Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (80. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Paulsuz sahneleri bizzat Cody Walker oynadı yani kardeşi. CGI teknolojisi ile Paul oldu işte. Hatta diğer kardeşi ve 2 dublör daha kullanıldı diye biliyorum.

Bu arada 2.kere gittim yeni geldim eve salon full doluydu. Mükemmel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lyons. -- 10 Nisan 2015; 0:18:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Paulsuz sahneleri bizzat Cody Walker oynadı yani kardeşi. CGI teknolojisi ile Paul oldu işte. Hatta diğer kardeşi ve 2 dublör daha kullanıldı diye biliyorum.

Vay be.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lyons.

Ben onun olmadığını anlamadım sahsen

• HeLLsTeR kullanıcısına yanıt
    Zaten kardeşleri adamın resmen ikizi ondan çoğu sahnede farkına varmadık.
  • Nasıl onun olmadığını anlamadınız ki.

Dubai'den ayrıldıklarından sonra paul'ün aksiyon sahnelerinde bir kere bile yüzüne odaklanmadı, hatta o konuşurken bile karşısındaki kişinin yüzünü gösterdiler. Aksiyon sahnelerinde yüzü hep karanlığa saklanmıştı. Kumsal sahnesinde bir kardeşi oynuyordu. Araba sahnesinde de yüzü benzeyen diğer kardeşi. Orda da cgi olduğu belliydi gülüşü falan. Ama üzücüydü o görüntü bile. Yani vücudunu bir kardeşi yüzünü başka bir kardeşi oynadı.
  • Araba yarışından uzaklaşıp savaş sahnelerini arttırmışlar. Filmi çok beğendim ancak sanki ilk filmler daha bir güzeldi. "FAST and Furious" adına daha çok yakışan filmlerdi. Gene de çok beğendim. 8/10

• Son sahneden birlikte araba kullanırken yüzüne müdahale vardı belli diğer yerlerde bende farketmedim film güzel...

• Her saniyesine deger izlemeyen pisaman olur
    her zaman soylerim
    her filim sinemada izlenmez diye
    Bu filime deger
    tv de izlerseniz zEvk vermez

• Eski tadı vermesede son 5 dakikası herşeye bedeldi yaklaşık 3 gündür videolarını izliyorum çok fena triplere girdim herneyse 8 çıkarsa izleriz çıkması ile ilgili bilgisi olan varsa da söylerse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: HaRLauss

Eski tadı vermesede son 5 dakikası herşeye bedeldi yaklaşık 3 gündür videolarını izliyorum çok fena triplere girdim herneyse 8 çıkarsa izleriz çıkması ile ilgili bilgisi olan varsa da söylerse sevinirim

Ne kadar doğru bilmiyorum ama yönetmenin 8-9-10 çıkacağını ve 10 un son olmayacağını söylediğini duymuştum

• ne kadar saçmalık olursa olsun izlenesi bir film
  • Jason Statham nereye girdiyse yerle bir etti..Adam king
  • Benim gittiğim salonunda boş yeri yoktu.Bu film bizim ülkede bile 2 milyon izleyiciyi geçecek.

• Kimisi filmden modifiye bekliyor puan kırıyor, kimisi şiddet çoktu diyor puan kırıyor herkes filmi kendi zevkine göre değerlendiriyor. Fakat bu film her açıdan mükemmel ve 0.1 puan bile kırılmayacak bir film bu kalitenin hatrına ufak tefek detaylar yok sayılabilir. Serinin takipçisi olarak fazlasıyla beğendim ve çıktığımda vay be film budur dedim. Adamlar bizim sinemada ki bir filmin bütçesini 10 saniyelik gösterimde araba patlatarak harcıyor. Kisaca 10/10 diyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Devam filmleri Hobbit gibi olabilir. Birinci filmden önce ki hayatları. Acayip olurdu be
  • Trident682 kullanıcısına yanıt
    helikopter sahnesinde 3 dakika içinde jetler geliyor acele etmeliyiz diyordu ki jetleride gösteriyordu o sahnede

ayrıntılara dikkat etmeden film izliyorsunuz sonra gelip burada ağlıyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadmau5.

helikopter sahnesinde 3 dakika içinde jetler geliyor acele etmeliyiz diyordu ki jetleride gösteriyordu o sahnede

ayrıntılara dikkat etmeden film izliyorsunuz sonra gelip burada ağlıyorsunuz

Ben helikopterle ilgili bir şey dediğimi hatırlamıyorum zeki kardeş ? Ayrıca ağlamak felan ne alaka filmde tonla saçmalık vardı. Yazdığım hava yastığına bir şey dememişsin yazmadığım helikopteri savunmuşsun bir de gelmiş burda ağlıyosunuz diyosun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Orijinalden alıntı: erol.star

Az önce Marmara park ta imax olarak izledim. Aksiyon olarak film tavan yapmış ama saçmalıklar çok fazlaydı. Görmemeye çalıştım ama hangisini görmeyeyim karar veremedim. Konu olarak da çok yavan kalmış. Yarış yoktu ama bolca motor sesi vardı patlama çarpışma kurşun sesi mevcuttu. Benden 6/10 alır.
    Bu hasılatla 8 gelir diye düşünüyorum. Hafta arası salon full e yakındı...

