Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ex.Machina.2015 1,5 GB rip> 1800 kbps
    The Amazing Spiderman 1080p > 8 370 kbps

Arasındaki ses kalitesi muazzam, görüntü kalitesi almış başını gitmiş. yify in bir amacı vardır, herkese hitap etmek, public tracker larda rahatça bulunmak, boyutunun azlığı sebebiyle herkesin indirmesi. Kalite gibi bir amaçları yok.

Bluray den riplenmesi önemli değil. 450 MB a yakın bile bluray rip var.
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    kardeş bilgi için sağol, ben şunu sorayım senin tercihin hangi siteler?? ona göre ben de artık yify'dan vazgeçeyim..

mesela 16gb fullhd avatar izledim, tabiki büyük fark var...

Yalnız şu var ben 10 gb film hayatta indiremem. eskiden vision gurubu vardı gerçekten iyi film ripliyorlardı..

anoxmous furious seven çıksa deneyeceğim ama şimdi yok...

yify en azından gündemi de takip ediyor...
  • Şimdi söylediğim ripler dediğin gibi en az 4 GB oluyor. Süresi uzadıkça ve efektler çoksa daha da artar. Hele extended versiyonları hiç saymıyorum. Yify'den memnunsan ve kendince bir sınırın varsa aynı gruptan devam et, sıkıntı yok. Bana göre boyut/kalite düzeyinde de en iyisini onlar yapıyor.

Zaten medya oynatıcıların çoğunun turbo boost özelliği mevcuttur. Bu yolla, yify'deki vasat ses sorununu da aşmış olursunuz.
  • Tr ses ne zaman duser arkadaslar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Tr ses ne zaman duser arkadaslar?

Dom sesini duymadan mi izleyeceksiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18 yaşındayım hızlı ve öfkeliyi saçma buluyorum hasta mıyım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • müstakbel engineer M kullanıcısına yanıt
    Aksine normalsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maroon On

quote:

Orijinalden alıntı: Angelica

Tr ses ne zaman duser arkadaslar?

Dom sesini duymadan mi izleyeceksiniz?

Aileyle bi kere turkce izledikten sonra orjinalini kesinlikle izlicem zaten

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonunda ağladım mı valla az da olsa ağladım... En sevdiğim oyunculardan biriydi Walker...

Filme gelirsek leşşşş... Serinin en kötüsü. (2 den sonra..) Geçen filmlerde ne kadar saçmalarlar acaba daha diye dusunurken bu filmde saçmalamanın sınırlarını zorlamışlar. 1. film neredeee bu nerede ? Tokyo drift neredeee bu neredeee ? O uçmalar kaçmalar nedir öyle ? Çok fena çok...
  • Daha orj Blu ray versiyonu çıkmasına 1.5 ay falan var şimdiden korsan düşmesi nete kötü oldu tabi alan alacaktır yine Walker dan bir hatıra olacak bir nevi. 15 eylül de çıkıyor piyasaya.

• Ses dosyası düştü.
  • Her zamanki gibi güzeldi, Fast and Furious 10 da çıksa izlerim.
  • Filmi yeni izledim. Abarti falan her seyi gectim, sonunda kotu oldum ya

• hızlıca tr sese bi göz gezdirdim berbat olmuş
  • selamlar

720p indireceğim ama 2 versiyonu var.

THEATRICAL

ve

EXTENDED

hangisini indirelim .

ne farkı var ???
  • yusufziya Y kullanıcısına yanıt
    Jason Statham'ın sahnesi uzamış sinemadaki sahnede iyiydi extended'da Jason biraz daha kardeşiyle konuşuyor ve o hastaneden çıkış sahnesinde hızlandırma kullanılmamış bence farketmez.
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    wiki en kalitelisimidir benim bildigim bluray zaten en iyi kalitededir.peki bluray filmi pc de izlemek mumkun mu ?
  • frknkoca2 kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğim BluRay Disc'in ham hali değil, riplenmiş hali. Ayrıca 'bence' en iyi ripler PRoDJi, D-Z0N3 ve CtrlHD'nin elinden çıkar. Eğer bir BD oynatıcınız varsa tabii ki izleyebilirsiniz. Aksi taktirde m2ts formatını destekleyen herhangi bir oynatıcıyla da izlenebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Bahsettiğim BluRay Disc'in ham hali değil, riplenmiş hali. Ayrıca 'bence' en iyi ripler PRoDJi, D-Z0N3 ve CtrlHD'nin elinden çıkar. Eğer bir BD oynatıcınız varsa tabii ki izleyebilirsiniz. Aksi taktirde m2ts formatını destekleyen herhangi bir oynatıcıyla da izlenebilir.

bana göre D-ZON3 ve CtrlHD efsanedir. Ama ne hikmetse artık hiç denk gelmiyor gibi bana belki de benim takıldığım torrent sitesinde bunlar yok. Kalite hastası biri 1080 ripi 13-14 GB dan aşağı indirmez zaten. Tabi kotasını düşünenler için geçerli değil bu söylediğim.
  • beyler Furious.Seven.2015.EXTENDED.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.7.1-RARBG 28gb
    Fast.and.Furious.7.2015.EXTENDED.1080p.BluRay.DTS.DUAL.x264.NOVA.mkv 13 gb

hangisini tAVsiye edersiniz görüntü kalitesi olarak çok büyük farklar varmıdır ?
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.