Şimdi Ara

FULL SUN -FULL FARM WARRIOR 1000TL.ACİL.SERVER URANUS (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tibet olursa ii olur 65+ char aranıyor ınt olması ıstenır saglam 90 100 tl arası ist içi elden olucak sagolun smdıden server farketmez gnede tek_sin_@hotmail.com burdan ulasabılırsınız
  • Silah/en önemlisi) sun olmadığı için doğal olarak bu çara "full-sun" söz öbeğini yakıştırmak çok yanlış. Fakat ful-sun tadında denebilir
  • SILAH SUN MU DEGIL?
    resımlere dıkkatlıce bakarsan orada resmı var sun sılahın..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 16 Şubat 2009; 17:09:23 >
  • katzbalger +7 var farkındaysan ??
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Last__

SILAH SUN MU DEGIL?
    resımlere dıkkatlıce bakarsan orada resmı var sun sılahın..

1h o. Ben 2h yi kastettim ayrıca kalkanda sun değil. Ama sun'u aratmaz cinsten, maşallah diyorum. Hele 2h nedir öyle ya, o ne crit öyle

/>
  • yok bıde 2 handed koyalım sun:)
    keske ama maalesef henuz uranusde dusmedı..shıeld da 1 tane dusmustu son anda kacırdık adam paypal den sattı ama sonra yok oldu shıeld..sun axe var ama gerek yok sımdılık tek sun sılah var..ama 2 handed gercekten aratmıyor sun u:)
  • quote:

Orjinalden alıntı: __Last__

yok bıde 2 handed koyalım sun:)
    keske ama maalesef henuz uranusde dusmedı..shıeld da 1 tane dusmustu son anda kacırdık adam paypal den sattı ama sonra yok oldu shıeld..sun axe var ama gerek yok sımdılık tek sun sılah var..ama 2 handed gercekten aratmıyor sun u:)

Dedim ya sun aratmayacak cinsten

• Bi up da benden char süper....
  • eyv..sagolasın:)
  • up
  • İnsan bunu satmaya nasıl kıyar ...
  • :)
  • up
  • Başlıktaki kısa süreliğine 1.500 tl kısmı beni çok güldürdü Sen onu uzun süreliğine yap bence
  • valla char 2000 tl den assagı verılmez aslında yapılan harcama ortada.ucu ucuna denk gelıyor..ama böyle gıderse kısa süreliğine 1000 tl ye vericem..kısa süreliğine satıldı satıldı satılmazsa kalır bakarız keyfımıze
  • UP.güncel fıyat kısa bir süreliğine 1000tl dir..acil oldugu icin fiyat bu kadar düşmüstür.1000tl nakit istanbul ici elden alışveris mümkündür..ya da ptt havalesı yollayabılen cıkarsa benim ıcın sorun degıl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 21 Şubat 2009; 18:44:38 >
  • UP
  • yatırabilene aşk olsun hayırlı satışlar. fiyatıda cok ucuz.
  • Eyv.sagolasın...
  • Char güzel süper hatta ama 100 lvl gelmeden elinden çkar bence
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.