Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    HD Re-make yapmışlar resmen
  • son sahnelerin olduğu videoyu bulabilen var mı? dom gruptan ayrılırken ?
  • Aksiyonu bol, güzel bir filmdi. Saçmalıklara fazla takılmaya gerek yok, önceki filmlerde de bolca mevcuttu.

Son sahneyi çok iyi düşünmüşler, duygusal bir kapanış oldu. 8.film gelir mi merak ediyorum, eğer gelecekse bu sefer iki Shaw kardeş birlikte düşman olmalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 8 Nisan 2015; 17:53:13 >
  • Fast & Furious: Supercharged (2015) adında bir film var bu nedir arkadaşlar ?
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş tanrının gözünü yapmış, her şeyi görüyor, her sesi duyuyor, milletin telefonundan kamera bile çekiyor ama maske takarlarsa hiç birini görüp bulamaz. Haklısın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekofreezy

Fast & Furious: Supercharged (2015) adında bir film var bu nedir arkadaşlar ?

Hızlı ve Öfkeli serisinin parodisi oluyor kendileri
    EDIT: Pardon hocam Superfast! ile karıştırmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mickey Goldmill -- 8 Nisan 2015; 19:21:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanıncipsi

Arkadaş tanrının gözünü yapmış, her şeyi görüyor, her sesi duyuyor, milletin telefonundan kamera bile çekiyor ama maske takarlarsa hiç birini görüp bulamaz. Haklısın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jason Statham'lı ilk sahnede çalan müziği bilen varmı ?
  • Pazartesi günü izledim, oldukça güzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MARVEL

Jason Statham'lı ilk sahnede çalan müziği bilen varmı ?

Juicy J, Kevin Gates, Future & Sage the Gemini - Payback
  • quote:

Video atabilecen mi
  • İlk çıktığı gün gittim ama IMAX olarak izlemedim ben çok beğendim

Ayrıca IMAX'in farkı baya hissediliyormu ? ona göre birde IMAXde izleyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozikaza

quote:

Juicy J, Kevin Gates, Future & Sage the Gemini - Payback

Teşekkürler.

@HeLLsTeR Videoyu bulamadım hastanede olan ilk sahne. Bulan varsa atsın.
  • Aksiyon sevenler kaçırmasın abi aksiyona doydum geldim. Son kısmı güzel olmuş Paul Walker ölümsüzleşti artık bu şekil.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Mağara serin mi kardeş? Anladık Lykan Hypersports'u ilk defa bu filmde duydun ve gördün ama bari Ferrari deyip kendini rezil etmesen iyidi...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Statham tam filmin aktörü olmuş

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özet olarak fantastik film severlerin hoşuna gidecektir. ejderhamız büyücümüz eksikti oda olursa tamamdır.
  • Filme gittim. Gitmeyen arkadaşlarım nasıldı diye sorduğundan "senaryo biraz zayıftı ama aksiyon seversen aksiyon boldu sıkılmazsın" dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aerosol 34

Bana göre seri devam edecek Jason Statham'ın hapishaneye koyuluş sahnesi bu yüzden vardı salonda çoğu kişi bu sahneyi gördükten sonra kesn 8. filmde çıkacak şeklinde yorumlar falan yapılmaya başlandı ama hüzünlü olacağmız durum paul galiba olmayacak

Yorumları nasıl duydun herkes birbirine dönerek evet 8. film çıkcak diye yüksek sesle konuşmayamı başladı tüm salon aynı anda SEKİZ SEKİZ diye bağırmayamı başladı
  • 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.