Şimdi Ara

Furious 7 | Hızlı ve Öfkeli 7 (2014) | Walker - Statham - Diesel - Johnson (86. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.015
Cevap
27
Favori
74.026
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verdiğim paraya acıdım.
  • Gişe gerçekten müthiş gidiyor Paul'un anısına olsa gerek öte yandan yabancı ülkelerden yani ABD hariç diğer ülkelerden gelen hasıtlar bayağı iyi ondan bu kadar yüksek tahminim 1.2 ila 1.3 Milyar arasını bulacaktır daha çok var ama.

Türkiye gişeside çok iyi gidiyor yabancı bir filmin bu kadar hasılat yaptığını ilk defa görüyorum tahmini hasılat 20 Milyon TL'ye ulaştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Gişe gerçekten müthiş gidiyor Paul'un anısına olsa gerek öte yandan yabancı ülkelerden yani ABD hariç diğer ülkelerden gelen hasıtlar bayağı iyi ondan bu kadar yüksek tahminim 1.2 ila 1.3 Milyar arasını bulacaktır daha çok var ama.

Türkiye gişeside çok iyi gidiyor yabancı bir filmin bu kadar hasılat yaptığını ilk defa görüyorum tahmini hasılat 20 Milyon TL'ye ulaştı.

1.koskoca serinin 7. Filmi
    2.aksiyon denince akla ilk gelen isimlerden jason statham var.baş kötü ve vin diesel paul walker ve dwayne johnson'a karşı.
    3.paul walker anısına ve nasıl oynayacak diye merak edenler

Bu nedenlerden dolayı çok hasılat yaptı bence.
    Evde sinema çekimi ile 2. Kez izledim fırsat bulursam sinemada da 3. Kez izlicem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu filmi eğer izlemeyen varsa çok şey kaybediyordur, eğer filmi beğenmeyen varsa büyük ihtimal ya aksiyon filmlerinden hoşlanmıyor ve romantik film izliyodur ya da hikayeyi anlayamamış serideki diğer filmleri izlemediği için. Ki buna rağmen öyle güzel bi filmin hikayesini boşver içindeki aksiyon zaten seni senden alıp götürür. İçide hem bu kadar savaş olan dövüş olan hemde böyle manyakça araba kullanılan bi film daha görmedim. Görücemide sanmıyorum bu seri dışında. Adamlar arabayla 3 bina arasında uçtu daha naapsınlar ???

Edit: Bazıları tokyo driften sonra film kötüye gitti demişler ancak şunu bilmiyorlarki tokyo drift çıktığında diğer 2 filmle hiçbir alakası olmayan tek başına bir filmdi. Hızlı ve öfkeli rio soygunu zaten çok manyaktı. 6 ve 7 de işin içine ordular girdi diyebiliriz. Baya baya savaş filmi gibi sahneler vardı. Bu filmin asıl ruhu arabalarında. Sırf arabaları için izlemiştim ilk baştada. Bu son filmlerde araçlarla çok önem verilmemiş gibi. Daha çok dövüş sahnesi vardı hatta. Ama tokyo drift tamamen yarış üstüne kurulu bir filmdi. Ayrıca dediğim gibi rio soygununda kasayı binaların içinden geçirdikleri sahneler kadar müthiş bişey daha görmedim. İzleyen anlar zaten. Yinede ben şagsen yeni gelicek filmde ( gişe rekoru kırdı yenisi gelir ) araçlara daha çok yer verilmesini istiyorum. Çünkü filmin ruhunu arabalar oluşturuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mertum -- 14 Nisan 2015; 23:30:41 >

• Bazılarınız seri eski halinden uzaklaştı. Arabalardan aksiyona geçmiş diyolar. Napsınlar mecburlar. İlklerde araba yarışları güzeldi. Ama onları artık izlediğiniz için sarmıyor. O yüzden adamlarda mecbur çıtayı yükseltmek durumunda kalıyolar. Yoksa vin le paul 7. Filmde yarışsa kimse keyif almaz. Alacağını sanar ama almaz. Bunu 4. Filmde denediler. Özümüze dönelim. Yarışa dönelim dediler. Çoğunuz 4. Filmi hatırlamıyor bile. Hatta en sevilmeyen 4. Film. Yani bi aşamadan sonra çıta yükseliyor. İnsanların beklentisi artıyor. Tahminim şu an en uç seviyeye çıkardılar filmi. O yüzden birazcık aksiyona ara verip hız ile devam edecekler.o da tahminim tokyo drift 2 tarzı bi şey olacak. Yani öze dönmeyecekler yine ama sıfırdan ezik bi karakterin yükselişini anlatabilir. Bu da ileri de dom ile tanışabilir. Belki de shan üzerinden devam ederler. Ama ekip işi 8. Filmde olmayacak tahminimce.

• Film boyunca yönetmen acaba Paul u filmden çıkartmak için nerede öldürecek diye bekledim.beklentim boşa çıktı.Yonetmen paulu filmden çıkarmak için paulu öldürmedi ama son sahneyle bizleri öldürdü. O son sahne o kadar mükemmeldi ki koca bir filme bedeldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: besyoali

Film boyunca yönetmen acaba Paul u filmden çıkartmak için nerede öldürecek diye bekledim.beklentim boşa çıktı.Yonetmen paulu filmden çıkarmak için paulu öldürmedi ama son sahneyle bizleri öldürdü. O son sahne o kadar mükemmeldi ki koca bir filme bedeldi.

Sorma bende aynı şeyi düşündüm film boyunca. Ama ölseydi gerçekten çok üzülecektik. Böyle bitmesi, üzücü olsa da yine de yapılacak en iyi vedayı yaptılar bence.

