< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fups Kart İle Trendyol’da 150+/50TL İNDİRİM KAZAN! (11. sayfa)
-
-
Kampanya hala devam ediyor. Anında sms veya uygulamadan bildirimle geliyor kod.
İlk 150.000 müşteri geçerli kuralı var dolması imkansız gibi :) Fakat olmazsa kızmayın.
Banka veya kredi kartınızla ilk 2-3000tlye kadar komisyonsuz yükletiyor yani yükleyebilirsiniz.
Diğer sorularınızın cevaplarını etik olmayacağı için cevaplamak istemedim. Ben tüm alışverişleri gerçek olarak yapıp işlem sağladım.
-
teşekkürler hocam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İlk sayfada bulamadım acaba bu kart ile alakalı bir bilgi veren olur mu? Ön ödemeli bir kart mı sistem nasıl? O kadar çok kart çıktı ki hepsi birbirine girdi
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Asagi yukari 20. deneme de kodu alabildim... Hata alanlar sanal kartin limitini 150 lira yapsin ve sms onayi yerine fups secsin...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce hesap açtım. Garanti sanal kart ile cüzdana bakiye yükledim. Daha sonra da fups sanal kart ile ty cüzdan bakiyesi attım hemen 50 tl indirim kodu bildirimi geldi teşekkürler :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Trendyol'da indirimsiz (!) ürün bulamadığımdan dolayı hiçbir üründe kod işe yaramıyor.
-
Ne alıyorsunuz bari onuda paylaşın, sözde indirimsiz ürün bulunmuyor hiç :)
-
Kampanya bitti mi? Devam mı?
Fups'a para yüklemiştim ama geri almam gerekli masrafsız olarak nereye atabilirim? Kassaya atıyım dedim ama 6 lira ücret kesiyor. Bilgisi olan var mı?
-
Özelden cevaplandı
-
Teşekkürler hocam 👍
Bizede atın :)
Ayakkabı alışverişinde kullandım kodu, ama yanlış numara aldığım için hemen iptal ettim alışverişi. Kod tekrar kullanılmıyormuş. Tosla kodunu iadeden sonra hesaba tanımlamışlardı halbuki
Reis banada atar mısın ya aynı durum bende de var
Gelen kod ile Steam cüzdan kodu alinabiliyormu
Kredi kartından para yükleyeceğim birçok kişisel ve kimlik bilgiler soruyor sizde bu şekilde üye mı oldunuz
Bir kere mi alabiliyoruz yoksa ayda 1 kez mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X