Şimdi Ara

FULL SUN -FULL FARM WARRIOR 1000TL.ACİL.SERVER URANUS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 LVL Yıl sonuna dogru anca gelır..daha 9 degree honor sunların update olacakmıs..yanı daha var kısaca...10 degree gelse bıle bu charı alan adam dırek 95 lvl moblardan farma baslayabbılır:) phy vuran mobları dusunursek daha da yuksek lvl lere cıkabılır:) 2136 phy def az degıl...
    hayırlısı artık bu fıyata bu char satılmaz aslında su an zararına satıyorum resmen ..alan olursa olur kımse almazsa oynamaya devam..
  • wow valla çok gzl olmuş
  • .
  • Kullanılabilecek çok sıfat yok, hayırlı satışlar.
  • eyv up
  • up
  • up
  • 100 lvl in gelmesi en çok böyle charlar ın zararına oldu.Ben 1 ay önceden uyanıp sunları elden çıkartmıştım Artık satılması çok zor ama yinede satılır inş hayırlı satışlar.
  • zararım var sayılmaz .satılmazsa ne olacak gıdıcem dırek 95-96 lvl moblarda farma gırıcem olacagı bu:) sunlar benı cok cok uzunca sure ıdare eder daha...ayrıca bır daha da sun almam bı anlamı yok cunku..bu kadar kısa sürede yeni lvl acılacaksa o zaman anlamı yok..zaten oyunun da bır ton mantıksızlıgı var ılgılenen de yok nasıl ıs anlamadım..knıght ın bellı konularda ezıcı ustunlugu var sılkroad a karsı..ıkı oyunu da oynadım sro yu halen oynamaktayım ama bır ardream tadı bır savas tadı yok sro da maalesef
  • sun ların hepsini al çarı bna 250 ye sat
  • ıtemsız bu charı 400 den assagı satamam ...honor kıng bufu var uranus gıbı warrıor azlıgı olan bır serverda 90 full farm warrıor-clerıc bır char bu kadar ucuza gıtmez:) 400 e anca verebılırım ıtemsız ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 25 Şubat 2009; 19:18:02 >
  • 2bin ytl?
    Çok az.Parası olan hemen alsın derim.Millet charları çalıyor çırpıyor sonra düşük fiyattan koyuyor;haliyle piyasa düşüyor.İşte adam gibi bir char istiyorsanız burda ve fiyatı da gayet uygun
  • SAGOL arkadasım gercekten de haklısın..cogu 90 lvl full farm full ıtemlı 250-350 tl den bıle gıdıyor ama cogu da calıntı charlar..kendım sahsen bıldıgım bırkac char bıle var aralarında burada reklamını göruyorum ama bırsey desem ıs uzayacak ..2000 tl bıle az bu durumda ama maalesef pıyasayı mahfedenler var dedıgın gıbı..yurtdısında bu durum bıraz daha ıyı ama sımdılık yurtdısı da bana uzak..
    bu chara her halıyle telefon adres vererek kefıl olabılırım..alacak adama her turlu guvenceyı verebılırım bu konuda kımsenın suphesı olmasın..
  • bizim servera göre çok çok pahalı (alps) 90 chest sunlar artık 500mden koyuluyor stalla hata dun lıght armor omuzluk çektım +4 sun 400me yanı yaklaşık 3b ye çok rahat full sunlu charlar yapılabiliyor

hayrlı satışlar
  • alpse full sun olan bır ton char var uranuste sadece bu char var durum farklıuranusde fıyat guncellıgını koruyor..ama satmayacagım sunları fıyat guncel kalsada kalmasada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 26 Şubat 2009; 2:03:24 >
  • up
  • up
  • up
  • Bir iletişim adresi alabilirmiyim, charınıza talibim.
  • tabı ki.özelden atıyorum..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.