Şimdi Ara

FULL SUN -FULL FARM WARRIOR 1000TL.ACİL.SERVER URANUS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
113
Cevap
0
Favori
6.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 100 Level gelecek ve sun itemli char almak iyi olmaz en güzeli charını cıplak alacak arkadaslara sat yoksa sun da elinde kalır charda elinde kalır mesela bizim burak elinde sunlar kaldı direk gold olarak sattı charı nı da itemsiz verdi içinde 2B+ goldlta sattı senin mantıgında o olsun suan icin SUN artık gereksiz
  • uranus serverınde full sun lan tek char bu..baska full sun olan yok..1--2 parca sunu olan sayılı adam var..bu sebeple bu char guncellıgını uzun süre koruyacak merak etme..gold yapıp satma charı cıplak satma gıbı ıslere gırmeme gerek yok..ılla satayım demıyorum ama satılırsa su aralar ıyı olur benım ıcın..yoksa dursun mis gıbı char honor bufu yeter:)
  • up
  • ne bılgısı verıcem ? oyuna gırebıldıgımde gelıcem zaten takma kafana sen eger bırsey olursa murat bana ulasabılır zaten senın bu konuda bırsey söylemene gerek yok...bu konu benımle murat arasında ...
  • o yuzden mı bana soyluyor ben ısteyemıyorum dıye. kac ay oldu ...
  • gsl char ne kadar para doktun buna
  • beyler char satıs topıgıdır baska konularınızı ya özelden yazın ya da yazmayın..kım kımın ne oldugunu bılıyor tanıyor..fazla söze gerek yok.

up

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __Last__ -- 28 Şubat 2009; 18:40:28 >
  • Up yapmadan geçemiyorum hakkını aL çarının.
  • abi ben sana nasil ulaşıcam ayıptır sölemesi ?
  • özelden ulas bana ulasayım sana:)
  • kızıldeniz murat oguz . sanırım sen charı satın almak ısteyen arkadaslardan sandın :)
  • char gerçekten çok ucuz
  • 100 tl diye okudum yanlışlıkla
  • :) yok artık:)
  • up
  • up
  • up
  • up
  • Helal sana güzel charr
  • eyv..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.