Şimdi Ara

Fury (2014) | Brad Pitt (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
3
Favori
13.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çıksada izlesek
  • quote:

Orijinalden alıntı: il buono 10

çıksada izlesek

Vizyona girmesine sadece 1 ay kaldı ama net'e düşmesine daha var.
  • Fragmanın sonunda Tiger ile sherman'nın kafa kafaya kapıştığını kimse farketmedi sanırım, Filmin türü arasına fantezide eklense fena olmaz.
  • Brad pit filmi her zaman izlenir...
    Birde konu 2.Dünya savaşı ise of of diyorum...

Pit'in her filmini izledim ama Troy'da ki gibi bir performans bekliyorum...artı er ryan filminden sonra iyi bir 2.dünya savaşı filmi izlemedik...Gerçi biraz beklenti fazla oldu gibi er ryan gibi bi 2.dünya savaşı filmi bi daha gelmez...Gelse bile hiç bir zaman onun yerini tutmaz kesin...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aşağıdaki poster size hangi filmin posterini hatırlatıyor?

Fury (2014) | Brad Pitt
  • Er Ryan'ı Kurtarmak
  • FreeRun kullanıcısına yanıt
    Aynen.

Fury (2014) | Brad Pitt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 26 Eylül 2014; 23:39:16 >
  • Brad Pitt: “Shia LaBeouf Gördüğüm En İyi Aktörlerden Biri”

Fury (2014) | Brad Pitt

Yıldız oyuncu Brad Pitt, ilerleyen günlerde vizyona girecek yeni filmi Fury’de beraber rol aldığı Shia LaBeouf’un şu ana kadar gördüğü en iyi oyunculardan biri olduğunu söyledi.

Aslına bakılırsa, tecrübeli yıldızın bu cümleleri sarf etmesi sinema dünyasında sürpriz olarak karşılandı. Zira, Fury‘nin çekimleri sırasında çıkan haberler Shia LaBeouf'un metod oyunculuk olayını abarttığını, bu yüzden de Brad Pitt ve diğer oyuncularla arasının kötü olduğunu söylemekteydi. Fury’nin çekimleri sırasında gerçekleşen bu olayları tam olarak hatırlamak gerekirse; Transformers sonrası kendisini metod oyunculuğuna veren ve bu zaman diliminde yer aldığı her projede diğer oyuncular ile ters düşen Shia LaBeouf, Fury’deki karakterine bürünebilmek için bu metod oyunculuk stilini benimsemeye devam etmiş, günlük hayatında da filmde oynadığı Amerikan askeri gibi yaşamaya ve giyinmeye başlamış, rolüne odaklanabilmek için kendisini set ekibinden soyutlamıştı. Bu tavırları bile Brad Pitt’in de dahil olduğu oyuncu grubu ile arasını soğutmaya yetmiş iken, LaBeouf daha da ileri giderek rolüne girmek için haftalarca yıkanmamış ve sette kendi dişini çekmişti.

Fury (2014) | Brad Pitt

GQ UK‘in Kasım sayısına konuşan Brad Pitt ise yaşanan zorlukları bir kenara koyup Shia LaBeouf’tan övgü ile bahsediyor:

“Bu çocuğa bayılıyorum. İşine bu kadar bağlı birini uzun süredir görmemiştim, rolünü kimsenin hissedemediği gibi hissediyor. Hatta şunu söyleyeyim size; kariyerim boyunca birçok harika aktörle çalışma şansına eriştim, Shia kesinlikle gördüklerimin içinde en iyilerinden biri.”

Daha önce Lawless filminin çekimlerine sarhoş gelip Mia Wasikowska ile büyük bir tartışma da yaşamış olan Shia LaBeouf’un yeni filmi Fury‘yi 24 Ekim 2014‘te sinemalarda izleyebileceğiz.

Kaynak: FilmLoverss

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 30 Eylül 2014; 17:23:04 >

• quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Brad Pitt: “Shia LaBeouf Gördüğüm En İyi Aktörlerden Biri”

Demiş ve bütün aktörleri gömmüş.. Reklam için söylendiği o kadar belli ki. O kadar aktörle oynadı ve hepsini bir çırpıda sildi attı ha !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 津波 -- 30 Eylül 2014; 17:25:28 >
  • az kaldı bakalım nasıl olucak merakla bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: 津波

quote:

Orijinalden alıntı: MERT*

Brad Pitt: “Shia LaBeouf Gördüğüm En İyi Aktörlerden Biri”

Demiş ve bütün aktörleri gömmüş.. Reklam için söylendiği o kadar belli ki. O kadar aktörle oynadı ve hepsini bir çırpıda sildi attı ha !!

Aynen yahu çok kolpa duruyor bu Shia. Ayar oluyorum kendisine. Yüzü de bu filme gitmemiş bence.
  • Saclari cok iyi bee
  • Şu filmde bir de Adam Baldwin olacak of ne olurdu be
  • Sinemada izlenecek filmlerden biri
  • Jon Bertnhal Ve Brad Pitt Efso Bi Film Geliyo

• bu mermi izleri niye rengarenk
  • sonu lucy gibi olmasında gerçi oyuncuları ve konusu güzel görünüyor.
  • Bu filmde imax kaçmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.