Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (83. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Regulus Black

İlk ve ikinci filmi senaryo ve kurgu bakımından kat kat daha iyi.

Kurgu konusunda çok büyük bir fark yok ve 2 nin senaryo ve kurgu bakımından daha iyi olduğunu sanmıyorum. Ayrıca ff7 nin de 1 den daha iyi yanları var.
    Bence en iyisi 6 idi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k24b

Bu ne ya.

Filmde dom söyledi ya güçlendirilmiş şase diye

• quote:

Orijinalden alıntı: ekofreezy

Arkadaşlar bi şarkı bulmam lazım yardımcı olur musunuz ?. Hani arabayı aşağı atıyolar o sahneden hemen sonra araba tamirhanelerini gösteriyor o sahnede çalan şarkıyı arıyorum. Şimdiden teşekkürler

Yardım lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockAndMaka

Blueray ne zaman çıkar acaba

Ağustos'da DVD - Bluray ve diğer formatlar çıkacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekofreezy

quote:

Orijinalden alıntı: k24b

Bu ne ya.

Filmde dom söyledi ya güçlendirilmiş şase diye

Onu anladık da kafa kafaya çarpışıyorlar, parça orada bırak eğilip yamulmayı çizilmemiş bile. O parçaların en önemli özelliği eğilip, darbeyi emmesidir. Şase güçlendirilmesi o şekilde de olmaz da hadi neyse dedik.

Bir de başta piston patlaması muhabbeti de geçti zaten, komikti cidden.

Şimdi diyorlar o kadar detaylara bakarsan filmden zevk alamazsın. Ulan filmde saçmalamadıkları an yok ki zaten.

Yönetmen gerilim filmlerine devam etsin zira bu filmde başarısız olduğu apaçık ortada.

• gitcem

• Beyler şimdi biri bana jason statham abinin neden Han'ı öldürdüğünü söyleyebilir mi

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mcp

Beyler şimdi biri bana jason statham abinin neden Han'ı öldürdüğünü söyleyebilir mi

Onun cevabı 6. filmde hocam .
  • Bu arada serinin iyiden kötüye sıralanışı ;

1- F&F 7 (Karakterlerin oturduğu , kaliteli bir kadroyla ve gördüğümüz en sağlam kötü adam ile geri döndü seri. Yetenekli bir yönetmen ile de tam film gibi film olmuş bu sefer )
    2- Fast Five (Aksiyon sahneleri ve ekibin temelinin atılması ile çok güzel bir film , teması çok iyi )
    3- F&F 6 (7. filmin part 1'i denilebilir , yine iyi bir film )
    4- F&F 1 (Serinin ilk filmi , düşük bütçesine rağmen kendini izlettiriyordu . )
    5- F&F 4 (Tokyo Driftten sonra seri çok farklı bir tarafa kaydı , çok da iyi oldu . Bu başlangıcın ilk filmi .)
    6- F&F 2 (Arabaların ön planda olduğu ortalama bir film , çerezlik )
    7- Tokyo Drift (Tokyo fikri güzel ancak bilgisayar efektleri çok yapmacık duruyor , oyuncular vasat, bu kötü yanlarını bir kenara bırakırsak en azından Han ve atmosferi için izlenebilir bir film )

Sıralama film başı ortalama 200 bin kişinin oy kullanması ile oluşmuştur . Benim fikrimde bu yönde . Biraz araştırmayla zaten filmlerin iyi ve kötü yönlerini ayırt edebiliyorsunuz .

• quote:

Beyler şimdi biri bana jason statham abinin neden Han'ı öldürdüğünü söyleyebilir mi

Kardeşinin intikamını almak için.
  • Serinin en iyi filmi bu diyenler diğer filmlere haksızlık eder. Fast Five sıralamanın başında bana göre.

• ekofreezy kullanıcısına yanıt

Kardeşi kimdi peki hocam?

• quote:

Bunu buraya sorana kadar aç izle
  • her film daha da asiyor adamlar, bunun da otesini yaparlarsa helal olsun

• Az önce izledim filmi. Yine güzel bir film yapmışlar.
    Bizim ekibi severim ama Jason Statham'a vurdukları her sahnede içim acıdı. Yazık değil mi adama ya? Ama Jason o hapishaneden de kaçar.
  • PAUL WALKER kullanıcısına yanıt
    Yok hocam izledim de hatırlamıyorum neyse sınavlar bitti ben biraz geriden alır tekrar izlerim herhalde 5'i de izlesem mi yoksa direk 6'yı mı izleyeyim sadece

• quote:

Yok hocam izledim de hatırlamıyorum neyse sınavlar bitti ben biraz geriden alır tekrar izlerim herhalde 5'i de izlesem mi yoksa direk 6'yı mı izleyeyim sadece

5-6 sıralamasıyla izle daha iyi kavrarsın :)
  • Filmdeki aile bağlarına yapılan vurgu filmin en güzel yanlarından biri bence

• İnternete düşen versiyonu izleyen varmı kalite nasıl ben sinemada izledim ama tekrar izlemek istiyorum
  • quote:

Bence git filmi izle kardeş.
  • 
Sayfa: önceki 8182838485
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.