Şimdi Ara

Fups Kart İle Trendyol’da 150+/50TL İNDİRİM KAZAN! (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
30
Favori
40.551
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkür ederim hocam

• Eskiaçıksarıdesene kullanıcısına yanıt

Hesaba bloke koydular hiç bir bildirim uyarı vs yok, hesabını kontrol etmezsen fark edemezsin. Bende talep oluşturdum aradım ama kaç gündür cevap vermiyorlardı şükür bugün konuştum temsilciyle tüm bilgilerinimi doğrulamamı istedi hepsini doğruladım bir sorun yok ama hesabı aktif edemiyoruz dediler.

Komisyonsuz kredi kartı ile para eklemesini ve yaptıkları kampanyaları kaldıramadılar, hesaba 2-3 bin ekleyeni pat deyip engelliyorlar ve paranında üzerine yatıyorlar. Kartıma iadesini yapın dedim, onada tamam diyemediler.

Cimer kanalıyla BBDK ya şikayet edeceğim, yoksa talep oluşturmak veya telefonla ulaşmak çözüm bulmak çok zor gibi gözüküyor.

• Bu kampanya bir kereliğine mi mahsus yoksa tosla gibi her ay mı acaba kasim da bir sefer kullandım bi daha var mi yok mu bilemiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • prowas P kullanıcısına yanıt

kart sahibi ile hesap sahibi aynı mı ?

• AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt

aynı hocam, doğrulamak için sordular zaten kart numarası nedir vs diye söyledim, isterseniz tekrar o kart ile ödeme ekleyeyim diyorum gerek yok diyorlar, yüksek ihtimalle o gün param %10 nakit iade vardı orada yaptığım işlemlerden dolayı mı nedir anlamadım.

Kart ile para eklemek komisyonsuz diyorlar kartla 2 para ekleyince hesaba girişi kapatıyorlar, işin enteresan yani bildirim vs yok , karta geri iade gönderin diyoruz onada tamam demiyorlar.

şikayetvar da araştırdım, son günlerde bu durumda çok mağdur olan var.

• prowas P kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı için harcama itirazı oluşturmayı deneyin hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende hesap açıp para attım 150tl hiçbiyerde kullanamıyorum. Ne yapcam çözemedim. Babamın kartıyla yükleme yapmıştım, nası çözeriz bilen varmı?

• FPessoa F kullanıcısına yanıt

teşekkürler en son harcama itirazını deneyeceğim.

• 30 Aralık'ta alışveriş yaptık hala kod filan gelmedi. İndirim kodunu alan arkadaşlar kaç günde aldı?

• AsTraLL A kullanıcısına yanıt

Aninda

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt

20 gün oldu gelen giden yok hocam. Uygulama yüklü değil ama? E-posta ve SMS ile de gelmedi.

• iSo-9001 kullanıcısına yanıt

Trendyol cüzdan en mantıklı olan

Anında bildirim olarak geliyor. Ayrıca, kampanyalar kısmında kampanyaya ait bölümde kupon görseli içinde de görünüyor. Belli ki sizin işlemde sorun çıkmış. Müşteri hizmetlerine durumu bildiirin.

• HmB_SaL kullanıcısına yanıt
    Atırmıyo dostum problem o. Asıl o yüzden para attım ama izin vermiyor, sistem şuan işleminizi gerçekleştiremiyoruz diyo 3 gündür. Yardıma yazdım ama dönüş yok

• Evet ya ne ty cuzdana atiliyor para nede normal alisveris yapiliyor. Sorun nedir bilen varmi? Dediginiz gibi 3 gundur sorunmu var?

• ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt

sanal kart ise, sanal kart limitini kontrol edin

Uygulamadan bildirim olarak geliyor uygulamayı yükleyip kampanyalar kısmından kontrol edin.

• yagmur2780 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Uygulamayı yükleyince kod göründü.

Rica ederim. İyi alışverişler😊

• Okudukça bulaşasım gelmedi hiç

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.