Peki bu program ABoffABoffoff şeklinde yapılabilir mi?
Patience
kullanıcısına yanıt
Hayır bu haftanın 3 günü yapılması gereken bir program ve A off B off A off off - B off A off B off off .... gibi yapılmalı.
Frank08
kullanıcısına yanıt
Biraz benim sıkıntım burada herhalde.
U/L 4 günlük olduğundan tercih ediyorum. Ama 3 günlik fullbody de test etmek istiyorum. :ok kararsızım çok :)
Hocam tekrardan merhaba, öncelikle programı uygulamaya başladım ve gayet memnunum. Sormak istediğim bir şey var. Göğüs bölgemi, özellikle de üst göğüs bölgemi diğer bölgelerden daha zayıf bulduğumdan dolayı B rutinindeki Pectoral Fly'ın yanına bir hareket daha eklemek istiyorum. Bunun için de her ne kadar sırt bölgesine de çok vursa da Lat, omuz ve tricepsleri de çalıştıran compound bir hareket olduğu için Dumbbell Pullover'ı düşündüm. Yani A rutininde Incline Barbell Bench Press, B rutininde de Pectoral Fly + Dumbbell Pullover olsun istiyorum. Bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Bir de press hareketini dumbbell ile mi yoksa barbell ile mi daha çok öneriyorsunuz?
KeizerSoze
kullanıcısına yanıt
Press hareketlerini daha çok Barbell ile öneriyorum tabiki.. Fakat Incline Bench Press yaparken zaten göğsün üst kısmını etkilediğini biliyorsunuz,bu yüzden Pullover eklemenize gerek yok bence.. PecFly yeterli olucaktır diye düşünüyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme