Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.051
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Pinky_Demon

Mağara serin mi kardeş? Anladık Lykan Hypersports'u ilk defa bu filmde duydun ve gördün ama bari Ferrari deyip kendini rezil etmesen iyidi...

Haykırdım dostum. Adamsın. :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

tam konuya mesaj yazmaya gelmiştim sana da türkçesini açıklamış olurum.

öncelikle orda yanlış anlaşılma olmuş,filme serinin en kötüsü dendiğini sanıp tepki göstermiştim.

çoğu siteye baktım.beyazperde,sinemalar,divxplanet,turkçealtyazı,bazı yabancı forumlar...

beğenmeyenlerin sayısı beğenenlere göre çok az hepsinde.

bir de burdaki yorumları (çoğunluğunu) okudum,beğenmeyen beğenen sayısı birbirine yakın hatta beğenmeyen daha fazla gibi.

bazı kişiler şakasına bu forum hiçbir şeyi beğenmiyor derdi,sanki haklılar gibi.

ama tabii ki zevkler ve renkler tartışılmaz,beğenen de olur beğenmeyen de

edit : film şimdiden 174,514,030 dolar hasılat yapmış.

Üstte ne yazıyo. Altta ne yazıyo ?

• Filmin Orjinal Versiyonu 16 Dakika Önce Çıktı İndirebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sitroen Saxo

quote:

Orijinalden alıntı: PAUL WALKER

Adi film olan seyden ne kadar gercekcilik bekliyorsun?

gerçekçilik değil mantık bekliyorum.

O kadar mantıksızlıktan bişi olmaz şahsen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekofreezy

Filmin Orjinal Versiyonu 16 Dakika Önce Çıktı İndirebilirsiniz.

Altyazı bulunur mu buna

• quote:

BEYLER FİLM GÜZELDİDE SAÇMALIKLAR VARDI YANİ

1-) Mavi gözlü beyaz saçlı adam DOM'dan yardım istiyor Giselle'yi otobüsten kaçırmak için. Senin o kadar helikopterlerin ordun silahların teknolojilerin varken gidip 4-5 sokak yarışçısından yardım istemen saçma.

2-) Hani o zırhlı otobüsün olduğu yere ulaşım yoktu? Hani ulaşım zordu? Bildiğiniz yol varmış oraya niye uçaktan atıyonuz arabaları?

3-) Uçaktan arabaları attılar tamam hepsi yola nasıl denk düştü? Üstelik hepsi arka arkaya düştü. Uçak o kadar hızla gidiyor hepsi farklı zamanlarda atlıyor farklı yerlere düşmeleri gerek. Özellikle ROMAN kaç dakika sonra atladı yinede yakın indiler?

4-) Otobüsten arabalara bi ton ateş açıyolar hiç biri adamlara denk gelmiyor yada arabalara bişey olmuyor. Tamam 1 tanesi zırhlı TEJ'inki ama diğerleri?

5-) Ormanın içinde yüksek hızla araba kullanıyolar hiçmi ağaç gelmez hep yolmu var orman içinde aşağıya doğru

6-) Mavi GÖzlü beyaz saçlı adam bi sahnede gözlük takıp gece görüşüyle 5-6 kiişyi vuruyor. Bu sahnede kendi vurulunca bi anda gözlük kayboluyor gözünden

7-) Hobbs ambulans ile Dron üstüne atlıyor. Sen başka yoldan gelip tam olarak orda dronun olduğunu nerden biliyosun? Nerden biliyon alt yolda olduğunu üstelik patlama oluyor deli gibi hiç bişey olmuyor ona.

8-) Otobüs sahnesinde Brain otobüse biniyor bi ara arkası dönük duruyor. O sırada arkasından Japon gelip onu çekiyor kendine doğru dövüşmeye balıyolar. Çekceğine itse yola düşcek?

9-) Yüksek hızla giderken arabadan arabaya kız geçiyor

10-) Otobüs uçuruma düşcekken Brain ordan çıkıyor tam atlıyor kız drift yapıp arabanın kanadına onu tutturuyor. Nerden bilyiosun sen Brain in düşmek üzere olduğunu?

11-) Koskocaman şehirde sürekli birbirlerini buluyolar birbirlerinin önlerine çıkıyolar kolaymı len öyle gprs olsada kolaymı tam denk getirmek o kadar trafikte tam önüne hopluyor

12-) Hoops helikoptere ateş ediyor deli gibi boşlukta kendisine bişey gelmiyor

13-) Arabalar kafa kafaya çarpışıyor adamlar rahatça arabadan çıkıyor.

