< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Fups Kart İle Trendyol’da 150+/50TL İNDİRİM KAZAN! (12. sayfa)
-
-
Bu para kurtarmayı bizede siz atar mısınız?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynı Trendyol hesabı ile iki farklı fups karttan alışveriş yapsam 2. fups karta kod geliyor mu? 1. Kod aldım. Başka cüzdan onaylı hesap yok. O yüzden aynı Trendyol hesapla 2. Fups sanal kartla alışveriş yapicam. Bilen var mı?
Arkadaşlar kimse yardım etmeyecek mi? Fups karttaki parayı nasıl çekebilirim?
Olur hocam, ben öyle yaptım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
FUPS'taki para nasıl çekilir?
Uygulama saçma bir şekilde banka kartıyla yapılan yüklemeyi IBAN'a aktarmanıza izin vermiyor. Bunun için Paycell'e yükleme yapıp Paycell'den IBAN'a transfer yapabilirsiniz. Veya trendyol cüzdana aktarıp cüzdandan geri Fups'a geçmesini bekleyeceksiniz, o zaman hesap onayı da yapıldıysa IBAN'a direkt aktarabilmeniz mümkün.
-
Teşekkürler 👋
Teşekkürler hocam.peki bir sorum daha olucak. Bilen cevaplarsa sevinirim. Fups hesaba başkasının kredi kartı ile bakiye yükleniyor mu? Mesela. Babamın hesabına benim kredi kartım ile bakiye yükleniyor mu?
-
Evet.
Kimin olduğunun bir önemi yok.
Şuan işlem yapsak, Kampanya dan kod kazanabiliyor muyuz ? yoksa 150.000 kişi sınırı doldu mu ?
Yakın zamanda kod kazanabilen var mı ?
-
En son 2 gün önce kazandım muhtemelen katılım sınırı dolmamıştır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkürler cevap için, şansımı deneyim bakalım.
-
Dün sipariş verdim daha. Dolmamıştı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Özel mesaj attım
-
arkadaşlar trendyoldan 200 liralık alışveriş yaptım, kod hemen geldi. Sonra farkettim ki sipariş verdiğim mağazayı takip edince 15 lira indirim yapıyor. İptal edip tekrar alayım dedim. İptal edilince parayı cüzdana attı , ordan tekrar sipariş vermek istedim cüzdan hata verdi, ben de parayı tekrar hesaba aktarma talimatı verdim. Şimdi tekrar sipariş versem kod gelir mi? eksi kod geçersiz olacak büyük ihtimalle. Onu kullanmak istemiyorum sadece yenisi geldiğinde onu kullanmak istiyorum
-
Ben cüzdana 150 TL atarak kod almıştım. Cuzdandaki parayı sonra kullanmıştım.cuzdandaki parayı iade talimatı vermeseydiniz kod geçerli olurdu
zaten o 15₺ ile 50₺ kod birleşmeyecekti. Boşuna iptal etmişsiniz.
-
İkisini birleştirmeyecektim zaten. 200 liralık alışveriş yapıp 50 çek almak yerine sipariş 185 lira olacaktı ona 50 gelecekti
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X