Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (99. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.018
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Jason Statham'ın giriş sahnesi uzamış. Sinemadaki iyiydi aslında ama bu sahnenin uzaması iyi olmuş. Filmin en iyi sahnelerindendi.
  •  Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson

1080p WiKi sürümü geldi, şimdi download zamanıdır.
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Ben Yify indirdim ama şimdi silip iyi bir sürümünü indirmeyi düşünüyorum birde Sparks var sanırım. Wiki nasıl ?

En iyi sürüm hangisidir ?
  • En iyisi ilk filmdi.. Araba yarışları, o arabaların görünümleri, sokak yarışçıları, çeteler vs.. Kendine has bir havası vardı.. Ne zaman iş casusluk, ülke sınırını aşan operasyonlara döndü, filmin içine ettiler..

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson

Film böyleydi...

Böyle oldu..

• mahmudhudavendi kullanıcısına yanıt
    Fast and Furious'tu artık Furious oldu.
    Sırf isimden kazanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MARVEL M kullanıcısına yanıt
    Sparks ve yify scene grupları, bunlar daha çok hıza önem verirler kalite ikinci plandadır. WiKi ve HiDt bu film için çıkan şu ana kadar en iyi sürümler. Zaten bunlar p2p grupları kaliteye önem verirler, hıza değil.

Tavsiyem WiKi indirin.
  • Ed Wood kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler indireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ed Wood

Hangi site hocam?
  • Beni sarmadı 7 son sahne hariç 5/10
  • Sinemada izlerken yine iyi gitmişti şimdi tekrar izledim hiç sarmadı. Roman'ın sahneleri hariç tek sevdiğim sahne son sahneydi. See you again de geldi tam oldu

• Aksiyon sahnelerini niye bu kadar çok abartıyorlar..
    Karmaşıklıktan öteye gitmiyor ..

• EPIK FILM.FAZLA SACMALAMISLAR GEREKSIZ HERSEYI GECTIM HELİKOPTER AMERIKADA TEROR ESTIRIYOR SONRA FUZE ATIYORLAR VE HAYATTALAR.

• soundtrack album efsane olmuş indirip dinleyin derim, filmde kullanılan parçalar çok iyi her zamanki gibi..
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Serinin müzikleri hep iyi olmuştur. Bana göre bu filmde en iyi müzik Payback (Jason Statham giriş sahnesi müziği)
  • Evet en iyi parçası gerçekten sağlam parça..
  • quote:

Bu hangi site acaba?
  • quote:

Sparks ve yify scene grupları, bunlar daha çok hıza önem verirler kalite ikinci plandadır. WiKi ve HiDt bu film için çıkan şu ana kadar en iyi sürümler. Zaten bunlar p2p grupları kaliteye önem verirler, hıza değil.

Tavsiyem WiKi indirin.

yanlış....

yify bluray'den rip yapar, bluray yoksa film yoktur, fast furious webdl felan çıktı millet izleyeli 3 hafta oldu, yify bekledi de bekledi, yify düşük boyut ve yüksek kalite kasar, ben sadece bazen sesi yetersiz bulurum bu adamların riplerinde..

ben sırf yify'dan izlemek için çok bekledim... hep de böyle olmuştur...

bu arada arkadaşlar filmi hiç beğenmedim..

girişteki sahne de olabildiğince saçmaydı, efsane değil anca gazoz idi..

tek başına gelmiş 30 tane adamı indirmiş shaw odasına çıkmış, bla bla bla... geçmiş başında sinema tarihinin en gereksiz monoloğu idi..

sonunda da yine saçma bir olay vardı, adama kalp masajı lazım kadın itiyor bırak bırak, başlıyor monolog yapmaya, yok hatırladım yok bla bla, tam bi yeşilçam klasiği!!

filmde yine emek var ama nasıl bir kurgudur arkadaş... eskilerin hatrına 10 üzerinden 5 verdim..

Tyrese Gibson zorlama espriler ile yine iğrençti... insanlar arabalarla uçurumdan yuvarlana yuvarlana bi hal oldular

filmin en güzel yanı kurt russel ve dwayne johnson idi...

bana göre brezilya'da geçen film gelmiş geçmiş en güzel fast furious filmi idi...

bu filmde ne gal gadot vardı ne han!! tabi öldüler ama en azından şu tokyo drift'deki adamı getirselerdi... ekip çok küçük ve sevimsiz idi..

kusura bakmayın arkadaşlar, bir önceki film mantıksızlıklarla dolu idi, bu ise cidden klişelerle, mantıksızlıklarla dolu bir rezillik furyası idi..

• Rindaman kullanıcısına yanıt
    Yify ve görüntü kalitesi? boyutuna göre size kaliteli gelebilir ama bu grubu WiKi gibi p2p gruplarla kıyaslayamazsın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Azor Ahai kullanıcısına yanıt
    ver kardeş, fast furious için link ver...

2.gb üstü olmayacak ama...

adamlar 2gb ripleyip yollamış... kalite de boyuta göre gayet iyi... neticede 2 saatlik film..

insanlarin öyle gülücük smiley felan da atması beni sinir ediyor...

ek:"ama bu grubu WiKi gibi p2p gruplarla kıyaslayamazsın."

kardeş WIKI sürüm 13.45 gb...

yify riplediği filmi bununla kıyaslamak gerizekalılıktır ve sen şu ana bana gerizekalı muamelesi yapıyorsun..

ben boyut ve kalite ortalamasından bahsettim yoksa ben vision rip indirirdim eskiden, yify 2gb veriyorsa ben 4.3 gb film indiriyordum.. bir noktadan sonra sıkıyor ama, kota meselesi kötü birşey..

hadi kal sağlıcakla beni gerizekalı zanneden kardeş....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 26 Temmuz 2015; 15:23:27 >
  • Rindaman kullanıcısına yanıt
    10 tane private tracker kullanıyorum, yaklaşık 2 sene bir milyon üyeden fazla bir film sitesinde adminlik yaptım. Vps, dedicated kullandık ve bizzat riplediğim filmler oldu. Hatta bir tanesini PRoDJi grubundaki bir arkadaştan öğrendim, filtreleme yöntemleri vb. Ripler konusunda yanılıyorsunuz.

Torrent sitesinde gördüğün her rip grubu, zaten BluRay'den rip yapar. Hatta HDMaNiAcS tarzı çok üst düzey gruplardan aldıkları BluRay'leri kendi sitelerinde kaynak görüntü olarak paylaşırlar.

Yify tarzı rip grupları sadece kotayı düşük tutmak için verebilecekleri en iyi görüntüyü vermeye çalışırlar. Tabii bunu yaparken AAC kaynaklı ses kullanmaları, siyah ve karanlık sahnelerde verdikleri bitrate zaaflarıyla dikkat çekerler. O yüzden bu tarz ripleri asla LED TV'de izleyemezsiniz. BRRip grubu olduklarından tabii ki BluRay beklemeleri çok doğaldır. WEB-DL, HDTV sunumların bu tarz rip gruplarıyla alakası yok.

Bahsettiğim grupların yanında yify hiçbir noktada aşık atamaz.

• 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.