olmasına gerek yok) 2str 1ınt hybird bowman
, full str bowmandan daha iyidir. Tabiki benim görüsüm. -
quote:
Orjinalden alıntı: __Angel__
Benim söleyebilecegim tek şey : Full farm ve güzel bir setle( sun olmasına gerek yok) 2str 1ınt hybird bowman
, full str bowmandan daha iyidir. Tabiki benim görüsüm.
deneyen bilir gençlik bence yorum yapmayın deneme yanılma yöntemi en iisi -
quote:
Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR
bu oyunda kesin olarak soyleyebilecegim birkac seyden biri str hybrid olmaz ... ise yaramaz ... str build pure olmalidir yani full str olmalidir ...
nedenine gelecek olur isek kisaca aciklamak gerekirse bowman, glavier, blader (chinese buildler icin) fiziksel atak yapar ... fiziksel atagi etkileyen en onemli sey ise phy balance yani str miktarinizdir ... uzerinizde ne kadar str varda o derce kuvvetli vurursunuz ... hybrid yapar int verir iseniz phy balance duser ... ama bu durumda ne olur mag balance artar bu da imbue ile yani el yakma ile vuruslarinizi kuvvetlendirir ... kafa karisikligi olmasin diye kafadan rakamlar sallayarak orneklemek gerekirse;
full str bowman x skili ile ayni sartlar altinda imbue ile 7000 imbue olmadan 5000 vuruyor ise ...
hybrid bowman x skili ile ayni sartlar altinda imbue ile 7500 imbue olmadan 4000 vurur ...
aa bak imbue ile daha iyi vuruyor diyebilirsiniz ama is o kadar basit degil ... hele 2:1 str:int hybrid yaptiniz mi ... phy balance coker, phy balance vurus kadar defansta asil etkilidir ... yani bir str charin en buyuk artisi HP miktari ve phy defansidir ... hybrid yaptiginizda fiziksel defansiniz duser ve HP miktariniz onemli olcude azalir ... velhasil imbue ile kazanacaginiz az miktardaki damage artisina degmeyecek seyler kaybetmis olursunuz str hybrid yapar iseniz ...
o da eger full sun set giyebilecek iseniz!! eger uzerinize full sun set giyecek iseniz o zaman hybrid yapilabilir ...
+1 Aynen Katılıorm =)
-
hybrid ben de denedim; hala da deniyorum , bi eksisini görmedim. "TuzsuzDELiBEKiR" arkadaşım damage üzerinden mantıklı bir açıklama vermiş zaten. ama değerler biraz daha farklı oluyor maalesef. şöyleki;
90 geldi geleli pek oynamadım, ama 80 lvl sınırı varken pvp'de edindiğim izlenimler doğrultusunda bi şeyler çiziktirmeye çalışacam
pure str bowman:
eğer elinizde en az crit: 10'luk bir yay yoksa; "ben pvp'de sıkı bir karakter olabilirim!" havasına hiç yatmayın. str bowman crit vuramadığı sürece iş yapmaz onu söliim. ha crit vurursa oldukça can yakar. ama crit'ler, siz de biliyorsunuz, öyle pek sık vurulmuyor. üzerinizde de en az +5 garment bir setiniz olmalı. boşverin pro'yu falan. str iseniz garment giymek bir "zorunluluk".
hybrid bowman:
crit'i yüksek bir yay olmasa da iyi vuruşlar yapar. normal, yani crit'siz vuruşları, pure str bowmanın 1.5 katı kadardır; tabi ki imbue ile . crit'leri pure str bowman kadar can yakmaz; ama ne var ki, normal vuruşları str bowman'dan daha yüksek olacağı için herhangi bir eksiklik söz konusu değil. ben gene en az +5 garment giyilmesini öneririm. pro belki iş yapar ama sadece str'lere karşı. tek setiniz olacaksa garment olsun derim.
şimdi işin en fazla merak edilen tarafı muhtemelen "kim daha fazla vurur?" meselesi. ona da şöyle değinmeye çalışayım;
ben yaptığım bi pvp'den örnek vereyim.
rakip pure str bowman, elinde ya +5 ya da +7 yay wardı. seti ise en azından +4 garment. ben ise hybrid,
elimde +5 yay, üzerimde +4 garment set war.
rakibim bana strong bow+fire imbue ile 5-6k arası vuruyor. ben ise strong bow+fire imbue ile 6.5-8k arası vuruyorum. bunlar crit'siz normal vuruşlar.
crit'lerde ise durum biraz pure str bowman lehine işliyor. rakibim strong bow+fire imbue ile 8.5-12k arası crit vurabiliyor. ben ise strong bow+fire imbue ile 8.5-11k arası crit vurabiliyorum. yani str bowmanın crit'den sağladığı yarar hybrid'e göre daha fazla. ama normal vuruşlarda hybrid'in eline su dökemeyeceği de bir gerçek.
nuker rakip konusuna da girmek istemiyorum, yazı uzadı zaten. ama hybrid bowmanın bir nuker'den str bowman'a göre daha az zarar göreceği gerçeğini sanırım hepiniz biliyorsunuz.
nese; iii oyunlar... oyundan ve de forumdan 3-4 ay kadar uzaklaşıyorum. buralarda son 1-2 günüm...
EDIT: imla
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 5 Haziran 2008; 2:09:43 >
-
quote:
Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR
eline sağlık güzel anlatım olmuş
-
hızlı kasmak istiyorsan full int,ama pvpde bi halta yaramaz.biraz daha yavaş kasıp pvpde daha iyi olsun istiyosan 2 str 1 int.daha da yavaş kasılıp pvp kralı olmak istiyorsan full str. -
quote:
Orjinalden alıntı: son_gooku
quote:
Orjinalden alıntı: __Angel__
, full str bowmandan daha iyidir. Tabiki benim görüsüm.
deneyen bilir gençlik bence yorum yapmayın deneme yanılma yöntemi en iisi
Genç şuan herada charım 2str 1int.Sence denemişmiyim genç? -
hybrid str yi hafife almayın. Greece te oynayanlar YILMAZGUVEN'i bilir. 70 e kadar full str 70 ten sonrasını hatırlamıyoruım ama ya full intr ya 2 str 1 int. Adam ortalıkta yarkan ieytan bırakmadı. Resmen unique katili... -
tabiki full str -
hybrid daha çok vurur ama tuzsuz delibekirin dediği gibi str hybrid olmaz artık intte hybrid olunca güzel olmuo full int veya full str -
Full Str -
str den hybrid olmaz heleki bow hiç olmaz macera aramayın diyorum snow shieldla birlikte zaten int hybrid yapmakta moda olmaktan çıktı çünlü chinese master total 300 90da bi hybrid çok zorlanır fire olmadan neyse konu saptı amam tekrarlıyorum macera aramayın arayanlar oldu sonuç hep hüsran strden hybrid lmaz bowdan hybrid hiç olmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: cutthroad
str den hybrid olmaz heleki bow hiç olmaz macera aramayın diyorum snow shieldla birlikte zaten int hybrid yapmakta moda olmaktan çıktı çünlü chinese master total 300 90da bi hybrid çok zorlanır fire olmadan neyse konu saptı amam tekrarlıyorum macera aramayın arayanlar oldu sonuç hep hüsran strden hybrid lmaz bowdan hybrid hiç olmaz
+1905
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X