Şimdi Ara

Fury (2014) | Brad Pitt (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
340
Cevap
3
Favori
13.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip
  • Puanı hala 8.3
  • quote:

Orijinalden alıntı: International

Puanı hala 8.3

• Gitmeyi düşünüyorum bu haftasonu editlerim.
  • Filmi hafta başında izledim, öncelikle güzel bir film keyif alıyorsunuz bunu belirtmek istiyorum.

Tiger sahnesi fragmanda göründüğü gibi değil, fragmanda görüp bizde aa işte klasik amerikan kahramanlıkları, şişirmişlerdir kendilerini demiştik ancak full filmde tiger sahnesinin abartı kaçmayacağını hatta gerçekçi bir durumda geleceğini söyleyebilirim. Daha fazla konuşursam spoiler vermiş olurum, o sebeple susuyorum.

Filmin senaryosuz çekilmesi kısmında ise kısmen katılıyorum ama senaryosuz çekilmiş demeyelim ama olay örgüsü durumu doğru, bir amaç, ne bileyim bir hikayeye oturtma falan pek yok. Kendinizi olayın içinde görmek gibi bir şey pek olmuyor, yani hani iyi güzel aksiyon var o var bu var ama bir şey eksik yahu diyorsunuz.

Sonuç olarak güzel film ancak süper değil bana kalırsa. Şu anda puanlarının yüksek olmasını ise filmin Amerika'da yayınlanmasına bağlıyorum, biraz Amerikan milliyetçiliği ağır bastığı için sevmişler sanırım filmi. Puanlarda diğer ülkelerdede vizyona girdikten sonra bir düşüş bekliyorum ancak yinede 7'nin altında bir film değil onuda belirteyim

• quote:

Orijinalden alıntı: vuque

Filmi hafta başında izledim, öncelikle güzel bir film keyif alıyorsunuz bunu belirtmek istiyorum.

Tiger sahnesi fragmanda göründüğü gibi değil, fragmanda görüp bizde aa işte klasik amerikan kahramanlıkları, şişirmişlerdir kendilerini demiştik ancak full filmde tiger sahnesinin abartı kaçmayacağını hatta gerçekçi bir durumda geleceğini söyleyebilirim. Daha fazla konuşursam spoiler vermiş olurum, o sebeple susuyorum.

Filmin senaryosuz çekilmesi kısmında ise kısmen katılıyorum ama senaryosuz çekilmiş demeyelim ama olay örgüsü durumu doğru, bir amaç, ne bileyim bir hikayeye oturtma falan pek yok. Kendinizi olayın içinde görmek gibi bir şey pek olmuyor, yani hani iyi güzel aksiyon var o var bu var ama bir şey eksik yahu diyorsunuz.

Sonuç olarak güzel film ancak süper değil bana kalırsa. Şu anda puanlarının yüksek olmasını ise filmin Amerika'da yayınlanmasına bağlıyorum, biraz Amerikan milliyetçiliği ağır bastığı için sevmişler sanırım filmi. Puanlarda diğer ülkelerdede vizyona girdikten sonra bir düşüş bekliyorum ancak yinede 7'nin altında bir film değil onuda belirteyim

Yok hocam, ota b*ka propaganda diyen tiplerden değilim, anlattıklarınıza göre güzel gibi görünüyor, ilçemdeki sinemaya gelirse giderim

• quote:

Orijinalden alıntı: Professional Geek

quote:

Orijinalden alıntı: vuque

Filmi hafta başında izledim, öncelikle güzel bir film keyif alıyorsunuz bunu belirtmek istiyorum.

Yok hocam, ota b*ka propaganda diyen tiplerden değilim, anlattıklarınıza göre güzel gibi görünüyor, ilçemdeki sinemaya gelirse giderim

Est. hocam size öyle bir şey demek istemedim zaten. İyi seyirler, filmi seversiniz umarım.

• Hadi beyler spoiler vermeden gidenler döktürsün bakalım.

• quote:

Galaya katılan varmı?

nerdeydi ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: venice77

quote:

Galaya katılan varmı?

nerdeydi ki?

ABD

• birgün alman tankçılarını konu alan bir film yaparlarsa gider izleriz en azından gerçek kahramanlık görmüş oluruz!
  • Jon Bernthal TWD'den sonra çıkış yaptı daha çok görmeye başladım.
  • bugün imaxde izledim, film güzeldi, o savaş atmosferi vardı ve sesler harikaydı, tanka soldan beklenmedik mermi isabet ettiğinde sıçradım yerimden bi sahnede, hele o top mermilerinin tanktan sekip fırlarken çıkan metal sesi çok iyiydi.
    ben 9/10 diyorum, ses ve görüntü çok iyiydi, senaryo kısmında ise ikinci dünya savaşı filmi olduğu için normal karşılıyorum.
  • Daha çok yorum bekliyoruz.

Edit: Herhalde filmi izlemeye giden pek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MERT* -- 25 Ekim 2014; 10:48:41 >
  • ilk türkçe inceleme,http://www.filmloverss.com/fury/
  • fırsat bulursam izlemeyi düşünüyorum
  • Filmi Imax te izledim .Güzel kaliteli bir film olmuş öncelikle . Aksiyon sahneleri de yeterli derecede . Oyunculuklar kesinlikle iyi . Senaryonun klişe olduğu yerler var ama eğlence açısından iyi geliyor . Bir tankla cekilebilecek iyi sahneleri çekmişler .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lovekrand -- 26 Ekim 2014; 12:59:55 >
  • Film iyiydi giderseniz Imax'i öneririm, sesler çok iyi oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • filmi dün akşam akasya imaxde izledim.
    bence gayet hoş bir savaş filmi olmuş.
    aksiyon sahneleri gerçekten çok başarılı olmuş senaryoda bence yeterliydi.
    sizi sıkmadan savaşın her türlü pisliğini gösterebilen, başarılı sunumu ile bence gayet güzel bir film olmuş.
    brad pitt ise gerçekten karizmatik bir karakterde oynamış başarılı buldum.

filmden tam zevk almak isteyen kesinlikle imax izleyin tank ateşleri olsun bombardımanlar olsun imax'in gürlemesinde efsane oluyor
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.