Şimdi Ara

Fups Kart İle Trendyol’da 150+/50TL İNDİRİM KAZAN! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
30
Favori
40.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • fups müşteri deneyim ekibiyle yaptığım konuşmada 2022 Ocak ayı içinde büyük kampanyalarımız olacak dendi

21 ocak olmuş kampanyanın esintisi bile yok

keza diğer ön ödemeli kartlarda aynı halde

2022ye hiç de iyi başlamadılar

sadece oldubil de %3 trendyol para iadesi var

trendyolu da 2022 ocak ayı itibarıyla bıraktığım için

vpay param moneypay vs hiç bir ön ödemeli kartı kullanmamaya karar verdim (bknz. nadas)

not: vkfb cepteb akbnk hlkbnk vs gibi bankalar önlemlerini aldı wp bonus paraf chip vermiyor artık

eskiden bunların kampanyaları uğruna ön ödemeli kartlara talep vardı;

yaşandı ve bitti!

• ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    Mevzu sorun değilde bloke konmuş gibi bişey, desteğe yazdım cevap ta vermediler. Param içeride kaldı hiçbir şekilde kullandırtmıyor

Edit. Sanal kartı silip yeni sanal kart oluşturdum. İçine 1 tl atıp, 151 tl mi paycele yükleyim kurtuldum. Bidaha fups töbe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iSo-9001 -- 21 Ocak 2022; 18:6:31 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Ben de paycell le kurtuldum. Ne tyc ye yükleniyor ne direkt trendyoldan harcanıyor. Saçma sapan bişey. Vergi de ödenmiyor yurtdışı kart diye görüp ücret kesiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarda olumsuz yorumlar var ama ben şuana kadar bir sorun yaşamadım. 2 aydır kullanıyorum. İsme özel kart çıkartıp kart ücretinin iadesini de aldım. Tek sıkıntım uygulamanın karanlık teması yok.

• Bu firmaya bütün kişisel bilgileri verdik ama keşke vermeseydim diyorum. 10 gündür iade hesaba yatmadı emaillere dönüş yok, eğer iade yatmazsa şikayet edeceğim, ancak en son MH yi arayıp bilgi almak istediğimde TC kimlik doğum tarihi gün ay yıl vs isteyip bilgi verdiler, oysa ki soru sadece iade ne durumda olduğuydu. İade yatsın hesabımın silinmesi için iletişim kuracağım

• Arkadaşlar bu kampanyayla aldığım ürün sorunlu geldi iade etmek zorunda kaldım. Parayı bankaya aktarırken sıkıntı yaşar mıyım?

• İadem sorunsuz yatırılmıştı. Aliexpress iadesi çok uzun sürdü. Mail ile defalarca uyarmak zorunda kaldım. Yurtiçi iadesinde sorun yaşamadım. Kartın yönetim kadrosundakilerin profesyonel olduğunu söyleyemem. Kampanya dahi olsa bir daha asla yurtdışı ödemelerinde kullanmam.

• trendyol alışverişi için kartıma yatırmaya çalıştığım parayı kaybettiler. 3 kez görüştüm: önce topu bankaya attılar. sonra kayıt açtılar: ses-seda yok...

• 5 şubatta yapmış olduğum Hepsiburada alışverişimin iadesini hala yatırmadılar, aramıştım 8-10 iş günü demişlerdi tamam dedim sonra e-mail gönderdim bir cevap yok. Aynı şekilde fiziki kart iadesini de yapmıyorlar. Ben bu firmaya kişisel bilgilerimi verdim diye son derece rahatsızım, en son aradığımda bu iade işlemine bakmak için bir çok kişisel bilgimide talep ettiler, bildiğim kadarıyla bankalar kanununa göre kişisel bilgiler telefondan talep edilemez. Bu firma kesinlikle profesyonel değil, umarım kötü kokular çıkmaz sonunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 23 Şubat 2022; 1:5:18 >
  • Kredi kartiyla yukleme paralı mı olmuş? Daha önce komisyon almıyordu sanki.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En az kampanyası olan on odemeli kart bim de reklamları var ama orada bile bir avantaji yok

• underzero21 kullanıcısına yanıt
    3000 lirayı geçince alıyordu

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • wiru5 kullanıcısına yanıt
    Bunu artırmanın bir yolu yöntemi yok mu ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cüzdan yüklemesinden sonra kod geliyor mu, halen sorunlu mu yoksa.

• Kampanya devam ediyor mu acaba ? :(

Edit: ediyormuş , Ty cüzdana 150 attım , kod bildirim olarak ve sms olarak geldi bilginize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D. B. Cooper -- 16 Mayıs 2022; 16:22:5 >
  • fiiliyol kullanıcısına yanıt

Normalde anında kod görüntüleniyor

• Bir kod aldıktan sonra ikinci kod alabilen var mı?

• Fazla para yükledim fups karta çekmek istiyorum çektirmiyor. Tosla, paycell , fastpay hiçbir şeyle çekemedim parayı, bilgisi olan var mı ? İbana da göndermiyor. Sanal kart olduğu için sıkıntı çıktı galiba

• underzero21 kullanıcısına yanıt

paycelle nasıl kurtuldunuz hocam ? Kartı kaydetmeye calısıyoeum 0.01 ücret kesimi gösteriyor ama işlem başarıyla tamamlanmıyor kaldı bakiye çekemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: D. B. Cooper

Fazla para yükledim fups karta çekmek istiyorum çektirmiyor. Tosla, paycell , fastpay hiçbir şeyle çekemedim parayı, bilgisi olan var mı ? İbana da göndermiyor. Sanal kart olduğu için sıkıntı çıktı galiba
    Bakiyeyi kart ile yükledi iseniz (Kredi ve ya banka kartı) Ibana atamıyorsunuz sadece harcama yapabilirsiniz maalesef

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.