Şimdi Ara

furnacelerinizi neyde düşürdünüz? rift grft vb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende 600 olacam hala kukrim yok hangimiz ağlasın sence

• silent59 kullanıcısına yanıt

• ancient furnace düşürdüm ama dex li :) o daha can yakıcı
  • şimdiye kadar 7 tane düşürdüm son 3 taneyi birer gün ara ile düşürdüm. 310 saatlik doktor oynayışım var hala sm kukri düşmedi
    rimeheart bile şimdiye kadar 5 defa düştü hatta dün gece ancienti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caucas -- 8 Şubat 2015; 10:49:08 >
  • Dün gece derbi maçtan sonra oyunu açıp yaptığım Rift sırasında düşürdüm. Daha 30 saniyede Diablo benzeri kanatlı sarı bir elitten düştü. Soketsiz düştü ama elimde soket açan item vardı onu kullanarak soket açtım daha sonrada VT özelliğini Damage ile değiştirdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Noctivagant

Dün gece derbi maçtan sonra oyunu açıp yaptığım Rift sırasında düşürdüm. Daha 30 saniyede Diablo benzeri kanatlı sarı bir elitten düştü. Soketsiz düştü ama elimde soket açan item vardı onu kullanarak soket açtım daha sonrada VT özelliğini Damage ile değiştirdim.

VT dediğin vitality ise ve eğer saf olarak Str, Vit ve resource cost 10 lu gelip sen orda rsc yerine vitality'i rollediysen, tebrikler. Ancient furnace'in içine etmişsiniz.
  • arkadşlar soketli royal ring çıkıyormu ?
  • Murt82 kullanıcısına yanıt
    Çıkıyor. Bana 2-3 sefer çıktı.
  • Paragon oldu 567 ne furnace, ne de kukri düştü...
  • Günaydın, genellikle elite moblardan düşürdüm ve yine genelde rift ve griftte düştü; 10 tane kadar düşmüştür herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khoradasein -- 9 Şubat 2015; 10:26:08 >
  • puppets P kullanıcısına yanıt
    İtem işi şans işi. Oyun çıktığı günden bu yana oynuyorum (2 hafta öncesine kadar 2 aya yakın süre ara vermem dışında). Günde ortalama 6 saatten fazla oynarım hatta bir ara 9-10 saati de buluyordu ve milletin 4-5 sefer düşürdüğü itemler bana 1 defa filan düşerdi. A.H dönemimde pazardan millet gold ve gerçek paraları götürürken ben gerçek para olarak sadece 2 dolar kazanabildim. Gold olarakta en yüksek satışımı normal zorluk seviyesinde düşen ama hızlı level atlanmasında yardımcı olduğu için diğer zorluk seviyelerinde de kullanılan bir yüzüğü satarak elde etmiştim.

Bir de barbar için olan bir setin çok iyi özellikli bir parçası düşmüştü.

Konuya dönersek item işi cidden şans işi millete düşen itemlerin aynısı bana çok zor düşüyor. Gerçi bu aralar çok set filan düşüyor ama esas düşmesini bkelediğim bir çık şey düşmüyor. Örneğin insanlara C.C ve C.H bir arada olduğu yüzükler filan düşüyor bana aynı yüzüklerin kalitesiz olanları düşüyor. Zaten yüzüklerden fenalık gelmeye başladı çünkü Diablo çıktı çıkalı 4-5 tane kuyumcu açacak kadar yüzük düştü hatta belkide daha fazla yüzük düşmüşte olabilir.

Kısaca item işi cidden şans işi. İnsanlara 5-10 tane düşen itemler bize kırk yılın başında düşüyor ve bir tane düşüpte çok iyi düşmüşte olmuyor. Çok nadiren çok üyü düşenler oluyor. Mesela Fury diye bir barbar silahı vardı bana ROS dan önce 2 defa filan düşmüştü ama birinde soket yoktu birinde de C.H Damage yoktu yani ikiside çöptü. Üstelik o silah bana çok geç düşmüştü.

• beyler altın kasmak için gem dedidiniz death breath kasmak içinde güzel bi yönteminiz varmıya :D
  • Murt82 kullanıcısına yanıt
    Hızlı hızlı elite öldürerek. Speed rift yapanların oyunlarına katılırsan onlar öldürür sen peşlerinden Death's Breath toplarsın. :D
  • Dün zindanların olduğu riftte sarı zombiden düşürdüm ilk funaceımı soketli geldi onu %10 rolledim üstüne gift bastım :D çöplere bir elitlere crit atarsam 1.5 atıyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stay Away From Me

Dün zindanların olduğu riftte sarı zombiden düşürdüm ilk funaceımı soketli geldi onu %10 rolledim üstüne gift bastım :D çöplere bir elitlere crit atarsam 1.5 atıyorum :D

Oh ne güzel ne güzel :)

2x 500 civarı paragon ile malesef henüz düşmedi.
  • yuh abi ya, 540h+ wizard karakterime (tek karakter) wand of woh dışında düşen bir furnacem bile olmadı, sizler nekadar şanslısınız, 4-5 tane düşüren var.
  • yeni sezonda monk kasarken smt düştü ama istediğim daibo hala düşmedi plvl 240 oldum bile
  • ilkini wd ile oynarken düşürmüştüm kırdım.. 2.si ise geçenlerde sezon için açtığım barbara t3 publicte düştü..
  • Dün akşam itibari ile monk arkadaşa Dex roll ile düştü.
    Alıp Str yaptım, gift kullandım fena değil gibi. Idare eder bir süre..

furnacelerinizi neyde düşürdünüz?  rift grft vb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.Varg -- 20 Şubat 2015; 0:26:14 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.