Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (101. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Remux 7.1 hem görüntü hem ses olarak daha iyi olacağına emin olabilirsin. Eğer sağlam ses sitemin varsa tadından yenmez bence
  • Arkadaşlar filmi dün izledim de.Paul Walker öldü yerine kardeşi oynayacak diyorlardı , filmin sonuna kadar dikkat ettim kardeşi filan yoktu hep kendi oynamış.Bu adam çekimler bittikten sonra mı öldü bizi mi kandırıyorlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Korkusuz Üye

Arkadaşlar filmi dün izledim de.Paul Walker öldü yerine kardeşi oynayacak diyorlardı , filmin sonuna kadar dikkat ettim kardeşi filan yoktu hep kendi oynamış.Bu adam çekimler bittikten sonra mı öldü bizi mi kandırıyorlar?

Hocam bazı sahnelerde kardeşi oynuyor,ama yüzünü cgi teknolojisi ile Paul'a benzetmisler o son kısım falan komple bilgisayar kardeşinin vücuduna paul'un kafası yerleştirilmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Silinen sahnelerden biri. Letty'nin bir süreliğine Dom'dan ayrılıp nereye gittiğini gösteriyor. Bayağı bir kritik sahne olmuş. Kafalarda soru işareti bırakabilirhttp://screencrush.com/furious-7-deleted-scene-letty/
  • Son sahne dokundu yalan yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mickey Goldmill

Silinen sahnelerden biri. Letty'nin bir süreliğine Dom'dan ayrılıp nereye gittiğini gösteriyor. Bayağı bir kritik sahne olmuş. Kafalarda soru işareti bırakabilirhttp://screencrush.com/furious-7-deleted-scene-letty/

Değişik olmuş, 4'teki kazadan sonra dimi bu?
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Evet 4'deki kazadan bu. Gisele neden ekibe Letty'nin yaşadığını söylememiş anlamadım. Herhalde o zamanlar Toretto'dan hoşlandığı için aradan çıkardı Letty'yi
  • Mickey Goldmill kullanıcısına yanıt
    Kız öldü de şimdi, nasıl alacağız cevapları.
  • Surfer Rosa S kullanıcısına yanıt
    Silinen sahnelere koymuşlarsa vardır bir bildikleri. Alırız cevapları almasına da ne zaman ve nasıl bağlarlar ayrı bir merak konusu Artık 8. filmde mi 9. filmde mi açıklığa kavuştururlar bilemeyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

1080p WiKi sürümü geldi, şimdi download zamanıdır.

Mesajınızın üstünden uzun zaman geçmiş kusura bakmayın ama attığınız resimde ki sitenin ismi nedir acaba?
  • Paul Walker sız hızlı ve öfkeli olur mu ki, olursa da nasıl olacak ki

Son sahne yani araba ile yarış yaparak yollarının ayrılma sahnesi insanı duygulandırıyor

Tüm filmleri Tokyo yarışı hariç hepsi çok güzel.
  • Üzerinden 1 yıl geçti vizyona gireli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha ne yapacaklar, artık ay'dan atarlar arabaları.

Ha Tarkan filmindeki ahtapota sarılan Tarkan ha o 5 yada 6.filmdeki kızı arabaya almak arabadan uçan adam aklıma geldikçe gülesim geliyor.
  • Film gayet güzeldi beyler işin içine fazla çatışmadır kavga dövüştür girmiş olabilir ama kaç film çekildi artık konu bulamıyorlar aynı oyuncularla geçmişe sadık kalarak bir şeyler yapmak zor. Jason ortalığı fena karıştırdı her yerden çıkıyor
  • Film hiç tv de yayınladı mı ?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.