İndirimi üztü çizili olmayan fiyattan düşer. Yani 61 ₺ üzerinden indirim olur 50 ₺ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
İndirimi üztü çizili olmayan fiyattan düşer. Yani 61 ₺ üzerinden indirim olur 50 ₺ < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tüm ayarlar açık. Sistemsel bir problem var sanırım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok teşekkür ederim < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kod gelmiyor boşuna alım yapmayın. Ülkedeki her firma çakal olmuş. |
Sanal kartla cüzdan yüklemesi yapar yapmaz Fups uygulaması üzerinden indirim kodunu aldım. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Merhaba, Uygulamayı indirdim. Web üzerinden trendyol'a bakiyeyi yükledim. Anında indirim kodu geldi. Teşekkürler |
Cüzdana yüklerken hata veriyor sebebini anlayan var mı? |
Hocam kart limitinin yeterli oldugundan emin olun < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hydraman -- 15 Aralık 2021; 12:42:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Yeterliydi ama 1tl daha attım sonra aynı tutarı çekmeye çalıştığımda çekildi, sonra geri kalan tutarı ayrı çektim. Değişik bir olaymış. |
hocam mobil uygulamadan mı yükledin yoksa tarayıcıdan mı ? |
Mobil < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Fups müşteri hizmetlerini ara. Benim sanal kart da hata veriyordu. Düzelttiler ne yaptılarsa oldu. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |