Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (81. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

quote:

bu bir elveda değil...

for paul...
  • quote:

Orijinalden alıntı: EvoRoncatto

quote:

Orijinalden alıntı: aksi98

Spoiler vermeseniz olurmu.

Şu konudan spoiler yememen imkansız. Filmi izlemeden bakmamak lazım buraya. Soundtrack listesi bile spoiler sonuçta

Sende doğru diyorsun kardeş.Ama en azından spoiler diye yazabilirlerdi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Batman The Elite

quote:

Orijinalden alıntı: erol.star

quote:

quote:

Az önce Marmara park ta imax olarak izledim. Aksiyon olarak film tavan yapmış ama saçmalıklar çok fazlaydı. Görmemeye çalıştım ama hangisini görmeyeyim karar veremedim. Konu olarak da çok yavan kalmış. Yarış yoktu ama bolca motor sesi vardı patlama çarpışma kurşun sesi mevcuttu. Benden 6/10 alır.
    Bu hasılatla 8 gelir diye düşünüyorum. Hafta arası salon full e yakındı...

Saçma yerleri bir yazsana merak ettim.

Arkadaş çoğunu yukarıda yazmış çok merak ettin yazayım.

Ormandan aşağı iniyorlar ama bir tane ağaç olmaz mı?
    Doom a her türlü müdahale yapılıyor kendine gelmiyor, bir konuşma kendinde (salonda çoğu insan güldü)
    Otobüsten yaylım ateş var biri de vurulsun arkadaş ölmesin yaralansın bari
    Araçtan araça geçme (son zamanlarda cogu aksiyon filmlerinde kullanılıyor)

işine gelmeyen bir şey varsa yaz devam ederim.

Not serinin hayranıyım tüm filmleri sinemada izledim ve arşivimde mevcut bi şey yazacaksan ona göre yaz...

yönetmen birazcık sınırları zorlamış işte.

ormanda ağaçlara çarpmamak için manevra yapmış olabilir,şansı yaver gitmiş olabilir.

dom hızdan çok zırhın önemli olacağını söylemişti.o arabalardaki çok daha kuvvetli olabilir. hatırlarsan diğer tarafın arabaları azıcık maruz kaldığında takla atmıştı,tej ve brian ın arabalarını sadece itebilmişti.ayrıca mermi geçse bile camdan bakıldığında çok geçmediği anlaşılıyordu.denk gelmeme olasılığı hiç de düşük değil.

bir de konuşurken kendine gelme tesadüfüne niye güldünüz anlamadım.konuşmanın sihriyle uyandığına inanmadınız heralde? denk gelme ihtimali gelmeme ihtimaliyle aynı sonuçta.
    öbür taraftan interstellar da duymuş olduğumuz gibi insanların robotlardan farkı yaşama içgüdüsüdür,sizi hayatta tutan şeyde odur.vücudun seni hayatta tutmak için en değerlilerini gözünün önüne getirir.o anda da zaten yarı bayılmıştı.konuşulanların etkisiyle uyanmış olabilir(2.dediğim biraz daha uçuk ama böyle düşünülmüş olabilir)

araçtan araca geçme tamam kullanılmış olabilir ama bu derecede kullanıldığını sanmıyorum,ordaki olağan üstü bir başarıydı.

Üstat;

Maalesef sen çok iyimser bakıyorsun kusura bakma ama ben senin kadar iyimser bakamam.

Yokuş aşağı büyük bir süratle giderken nasıl ağaçlık alanda manevra yapılacak imkan var mı?
    Zırh tek bir araçta vardı. Diğerlerinde olsa ilk ateş açıldığında tek sıra haline geçilmezdi.
    Evet güldük çünkü inanmadık. O kadar kavga son sürat uçup araç içinde kal tek bir yara yok, kalp masajı yapacaksın herkesin gözü dolacak ama 2 dk konuşma hop kendinde. Hastaneye kaldırılır yoğun bakım da kalır letty başında bekler anlatır ağlar senin dediğin yaşama iç güdüsü devreye girer...

Neyse boşver benim için film geride kaldı. Paul suz nasıl devam edecekler onu merak ediyorum!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol.star -- 10 Nisan 2015; 23:20:42 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Az önce Marmara park ta imax olarak izledim. Aksiyon olarak film tavan yapmış ama saçmalıklar çok fazlaydı. Görmemeye çalıştım ama hangisini görmeyeyim karar veremedim. Konu olarak da çok yavan kalmış. Yarış yoktu ama bolca motor sesi vardı patlama çarpışma kurşun sesi mevcuttu. Benden 6/10 alır.
    Bu hasılatla 8 gelir diye düşünüyorum. Hafta arası salon full e yakındı...

Saçma yerleri bir yazsana merak ettim.

Arkadaş çoğunu yukarıda yazmış çok merak ettin yazayım.

Ormandan aşağı iniyorlar ama bir tane ağaç olmaz mı?
    Doom a her türlü müdahale yapılıyor kendine gelmiyor, bir konuşma kendinde (salonda çoğu insan güldü)
    Otobüsten yaylım ateş var biri de vurulsun arkadaş ölmesin yaralansın bari
    Araçtan araça geçme (son zamanlarda cogu aksiyon filmlerinde kullanılıyor)

işine gelmeyen bir şey varsa yaz devam ederim.

Not serinin hayranıyım tüm filmleri sinemada izledim ve arşivimde mevcut bi şey yazacaksan ona göre yaz...

yönetmen birazcık sınırları zorlamış işte.

ormanda ağaçlara çarpmamak için manevra yapmış olabilir,şansı yaver gitmiş olabilir.

dom hızdan çok zırhın önemli olacağını söylemişti.o arabalardaki çok daha kuvvetli olabilir. hatırlarsan diğer tarafın arabaları azıcık maruz kaldığında takla atmıştı,tej ve brian ın arabalarını sadece itebilmişti.ayrıca mermi geçse bile camdan bakıldığında çok geçmediği anlaşılıyordu.denk gelmeme olasılığı hiç de düşük değil.

bir de konuşurken kendine gelme tesadüfüne niye güldünüz anlamadım.konuşmanın sihriyle uyandığına inanmadınız heralde? denk gelme ihtimali gelmeme ihtimaliyle aynı sonuçta.
    öbür taraftan interstellar da duymuş olduğumuz gibi insanların robotlardan farkı yaşama içgüdüsüdür,sizi hayatta tutan şeyde odur.vücudun seni hayatta tutmak için en değerlilerini gözünün önüne getirir.o anda da zaten yarı bayılmıştı.konuşulanların etkisiyle uyanmış olabilir(2.dediğim biraz daha uçuk ama böyle düşünülmüş olabilir)

araçtan araca geçme tamam kullanılmış olabilir ama bu derecede kullanıldığını sanmıyorum,ordaki olağan üstü bir başarıydı.

Üstat;

Maalesef sen çok iyimser bakıyorsun kusura bakma ama ben senin kadar iyimser bakamam.

Yokuş aşağı büyük bir süratle giderken nasıl ağaçlık alanda manevra yapılacak imkan var mı?
    Zırh tek bir araçta vardı. Diğerlerinde olsa ilk ateş açıldığında tek sıra haline geçilmezdi.
    Evet güldük çünkü inanmadık. O kadar kavga son sürat uçup araç içinde kal tek bir yara yok, kalp masajı yapacaksın herkesin gözü dolacak ama 2 dk konuşma hop kendinde. Hastaneye kaldırılır yoğun bakım da kalır letty başında bekler anlatır ağlar senin dediğin yaşama iç güdüsü devreye girer...

Neyse boşver benim için film geride kaldı. Paul suz nasıl devam edecekler onu merak ediyorum!!!

Seriye daha çok film Çekerler merak etme de inşallah farklı kadroyla çekerler bu grubu tadında bıraksınlar artık.

Boşver demişsin de birazcık daha iyimser yorum yapim, arabaların hepsi zırhlı ama birine otobüsün zırh delici topları bile zar zor işliyordu.

Ama cidden dom'un son sahnede uçtuktan sonrası aşırı abartı olmuş
    Uzun süre yoğun bakımda kalsaydı bari.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wade T. Wilson -- 10 Nisan 2015; 23:34:52 >

• Filmdeki absürdlüklere çok güldüm, kusura bakmasınlar ama F6'dan beri iyice suyunu çıkardılar aksiyondaki absürdlüklerin. Viyadükten uçarak kız kurtarmadan daha absürd sahne yoktur herhalde diyorduk ama resmen yani...
  • Erwin kullanıcısına yanıt
    eşeğin .......... su kaçırdılar diyosun yani ya bence filmdeki en büyük sorun karakterlerin ölmeyeceklerini biliyormuş gibi davranmalarıydı film içinde dom araçla şevden iniyor brian ile kulelerden uçuyor deckard savaş alanına dönen yerde rahat takılıyor herkes gta 'da canı full yapılmış karakter gibi davranıyordu
  • Dostlar filmden yeni geldim. Eğer komedi filmi izlemek istiyorsanız gidin. Aynı cüneyt arkın abimizin filmleri gibi. Baştan aşağı saçma. Gittiğimize pişman olduk diyebilirim. 6 çok daha güzeldi

• Film Türkiye de bile ilk haftasında 1.300.287 gibi bir gişe yaptı.Herhalde vizyondan kalkana kadar 2.5 milyon izleyiciyi geçecek.

• Yarın 18:00'e bilet aldık

• Son sahne de çok duygulandım bir daha göremeyeceğine insanın inanası gelmiyor
  • Gişe rekorları kırdı, herkes bayıldı gibi haberleri görüyorum sürekli ve serinin hepsini izlemiş biri olarak son filmi de izledim adamlar gerçekten milleti yolmanın kolay yolunu bulmuş. Normal, sıradan aksiyon filminin içine araba koy iş tamam. İzlemesi basit, sıradan, keyifli bir film zaten amacı da bu başka bir şey sunmuyor aksini de söylemiyor ama yok en iyi serilerden biri yok serinin hepsini bir gün izleyip bir de 7'ye girdim gibi yorumlara yapacak bir film kesinlikle değil. Bu arada tamam bir insanın ölümü kim olursa olsun kötüdür ama Paul Walker'ın ölümünü de ne abarttılar sanki çok büyük bir oyunucu ölmüş gibi. Tamam genç biriydi, kızı da vardı yazık oldu ama adam gibi bir tane bile filmi olmayan adamı efsane oyuncu haline getirdiler. Bu arada sen bir insan ölümü hakkında nasıl böyle konuşuyorsun diyecek insanlar için Paul Walker yanında ölen adamı kimse takmadı bir kere adı bile geçmedi bunu hatırlatırım.

• 2K kullanıcısına yanıt
    Öylesine konuya bi göz atmak için girdim ve yorumunuzla karşılaştım. Elbetteki herkesin görüşü farklıdır bende fikrimi beyan etmiş olayım.
    Paul Walkerın ölümünden sonra doğru düzgün bir açıklama yapılmadı ve yanında ölen kim söylenmedi yani bilinmiyor.

Filmi çıktıktan sonraki gün izledim ve görsellik seksistlik ve aksiyon olarak öne çıkan bir filmdi. Hızlı ve öfkeli serisinin ilk 3 filminde araçlar öne çıkarken son 4 filmde aksiyon ağırlıklı filmler izledik hep. Senaryo oldukça basitti, neredeyse bütün sahneler tahmin edilebilirdi. Aksiyondan başımızı kaldırıp ayrılamıyorsunuz bile. Altyazılı izlerseniz aradaki espriler gerçekten çok güzel. Özellikle uçaktan atlama sahneleri resmen bitirdi beni. Bunun yanında Jason statham a ait replik neredeyse yoktu maalesef filmde. Biraz daha replik olmasını isterdim açıkçası. Filmin son sahnesi insanı oldukça etkiliyor bence. Aklıma bir anda bunlar geldi

• 7.Filmde abartılı sahneler vardı tamam ama bana göre 7 filmin içindeki en abartılı olan yer 6.filmde Dom'un iki köprü arasında uçmasıydı.

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Gişe rekorları kırdı, herkes bayıldı gibi haberleri görüyorum sürekli ve serinin hepsini izlemiş biri olarak son filmi de izledim adamlar gerçekten milleti yolmanın kolay yolunu bulmuş. Normal, sıradan aksiyon filminin içine araba koy iş tamam. İzlemesi basit, sıradan, keyifli bir film zaten amacı da bu başka bir şey sunmuyor aksini de söylemiyor ama yok en iyi serilerden biri yok serinin hepsini bir gün izleyip bir de 7'ye girdim gibi yorumlara yapacak bir film kesinlikle değil. Bu arada tamam bir insanın ölümü kim olursa olsun kötüdür ama Paul Walker'ın ölümünü de ne abarttılar sanki çok büyük bir oyunucu ölmüş gibi. Tamam genç biriydi, kızı da vardı yazık oldu ama adam gibi bir tane bile filmi olmayan adamı efsane oyuncu haline getirdiler. Bu arada sen bir insan ölümü hakkında nasıl böyle konuşuyorsun diyecek insanlar için Paul Walker yanında ölen adamı kimse takmadı bir kere adı bile geçmedi bunu hatırlatırım.

Piyasa da bir sürü aksiyon filmi var arabaların olaylarsa bolca katıldığı ( örn. Need for speed) niye onlar fast furious kadar tutulmuyor?bunu düşün derim.

Bir de yazıklar olsun oyuncunun hayatının değerini oyunculuğu ne kadar iyi yaptığına göre belirlemişsin.robert downey j. Ölse daha çok üzülmeliyiz dimi?tekrar yazıklar olsun.

Ayrıca paul walker büyük bir oyuncu çünkü efsane serinin başrolü sayılır.yanındaki ölen adam için bunun neresi garip geldi ki oldukça normal bir durum.türkiyedeki bir dizi oyuncusu mu daha çok yankoı yapar yoksa dünya çapında çok populer bir oyuncu mu?

• Aslında sinemaya gittiğimden pişman olman gerekir ama merakım gitti en azından. Tüm seriiyi izleyip bunu izlememek olmazdı.

Güzel ama saçma.
    Senaryo cod ghosta bağlanmış iyice.
    Nostaljiler sağlamdı.
    En sağlamları soundtracklerdi.
    Bide Michelle'i seslendiren hanımcığın sesi olmamış. Korsana düşünce altyazılı izleriz.

Hızlı ve Öfkeli 1'de ki tadı vermez ama o ara flashbacklar beni o zamana götürdü heyecanlandım değil.Yinede evlat misali, atsan atılmaz satsan satılmaz.

Baştaki yarış savaşları sahnesi ve müziği beni benden aldı aga.

1:00

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N20 -- 11 Nisan 2015; 22:22:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N20

Aslında sinemaya gittiğimden pişman olman gerekir ama merakım gitti en azından. Tüm seriiyi izleyip bunu izlememek olmazdı.

Güzel ama saçma.
    Nostaljiler sağlamdı.
    Bide Michelle'i seslendiren hanımcığın sesi olmamış. Korsana düşünce altyazılı izleriz.

Hızlı ve Öfkeli 1'de ki tadı vermez ama o ara flashbacklar beni o zamana götürdü heyecanlandım değil.Yinede evlat misali, atsan atılmaz satsan satılmaz.

Steve Aoki denilen adam 2.filmde Suki'yi oynayan Devon Aoki'nin kocasıymış.

• quote:

Orijinalden alıntı: ekofreezy

quote:

Orijinalden alıntı: N20

Aslında sinemaya gittiğimden pişman olman gerekir ama merakım gitti en azından. Tüm seriiyi izleyip bunu izlememek olmazdı.