• Şuan tam konuya girdim metro fm de final şarkısı çalmaya başladı

• Bu filmdeki araba sayısı diğer 6 filmdeki toplam araba sayısından fazlaydı. Her türden farklı arabalar gördük.

Açıkcası yarışlar artık keyif vermiyor. 3 5 kişinin yol boyunca birbirini geçmeye çalışması yerine arabalarla harikalar yaratmak daha keyif veriyor. Son filmde de dediğim gibi araba zenginliği hat safhadaydı. Başından sonuna durmak bilmeyen aksiyonda cabası. Bence harika bir film olmuş. Parasını sonuna kadar hak ediyor.

İmkanı olan IMAX izlesin. Muhteşem bir deneyim daha yaşatıyor. Özellikle müzikler IMAX kalitesiyle beni benden aldı.
  • Final Getsuga Tenshou kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam bence de en iyisi boyle oldu mükemmel bir fikir benim adından.

• Tokyo daki elman neydi öyle ya, zamanında liseli oynuyordu şimdi 40 yaşlarına gelmiş :) hasılatın çok büyük olmasındaki en fark eden etkenler Paula ve Jason için gibime geliyor. Öte yandan Tokyo ile iyi bir Bağlantı kurmalarını beklerdim. Yalnız seriyi bence fazla kötülemeyin artık yarıştı vs . pek sarmıyor, küçükken evet iyiydi ve şuan hala bazı çocuklar için iyi olabilir ve ya yarış olaylarını daha çok önemsiyor olabilirler ama önemli olan aksiyon ve araçlarla daha farklı Şeyler yapmaları , bu seride bu Tür olaylar geçiyor. Jason a bu kadar kötü rolde pek alışamadım nedense, Shaw ini kardeşi rolünde pek tutmadı bana kalırsa. Ilerleyen serilerde neler olur bilinmez sonuçta filmde hangi oyuncuyu söyleyim bilmedim hepsi aksiyon canavarı. Bekleyip göreceğiz. Ne de olsa çocukluğumuzun filmi denilebilir heralde ilk film çıktığında 11,12 yaşlarımda olsam gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi techniquest35 -- 15 Nisan 2015; 18:35:15 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Filmi didik ederseniz eleştirecek çok şey vardı. Ama film olarak izlerseniz oldukça zevkliydi bence. Evet aksiyondan başımızı kaldırmadık resmen ama filmin ismininde "Furious 7" olduğunu unutmayalım. Serinin Tokyo dahil ilk üç filmi hızlıydı. Diğerlerinde öfkelendiler desek yanlış olmaz sanırım. Hız filmi çok zevk vermez diyenlerle de tercihlerimiz farklı olabilir belki. Mesela ben "Hız Tutkusu-Need For Speed" i izlerken oldukça zevk almıştım. Tabii ki de bu herkesin kendine yorumlamasına göre değişir.
  • Bugün gittik arkadaşlarla, ben seriden hiçbir film izlememiştim ama gitmek istedim yine de, fena değildi ben beğendim ilk kez izlememe rağmen, öyle çok bağlantılı konular yoktu galiba, yani illa izlemen /gerekmiyordu önceki serileri. İşte neyse ben beğendim zaten öyle çok büyük bir beklentim yoktu. Ama yani şuan önceki filmleri izlemek ister misin derseniz istemem o kadar da etkileyici bir film değil. Puanım 7/10

Edit: Film müzikleri çok iyiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerliso -- 15 Nisan 2015; 23:05:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GTFO

Verdiğim paraya acıdım.

Ciddi olamazsın
  • Filmden az önce döndük tek kelimeyle muhteşemdi

filmi kotuleyenlere aldırış etmeyin

• Son sahne her seye bedeldi

• Nete de düşmüş film. Filmi ilk gün ilk seansta izledim. Mükemmeldi. Şimdiye kadar ki bütün FF serilerini en az 10'ar kez izlemişimdir ancak bu seri farklıydı.. For Paul. Filmin eleştirilecek tek tarafı neden Shane & Dom yarışı gösterilmedi? Yıllarca o yarışı bekledim ya. Kim kazandı acaba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wizardofoz19 -- 17 Nisan 2015; 12:24:49 >
  • wizardofoz19 kullanıcısına yanıt
    Shane ''iyi sürdüğü duymuştum ama bu kadarını beklemiyordum'' demişti Dom'da ''kim demiş amerikan arabaları yanlamaz'' diye gibisinden bi konuşma geçmişti aralarında tam hatırlayamadım konuşmaları ama burdan anlaşılcağı üzere Dom kazanmış belli ki
  • Film çok güzel ve etkileyiciydi , aksiyon hiç düşmedi başından beri. 2 kez gittim izledim sinemada hatta. Abartı dediğiniz sahnelere katılmıyorum ve aksine benim abartılı bulduğum yeri kimse bulmamış demekki Bana göre Dom'un orda arabayı kaldırması o kadar süre tutmasıydı.
    Çünkü o tarz arabalar ton ağırlığında oluyor virajlarda savrulmasın diye

Neyse insan 3 bina arası arabanın uçmasına değil de buna mı takılıyosun diye düşünebilir

Son sahne hakkında heralde söylencek söz yok Paul Walker için hazırlanan özel klip , eski sahnelerden duygulandırdı beni. Filmin her serisi 10 kez izleyen biri olarak hatta ağlayacak gibi bile oldum bi an.

Tahminimde; 8. seride o yol ayrımında Brain'a saldırı olup ölebilir :/

• 
Sayfa: önceki 8485868788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.