Bunlar aklıma gelenler daha birsürü saçmalık var hatırlamıyom şuan. Yok arabalar birbirlerine çarpıyo topluyolar. Yüksek hızla viraj alıyolar manevra yapıyolar. İStediğin kadar iyi şoför ol bi kere doğanın kanununa aykırı. Dom ile Jason Stathom yanyana ormanda aşağıya uçuruma doğru giderken yüksek hızla bi anda arabayla dönüyolar. Yok yeaaaaa

Resmen elestirmek icin elestirmissin. Filmi iyi izlemedigin gayet acik.

Edit: hepsinde haksizsin demiyorum ama bazi yerleri kacirmissin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tkblack -- 9 Nisan 2015; 19:42:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

quote:

BEYLER FİLM GÜZELDİDE SAÇMALIKLAR VARDI YANİ

1-) Mavi gözlü beyaz saçlı adam DOM'dan yardım istiyor Giselle'yi otobüsten kaçırmak için. Senin o kadar helikopterlerin ordun silahların teknolojilerin varken gidip 4-5 sokak yarışçısından yardım istemen saçma.

2-) Hani o zırhlı otobüsün olduğu yere ulaşım yoktu? Hani ulaşım zordu? Bildiğiniz yol varmış oraya niye uçaktan atıyonuz arabaları?

3-) Uçaktan arabaları attılar tamam hepsi yola nasıl denk düştü? Üstelik hepsi arka arkaya düştü. Uçak o kadar hızla gidiyor hepsi farklı zamanlarda atlıyor farklı yerlere düşmeleri gerek. Özellikle ROMAN kaç dakika sonra atladı yinede yakın indiler?

4-) Otobüsten arabalara bi ton ateş açıyolar hiç biri adamlara denk gelmiyor yada arabalara bişey olmuyor. Tamam 1 tanesi zırhlı TEJ'inki ama diğerleri?

5-) Ormanın içinde yüksek hızla araba kullanıyolar hiçmi ağaç gelmez hep yolmu var orman içinde aşağıya doğru

6-) Mavi GÖzlü beyaz saçlı adam bi sahnede gözlük takıp gece görüşüyle 5-6 kiişyi vuruyor. Bu sahnede kendi vurulunca bi anda gözlük kayboluyor gözünden

7-) Hobbs ambulans ile Dron üstüne atlıyor. Sen başka yoldan gelip tam olarak orda dronun olduğunu nerden biliyosun? Nerden biliyon alt yolda olduğunu üstelik patlama oluyor deli gibi hiç bişey olmuyor ona.

8-) Otobüs sahnesinde Brain otobüse biniyor bi ara arkası dönük duruyor. O sırada arkasından Japon gelip onu çekiyor kendine doğru dövüşmeye balıyolar. Çekceğine itse yola düşcek?

9-) Yüksek hızla giderken arabadan arabaya kız geçiyor

10-) Otobüs uçuruma düşcekken Brain ordan çıkıyor tam atlıyor kız drift yapıp arabanın kanadına onu tutturuyor. Nerden bilyiosun sen Brain in düşmek üzere olduğunu?

11-) Koskocaman şehirde sürekli birbirlerini buluyolar birbirlerinin önlerine çıkıyolar kolaymı len öyle gprs olsada kolaymı tam denk getirmek o kadar trafikte tam önüne hopluyor

12-) Hoops helikoptere ateş ediyor deli gibi boşlukta kendisine bişey gelmiyor

13-) Arabalar kafa kafaya çarpışıyor adamlar rahatça arabadan çıkıyor.

Bunlar aklıma gelenler daha birsürü saçmalık var hatırlamıyom şuan. Yok arabalar birbirlerine çarpıyo topluyolar. Yüksek hızla viraj alıyolar manevra yapıyolar. İStediğin kadar iyi şoför ol bi kere doğanın kanununa aykırı. Dom ile Jason Stathom yanyana ormanda aşağıya uçuruma doğru giderken yüksek hızla bi anda arabayla dönüyolar. Yok yeaaaaa

Resmen elestirmek icin elestirmissin. Filmi iyi izlemedigin gayet acik.

Edit: hepsinde haksizsin demiyorum ama bazi yerleri kacirmissin.

Neyi kaçırmışım madde olarak açıklama yapta bileyim?

