Şimdi Ara

FUTBOL 2016-2017 KOMBİNE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Geçen sezon (2015-2016) 37.000 kombine satılmıştı. Bu sene yenileme süreci bu Cumartesi bitiyor. Sizce yenilenme oranı nasıl olacak? %50 iyimser bir rakam mı?

• Bugün 600 tane yenilenmiş.
    Düz hesap 3000-7000 civarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz sezonun başarısızlığından sonra insanların koşa koşa kombine yenilemeye veya almaya gideceklerini düşünmüyorum.
    Kaldı ki böyle yaparak da biraz olsun tepkilerini koymakta haklılar.
  • 4,5 bin kisi anca diye dusunuyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pereira gider,çok önemli bir 10 numara gelirse dediğin olur da şimdi çok zor.İnsanlar tükendi artık.Aziz Yıldırımın saçmalıklaını,Pereira'nın embesilliğini,defans futbolunu izlemeye kimse gelmez.
  • maksimum 3 bin kişidir aziz'de gitsin paralılarıyla takılsın stadda
  • ligtvden bile izlemeyeceğim maçlarını destek vermemek için. maça gidenleri siz düşünün
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir önceki sezon 37000 kombine satıp, sonraki sezon 5000 satan kulübün başkanı normal şartlarda oturup düşünmesi gerekir. ama bu aziz yıldırım.
    umurunda olacağını pek sanmıyorum.
    millet çift ön libero izlemeye / defans izlemeye / ruhsuz futbol izlemeye gitmez tabi kide o stada...
  • Kalacağımıza zerre ihtimal vermiyorum ama bir mucize olur, CL gruplarına kalınırsa mutlaka artış gösterecektir.

Şu aşamada 5000 sayısını geçmez; bu da doğal. Harcanan çuvalla para var ama Ağustos 2014'ten beri herhangi bir kupa alamayan bir takımda var.
  • Kombine almak isteyenler boşu boşuna para vermeyin

Tek bildiğim slogan da OOooo Aziz Yıldırım diyin bedava kombineniz bizzat Aziz tarafından sağlanacaktır emin olabilirsiniz
  • Kombine patlatmak için bi iki star alır belki başkan bizim taraftaarda koşar alır yine ama bu kafayla yine başarısız oluruz
  • Habertük ün haberine göre, dün (25 Haziran) itibariyle 1500 kombine yenilemesi olmuş...
    Geçen sene 37.000 kombine satış, bu sene 1500 yenileme...
    Aziz başkan, eserinle gurur duy...

• Kombine biriminden aldığım bilgiye göre 6500 şu an itibariyle...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.