Şimdi Ara

Fups Kart İle Trendyol’da 150+/50TL İNDİRİM KAZAN! (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
322
Cevap
30
Favori
40.540
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar merhaba. Ty hesabimdan gecen ay fups kodu yukleyip harcadim. Bu ay baska bir arkadasimdan aldigim kodu hssabima yukleyebiliyormuyum? Tesekkurler...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ibrahim_koparal İ kullanıcısına yanıt
    Maalesef hocam, aynı hesapta ikinci kez kullanmaya izin vermiyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • fups benden kredi kartı ile yükleme yapmaya çalıştığımda %1.9 komisyon istiyor, daha önceden yoktu komisyon oranları mı değişti bilginiz var mı?

cevabını önceki sayfalarda buldum 3000 lira üzeri yükelemlerde komisyon alıyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fr33b7y -- 6 Ocak 2022; 15:55:57 >
  • Şimdi iade gelen parayı atm den bile çektirmiyor mu?  

• Fups hesaba çok dikkat edin, içerdeki paralara el koyuyorlar. Uygulama içinde paranız varsa farklı yere aktarın, şikayet sitelerinde bakarsanız son 1-2 haftadır yoğun bir şekilde hesap blokeleri ile dolmuş durumda.

• prowas P kullanıcısına yanıt

Sormayın hocam, indirim kodu alalım diye hesap açıp 200 TL attık ondan sonra hesaba giriş yapılamaz oldu. Günlerdir yazıyorum arıyorum bekliyorum ama hiçbir sonuç yok. Kurumsal bir firma aslında hesabımı bloke etse bile parayı iade eder diye bekliyorum ama maalesef henüz bir sonuç alamadım...

• Hala yararlanılıyormu bu kampanya dan?

• USLUDUR_ kullanıcısına yanıt
    fups.com
    FUPS | Trendyol Kampanyası
    https://fups.com/kampanya-detay-trendyol.html

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • prowas P kullanıcısına yanıt

Yaklaşık bir aydır düzenli şekilde kullanıyorum. Sistem çok güzel çalışıyor.

• USLUDUR_ kullanıcısına yanıt

Geçerli Tarihler

25 Ekim 2021 - 30 Haziran 2022

big stan  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarionCobretti -- 15 Ocak 2022; 18:56:23 >
  • Kredi kartımla para yükledim bunu nasıl geri karta alabilirim acaba? İade olayıda olmuyor artık.

• Cendixx kullanıcısına yanıt
    Kredi kartı ile yüklenen tutarlar geri yollanamıyor. Fups bakiyesi olarak kalıyor fups ile harcama yapabilirsiniz. Eft olarak yollanan paralar normal bakiye olarak geçiyor ve geri alabiliyorsunuz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • daha önce fiziksel kart ile kampanyadan faydalandım. bir tane de sanal kart açıp harcama yapsam gene kod geliyor mu?

• Parayı cüzdana atıp alışveriş yapınca geliyor mu arkadaslar?

• Mustafa Erpek kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srcn1905 -- 18 Ocak 2022; 5:55:54 >
  • Fupsa para yükledim transfer etmek istiyorum tl bakiyesi yetersizdir deyip duruyor. Bunun çözümünü bilen var mı?

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

sanal kart limitini ayarlamamışınız o yüzden

• Yok hocam o değil. "Hesabındaki paranın nakit olarak kullanılabilir bakiyesi 0 tl dir" diyor. Ama üstte bakiye 600tl görünüyor. Bir iş güzarlık var gibi görünüyor ama anlamadım

• NEVERDIES kullanıcısına yanıt

kartla yüklediğin parayı çekemezsin

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.