Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (84. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet evet yukarıda da yazdım biraz geriden alıp tekrar izleyeyim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • k24b K kullanıcısına yanıt
    Üstad öyle diyorsun da bir düşün o şase eğik olsaydı büyük ihtimalle senden çok daha fazla, bilgisiz kişiler "bunun neresi güçlendirilmiş şase?" diye filme laf atardı. Yönetmen burada çoğunluğa oynamış yani bence doğru yaptığı.

• Öte yandan Kurt Russell’ın oynadığı karakterin New York’tan geldiği, dolayısıyla Hızlı ve Öfkeli 8’in New York’a taşınabileceği de belirtiliyor. Universal, sekizinci film için 2017 tarihini hedefliyor. Eğer bir aksilik olmazsa film 2017 yılında vizyona girecek ki bu da önümüzdeki sene çekimlerinin başlayacağı anlamına geliyor. Ancak ne yazık ki yönetmen koltuğunda James Wan geri dönmeyecek, yeni bir yönetmen arayışları şimdiden başlamış durumda.
  • Şu son sahnesi yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: Final Getsuga Tenshou

Şu son sahnesi yok mu

• quote:

Orijinalden alıntı: lovekrand

Bu arada serinin iyiden kötüye sıralanışı ;

1- F&F 7 (Karakterlerin oturduğu , kaliteli bir kadroyla ve gördüğümüz en sağlam kötü adam ile geri döndü seri. Yetenekli bir yönetmen ile de tam film gibi film olmuş bu sefer )
    2- Fast Five (Aksiyon sahneleri ve ekibin temelinin atılması ile çok güzel bir film , teması çok iyi )
    3- F&F 6 (7. filmin part 1'i denilebilir , yine iyi bir film )
    4- F&F 1 (Serinin ilk filmi , düşük bütçesine rağmen kendini izlettiriyordu . )
    5- F&F 4 (Tokyo Driftten sonra seri çok farklı bir tarafa kaydı , çok da iyi oldu . Bu başlangıcın ilk filmi .)
    6- F&F 2 (Arabaların ön planda olduğu ortalama bir film , çerezlik )
    7- Tokyo Drift (Tokyo fikri güzel ancak bilgisayar efektleri çok yapmacık duruyor , oyuncular vasat, bu kötü yanlarını bir kenara bırakırsak en azından Han ve atmosferi için izlenebilir bir film )

Sıralama film başı ortalama 200 bin kişinin oy kullanması ile oluşmuştur . Benim fikrimde bu yönde . Biraz araştırmayla zaten filmlerin iyi ve kötü yönlerini ayırt edebiliyorsunuz .

Öz ve doğru bir yorum olmuş.

• Ciktigindan itibaren yani 9 günde 800 milyon dolar hasilat yapmis .

ve halen vizyonda

ff serisindeki en yuksek hasilat galiba ff7 de.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • en iyisi tabii ki değildi fakat yüreğimizi derinden etkileyen bir filmdi. Sadece son 5dakiası bile bana yetti. Zaten geçen seneden beri sonunu nasıl yapacaklar diye düşünüyordum ki efsane olmuş. Bu kadar hayranı olan bir serinin en son çıkan filminin bitiminde Paul Walker için böylesine bir tribute yapılması (büyük hayransanız) ağlatan cinstendi.
    Kendi fikrimce devam filmi olmamalı. Burda bitirmeliler.
  • 800 milyon doları aştı gişesi
  • FF 8 Vin Diesel tarafından doğrulandı.Yeni filmde yine Kurt Russell oynayacakmış.Sanırım artık film bu saatten sonra biraz daha poliscilik mevzusuna dönecek.

İddia 1: Lucas Black ile 2 devam filmi sözleşmesi imzalanmış.

İddia 2: Universal seriyi 10. filme kadar bitirmeyi düşünmüyormuş.

Yeni bir şeyler buldukça bu mesajımı editlerim.
  • Çok güzeldi birkaç gerçeklikten uzak sahneler vardı ama

• quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

Çok güzeldi birkaç gerçeklikten uzak sahneler vardı ama

ben ilk kez bu denli etkileyici bir girişle başlayan film izledim başlangıç sahnesi dehşetti, sonra otobüsden atlama sahneside öyle. film tahminlerimin çok ötesinde iyiydi bu filmlerde mantık aramamak lazım :) kötü adamda cuk oturmuş.
    ambulansla predatör avlama sahnesinde oha oldum
    film boyunca paul un ölmesini bekledik durduk :)

edit: iyiki buradaki yorumları okumadan izlemeye gitmişim filmi , herkesde sinema eleştirmeni olmuş arkadaş sanki oskar jurisinde yer alıyorlar. Filmin vaadettikleri zaten belli bolca aksiyon kızlar ve arabalar. sen bunlardan başka birşey bekleyerek bu filme gittiysen zaten yanlış yapıyorsun, kendinde bir hata aramalısın. Uzun süreli ve nefes aldırmadan izlenen aksiyon sahnelerini filme çok güzel yerleştirmişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selmand -- 12 Nisan 2015; 22:42:49 >

• Abi herkes sinema eleştirmeni olmuş görmeyeli.
    Ben hayran oldum açıkçası. Hobbit'te Legolasın düşen taşların üzerinden güç uygulayarak yükselmesini gördükten sonra
    Paul'un otobüsün üzerinde koşması beni çok bozmaz. Ben yer çekimi olayının babasını gördüm sonuçta.

