Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Emredersin beyim hemen bir liste çıkartıyorum.

Hhahhahah film eleştirmeni olmuş herkes.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Bir filme iyi ya da kötü demek için film eleştirmeni olmak mı lazım? Senin kafandan gidersek, bir mekanda yediğimiz yemeği beğenmediğimizi söylemek için gurme, bir yasayı eleştirmek için hukukçu veya siyasi konuda yorum yapmak için siyaset bilimleri uzmanı olmak gerekirdi. Ben filmi neden beğenmediğimi yukarıda yazmışım. Sırf filmin fanısın diye hemen körü körüne savunmaya geçmen gerekmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Bir filme iyi ya da kötü demek için film eleştirmeni olmak mı lazım? Senin kafandan gidersek, bir mekanda yediğimiz yemeği beğenmediğimizi söylemek için gurme, bir yasayı eleştirmek için hukukçu veya siyasi konuda yorum yapmak için siyaset bilimleri uzmanı olmak gerekirdi. Ben filmi neden beğenmediğimi yukarıda yazmışım. Sırf filmin fanısın diye hemen körü körüne savunmaya geçmen gerekmez.

Sen git süper kahraman filmi izle hadi.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    O küçümsediğin süper kahraman filmleri bile bu filmden kendi içinde daha tutarlı be, düşün bu filmin ne kadar berbat durumda olduğunu. Onları izlerken bunun süper güçleri var deyip geçiyorsun, söyle bakalım, bu filmdeki karakterleri ölümsüz kılan özellik ne? Var mı arkasına sığındıkları bir açıklama?
  • Filmdeki mantık hataları görmezden gelinemez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MessiTugi

Film ilk Avengers filmini geçerek gişede 3. sıraya yükseldi ama Jurassic World onu da geçecek gibi duruyor

Daha geçmemiş arada 7.9 Milyon fark var bi türlü geçemedi Avengers'ı onu geçtimde Jurassic ikisinide geçecek gibi acayip hasılat yaptı ilk 3 gün rekoru şuanda onda ve en kısa sürede 1 Milyara ulaşan film oldu Furious rekor kırdı ardından Jurassic kırdı neyse önemli değil sonuçta Furious'un rekor kırması önemliydi bunuda Paul Walker sayesinde sağladılar şu bir gerçek ki Universal fena para kaldırdı.
  • Yorumları okuyunca aklıma 6.filmdeki bitmeyen havaalanı pisti geldi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErhanKarahaNEO

Arkadaslar lutfen su iki sarkiyi ariyorum yardimci olun delirecem

Birincisi o'conner otobusten atlayip lettynin arabasinin spoilerine tutunup yere dustukten sonraki

Ikincisi bu ucaktan atladiktan sonra arabalarla letty telsizden inis tamam bebegim diyor ondan sonra baslayan sarki

Bunlar belki ufak film icin uretilmis muzikde olabilirde bunlarin bir ismi cismi bilen lutfen yazsin bu ikinci dedigimi suan dsmartta yayinliyor.uc buyuklerin maci d smartta diye bir reklaminda lutfen yardimci olun

ilki 56.45'de ikincisi 44.27'de başlıyor :http://720pizle.com/izle/altyazi/furious-7.html

Bulan bilen arkadaş çok hayır duamı alır

• flim in bluray ı ne zaman çıkar
  • MarjinaL_Kedi kullanıcısına yanıt
    15 Eylül'de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

flim in bluray ı ne zaman çıkar

Bluray düştü hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Bluray düştü hocam

bluray düşmedi ya nasıl düşdü düşdüyse neden torrent sitelerinde yok tr dublaj 5+1 falan olur du yok şuan
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ragnarok.

quote:

Bluray düştü hocam

bluray düşmedi ya nasıl düşdü düşdüyse neden torrent sitelerinde yok tr dublaj 5+1 falan olur du yok şuan

Zamunda'da var hocam.Sabah geldi daha.Kickass'e bakın orda da var.

• sonunda geldi, bu aralar film sıkıntısı vardı iyi oldu
  • "EXTENDED" yazısını gördüm bir bakayım dedim. Fazladan 2 dk var. Hiç değmez yeniden seyretmeye.
  • Sırf başındaki Jason Statham'ın giriş sahnesini defalarca izlemek için bile indirilir. Bana göre sinema tarihinin en iyi girişlerinden biriydi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alpalp84

"EXTENDED" yazısını gördüm bir bakayım dedim. Fazladan 2 dk var. Hiç değmez yeniden seyretmeye.

Extended sürümü nedir? Fazla derken?
  • ball88 B kullanıcısına yanıt
    Sinemada gösterilenden 2 dk daha fazla içeriğe sahipmiş. 2 dk olduğu için önemsemiyorum.
  • Zaten bluray baskıları hep exended olarak cıkıyordu 6. filmde o sekilde cıkmıstı.

bende indirdim 1080p bakalm izleriz yine film aksiyon yönünde üst düzeydi.
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.