Saçma yerleri bir yazsana merak ettim.

Arkadaş çoğunu yukarıda yazmış çok merak ettin yazayım.

Ormandan aşağı iniyorlar ama bir tane ağaç olmaz mı?
    Doom a her türlü müdahale yapılıyor kendine gelmiyor, bir konuşma kendinde (salonda çoğu insan güldü)
    Otobüsten yaylım ateş var biri de vurulsun arkadaş ölmesin yaralansın bari
    Araçtan araça geçme (son zamanlarda cogu aksiyon filmlerinde kullanılıyor)

işine gelmeyen bir şey varsa yaz devam ederim.

Not serinin hayranıyım tüm filmleri sinemada izledim ve arşivimde mevcut bi şey yazacaksan ona göre yaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: Doce

Serinin bütün filmlerini 50 den fazla kere seyretmiş ağır fast&furiousçu olarak söylüyorum. Hiç olmamış bu film..

Seriden epey kopuk,aksiyon yapıcaz diye bin bir saçmalık, mantık hataları..

ama işte o son 5 dakika 2 saati unutturuyor zaten.

İki gün sonra yazıyorum..çıktıktan sonra o saçmalıkları düşünen olmamıştır herhalde :)

bir Fast Five kesinlikle değil.

Aynen sana katılıyorum kardeş al benden de o kadar tamam yarış olmasın da aksiyon olacak diye de her şeyi görmemezlikten gelemem.

Fast Five nın yanından bile geçemez bu haliyle. Hee aksiyona doydurdu mu doydurdu ama fast&furious un bir ruhu var o ruhtan ayrılmış bu film.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Az önce Marmara park ta imax olarak izledim. Aksiyon olarak film tavan yapmış ama saçmalıklar çok fazlaydı. Görmemeye çalıştım ama hangisini görmeyeyim karar veremedim. Konu olarak da çok yavan kalmış. Yarış yoktu ama bolca motor sesi vardı patlama çarpışma kurşun sesi mevcuttu. Benden 6/10 alır.
    Bu hasılatla 8 gelir diye düşünüyorum. Hafta arası salon full e yakındı...

Saçma yerleri bir yazsana merak ettim.

Arkadaş çoğunu yukarıda yazmış çok merak ettin yazayım.

Ormandan aşağı iniyorlar ama bir tane ağaç olmaz mı?
    Doom a her türlü müdahale yapılıyor kendine gelmiyor, bir konuşma kendinde (salonda çoğu insan güldü)
    Otobüsten yaylım ateş var biri de vurulsun arkadaş ölmesin yaralansın bari
    Araçtan araça geçme (son zamanlarda cogu aksiyon filmlerinde kullanılıyor)

işine gelmeyen bir şey varsa yaz devam ederim.

Not serinin hayranıyım tüm filmleri sinemada izledim ve arşivimde mevcut bi şey yazacaksan ona göre yaz...

yönetmen birazcık sınırları zorlamış işte.

ormanda ağaçlara çarpmamak için manevra yapmış olabilir,şansı yaver gitmiş olabilir.

dom hızdan çok zırhın önemli olacağını söylemişti.o arabalardaki çok daha kuvvetli olabilir. hatırlarsan diğer tarafın arabaları azıcık maruz kaldığında takla atmıştı,tej ve brian ın arabalarını sadece itebilmişti.ayrıca mermi geçse bile camdan bakıldığında çok geçmediği anlaşılıyordu.denk gelmeme olasılığı hiç de düşük değil.

bir de konuşurken kendine gelme tesadüfüne niye güldünüz anlamadım.konuşmanın sihriyle uyandığına inanmadınız heralde? denk gelme ihtimali gelmeme ihtimaliyle aynı sonuçta.
    öbür taraftan interstellar da duymuş olduğumuz gibi insanların robotlardan farkı yaşama içgüdüsüdür,sizi hayatta tutan şeyde odur.vücudun seni hayatta tutmak için en değerlilerini gözünün önüne getirir.o anda da zaten yarı bayılmıştı.konuşulanların etkisiyle uyanmış olabilir(2.dediğim biraz daha uçuk ama böyle düşünülmüş olabilir)

araçtan araca geçme tamam kullanılmış olabilir ama bu derecede kullanıldığını sanmıyorum,ordaki olağan üstü bir başarıydı.

• 
Sayfa: önceki 7879808182
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.