Filmin son sahnesi çok iyiydi bence. Ağlayasım geldi. Çok üzüldüm lan adamın ölmesine.
    Fazla spoiler vermeden şöyle ufak ufak bahsedebiliriz filmden.

Karakterler harika. Ancak türkçe dublajda malesef Roman'ı yeterince anlayamadık. Abi anlatamıyoruz millete
    O his, jest ve mimikler uymuyor türkçe dublaja. Bir de gitmişler kimleri kimlere seslendirmişler. Böyle ucuz, kalitesiz
    bir seslendirme görmedim. Resmen için ağzına sıçmışlar. Filmden değil seslendirmelerden sıkıldım.

Ayrıca abi seslendirme ekibine ayrı para ödüyorsunuz onu geçtim bir de çevirmen ekibine para ödüyorsunuz.
    Bunda hiç sıkıntınız yok baba. Direkt olarak çevirmen ekibine parayı ödeyip işten sıyırtıyorsunuz.

Kusura bakmasınlar ama türkçe seslendirme filmin ağzına sıçmış.

• quote:

Orijinalden alıntı: selmand

quote:

Orijinalden alıntı: Don Quilote

Çok güzeldi birkaç gerçeklikten uzak sahneler vardı ama

ben ilk kez bu denli etkileyici bir girişle başlayan film izledim başlangıç sahnesi dehşetti, sonra otobüsden atlama sahneside öyle. film tahminlerimin çok ötesinde iyiydi bu filmlerde mantık aramamak lazım :) kötü adamda cuk oturmuş.
    ambulansla predatör avlama sahnesinde oha oldum
    film boyunca paul un ölmesini bekledik durduk :)

edit: iyiki buradaki yorumları okumadan izlemeye gitmişim filmi , herkesde sinema eleştirmeni olmuş arkadaş sanki oskar jurisinde yer alıyorlar. Filmin vaadettikleri zaten belli bolca aksiyon kızlar ve arabalar. sen bunlardan başka birşey bekleyerek bu filme gittiysen zaten yanlış yapıyorsun, kendinde bir hata aramalısın. Uzun süreli ve nefes aldırmadan izlenen aksiyon sahnelerini filme çok güzel yerleştirmişler.

Hocam tamam da ben de beğendim sanki bana kızıyor gibi bir yorum yapmışsın

• sonuçta paul walker lı sahneleri bir şekilde hallettiler, devam filminde de bu şekil devam ettirebilirler, serinin ana iki karakterinden biri yokken seriye devam etmenin çok da manası yok bence, tabi işin içine para kazanma mevzusu gelince de bu seri 100 film çekse her film bir öncekinden mutlaka daha yüksek hasılat elde eder, aksiyon namına akla gelmeyecek şeyleri yapıyorlar, bazı sahneler abartı gibi dursa da fiziksel olarak mümkün şeyler, sadece ilk denemede tutturmak biraz zor
  • Yorumdan önce birşey soracağım hasılat aşırı derecede iyi değil mi yahu 10 günde 800milyon ne demek rekor gelecek heralde.

Filmi beğenmedim IMAX'de izledim kaç gün oldu yorum atasım bile gelmedi.Justin Lin'in tarzına çok alışmıştım (6.filmi beğenmesemde) James Wan bence hakkaten kötü yönetmiş aşırı derecede zorlama aksiyon sahneleri değil beni kızdıran ben çekimleri beğenmedim zaten bir sürü oldu bittiye gelen olay var dönen kameralar vs kesinlikle o Fast Five'daki kalitenin çok uzağındaydı.Bir anda niye Justin Lin'i şutladılar bilemiyorum ama 4,5,6'dan daha kötü çekilmiş bir filmdi bence.

Ayrıca 5.filmde çelik kasa çektiniz gerçekçiydi zaten çoğu çekimleri gerçek yapılmıştı zevkli ve kaliteli aksiyondu ama bu sefer moku çıktı artık çocuk izlese güler.

Ha hayvan gibi zevkli pop corn filmi ona lafım yok.

• Tinúviel kullanıcısına yanıt
    Justin Lin kendi ayrıldığı için James Wan'ı getirdiler. O film 2016 da çıksın demiş yapımcılar illa erken olucak deyince ayrılmış

• Harika bir film

• quote:

Orijinalden alıntı: M1A2Abrams

800 milyon doları aştı gişesi

Kesin rekor gelecek. Yerini haketmeyen titanici geçse süper olur ama
    Biraz zor.

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.