Güzel ama saçma.
    Nostaljiler sağlamdı.

Steve Aoki denilen adam 2.filmde Suki'yi oynayan Devon Aoki'nin kocasıymış.

Devon Aoki'nin kocası James Bailey'mış Steve Aoki onun half brother (ne demek ben de bilmiyorum) denilen bir şeyiymiş

• @Sıkörtıl Yarışçı Roger Rodas öldü belliydi hocam ama haberlerde sadece sürücü olarak geçtiği için böyle sanmış olabilirsiniz. Bende fikrimi söyledim sadece.

@Batman The Elite Hayatının değerini ölçmüyorum mesajımda da dediğim gibi herkesin hayatı değerlidir fakat öldü diye efsane oyuncu gibi yakıştırmalar yapmak gereksiz bunu demeye çalıştım. Filmin başarısı da diğer filmlere göre verdiğiniz örnekte NFS aksiyonun daha çokluğu gibi bir çok sebep olabilir tabi ki beğeninize bir şey demiyorum ama benim görüşüme göre de sıradan bir aksiyon filmi sadece abartılması garibime gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

Gişe rekorları kırdı, herkes bayıldı gibi haberleri görüyorum sürekli ve serinin hepsini izlemiş biri olarak son filmi de izledim adamlar gerçekten milleti yolmanın kolay yolunu bulmuş. Normal, sıradan aksiyon filminin içine araba koy iş tamam. İzlemesi basit, sıradan, keyifli bir film zaten amacı da bu başka bir şey sunmuyor aksini de söylemiyor ama yok en iyi serilerden biri yok serinin hepsini bir gün izleyip bir de 7'ye girdim gibi yorumlara yapacak bir film kesinlikle değil. Bu arada tamam bir insanın ölümü kim olursa olsun kötüdür ama Paul Walker'ın ölümünü de ne abarttılar sanki çok büyük bir oyunucu ölmüş gibi. Tamam genç biriydi, kızı da vardı yazık oldu ama adam gibi bir tane bile filmi olmayan adamı efsane oyuncu haline getirdiler. Bu arada sen bir insan ölümü hakkında nasıl böyle konuşuyorsun diyecek insanlar için Paul Walker yanında ölen adamı kimse takmadı bir kere adı bile geçmedi bunu hatırlatırım.

Açıkcası çocukken ben bu adamın ilk filmiyle etkilenerek izledik gülüşü konuşması oyundaki karakteri çok cana yakın geliyor. Sevilen seri oldukça ve bu adamın gençliğiyle ilk filmiyle son filmine bakarsan ne kadar büyüdüğünü aynı orantıda benim de işin duygusal tarafı. Ki bi ben değil en çok üzülen burada duygusala bağlayan herkes hemen hemen hepsi aynı benim gibi insanlar.(yaş) Ölüm haberi ister istemez etkiliyor hele ki
    Filmin sonundaki o sahneyi görünce ve Walkerin ilk filminden son filme kadar kesitlerin olması ve etkileyici müzik ile azıcık duygusal adamın yutkunmasına boğazın düğüm düğüm olmasına sebep oluyor.

• Ömrümde izlediğim en berbat, en saçma filmlerden biriydi. Yani yalnız olsaydım yarı bitmeden çıkardım. 6. filmde de saçmalıklar vardı tamam ama bunda aşmış adamlar.

Boş konuyu, berbat senaryoyu geçtim, mantık çerçevesi içinde bir tane sahne olmaz mı bir filmde?

Bizde şimdi skeçleri arkaya arkaya koyup komedi filmleri yapıyorlar ya, bunlar da patlamalı, uçmalı sahneleri koymuşlar sırayla, al sana aksiyon. Bir de gişe hasılatı yapmış, yazık valla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tEmh@ -- 12 Nisan 2015; 11:47:41 >
  • 
Sayfa: önceki 7980818283
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.