• Sitroen Saxo kullanıcısına yanıt
    Hocam saçmalık çok dediğiniz gibi, bence 5. filmden sonra çok abarttılar, yalnız yola yakın inmelerinde paraşütlerde gps olması etkiliydi diye hatırlıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Hocam saçmalık çok dediğiniz gibi, bence 5. filmden sonra çok abarttılar, yalnız yola yakın inmelerinde paraşütlerde gps olması etkiliydi diye hatırlıyorum.

Hani yol yoktu peki ulaşım yoktu oraya
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurk61

Saçmalık az da olsa arttı fakat aksiyon falan da arttı. Sadece yarış değiş, hepsi karışık bir şey oldu
  • Filme gitmek isteyen varsa uygun fiyata bilet temin edebilirim, p.m den ulaşabilirsiniz.
  • Biraz önce iyi kalite sinema çekiminden bazı yerlerini izledim ve şunu anladım: film bir yandan çok güzel geldi ama bir yandan da tatsız tuzsuz oldu gibi.fast furious filmi gibi hava yoktu, sanki 6 dan daha az aksiyon/olay oldu.

• Orasını tam bilmiyorum ama yolun girişinde güvenlik önlemleri alınmış gibi birşey hatırlıyorum, zaten Roman yolu gösterdiğinde asker yolun en güvenli yer olduğundan felan bahsetmişti.

Hocam kuru aksiyon yerine az ve öz olsaydı efsane olurdu bence, diyaloglar daha çok hoşuma gitti benim. @HeLLsTeR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheTurk61 -- 9 Nisan 2015; 21:02:12 >
  • Bugün gittim. Çok sıkı fanı değildim filmin. Oldukça beğendim. Son dakikaları çok hüzünlüydü. Tekrar üzüldüm Paul Walker için. Devamı gelir mi gelirse tadı olur mu bilemem.

6/10
  • Bende izledim birkaç gün önce. Normal hayattan ziyadesiyle kopuk bir film. Yani o gözle iZlememek lazım ki ben o gözle izledim ve habire yanımdaki arkadasıma "bu ne la böle, bu ne saçmalık, Cüneyt arkın vari" gibi Türk işi yorumlar yapmak vazife oldu 😁😁 o gözle bakmazsam harika filmdi. Hele o ramsey harikaydı

• Film serinin en iyisiydi ancak en iyisi olmasına rağmen saçma sapan sahnelerin en bol olanıydı da maalsef.

Paul walker canlandırığı karakterin filmde de hayatını kaybetmesini bekledim ne bilim çatışma olur patlama olur araba kazası olur öyle birşey bekledim sonuçta film bitmeden hayatını kaybetti paul. ancak anladığım kadarıyla yönetmen ve senaristlerin paulu filmde öldürmeden filmden ayırmak istemişler ve o son sahne çıkmış ortaya harika bi seçim olmuş çok beğendim. sahil sahnesi ve dom ile yollarını ayırma sahnesinde google'den öğrendiğim kadarıyla paula benzeyen karakterler kullanılıp yüz montajı yapılmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MoÇü -- 10 Nisan 2015; 0:35:40 >
  • Arkadaşlar bi şarkı bulmam lazım yardımcı olur musunuz ?. Hani arabayı aşağı atıyolar o sahneden hemen sonra araba tamirhanelerini gösteriyor o sahnede çalan şarkıyı arıyorum. Şimdiden teşekkürler
  • Az önce Marmara park ta imax olarak izledim. Aksiyon olarak film tavan yapmış ama saçmalıklar çok fazlaydı. Görmemeye çalıştım ama hangisini görmeyeyim karar veremedim. Konu olarak da çok yavan kalmış. Yarış yoktu ama bolca motor sesi vardı patlama çarpışma kurşun sesi mevcuttu. Benden 6/10 alır.
    Bu hasılatla 8 gelir diye düşünüyorum. Hafta arası salon full e yakındı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: erol.star

Az önce Marmara park ta imax olarak izledim. Aksiyon olarak film tavan yapmış ama saçmalıklar çok fazlaydı. Görmemeye çalıştım ama hangisini görmeyeyim karar veremedim. Konu olarak da çok yavan kalmış. Yarış yoktu ama bolca motor sesi vardı patlama çarpışma kurşun sesi mevcuttu. Benden 6/10 alır.
    Bu hasılatla 8 gelir diye düşünüyorum. Hafta arası salon full e yakındı...

Saçma yerleri bir yazsana merak ettim.

• 1080p link pm atın pls
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.