Şimdi Ara

Futbol takımının Obradoviçi kim olabilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Senelerdir bulamadık , sürekli aynı döngü .Aykut kocaman maalesef bazı şeyleri kafasına koymuş ve o yoldan dönmüyor .
    Zico bence buna adaydı , aynı şekilde daumda öyleydi lakin Aziz Yıldırım harcadı.
    Şuan Fenerbahçe'yi İyi bir takım haline getirebilecek , taraftarın istediği coşkuyu getirebilecek hoca varmı sizce.
    Bu arada Obradoviç için canımı veririm , böyle bir koç yok ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Fenerbahçe'yi iyi bir takım haline getirecek hocalar var elbette. Ama şu zihniyeti bırakmamız lazım bizim, bir yabancı getirip bütün işlerine karışıyoruz, transferleri de hocaya göre yapmayıp ilk sezon şampiyonluk gelmediği zaman tüm sucu hocaya yıkıp yolluyoruz direkt. Bu şekilde hiçbir yabancı hoca bu ülkede başarılı olamaz

Bu arada Obradovic'in de futbol dünyasında muadili yoktur, belki Alex Ferguson diyebiliriz. O yüzden futbol için bir Obradovic aramak boş bir hayalden fazlası değil ne yazık ki. En doğru seçenek genç, hırslı ve iyi eğitim almış yabancı hocaları getirip sabretmektir

• İsmail Kartal
  • Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Obradovic belki Alex ferguson olabilir demek daha doğru olur sanırım.Fergie gibisi bırakın futbolu , herhangi bir spor branşında bile bir daha zor gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Obradovic belki Alex ferguson olabilir demek daha doğru olur sanırım.Fergie gibisi bırakın futbolu , herhangi bir spor branşında bile bir daha zor gelir.

Ferguson'a olan saygım çok büyük lakin buna katılmıyorum. Obradovic kendi spor dalında çok dominant bir isim, 9 Euroleage şampiyonluğu, Milli takım başarıları, bunun yanı sıra türlü türlü Lig, kupa vs şampiyonlukları, Avrupa Basketboluna kazandırdığı koçlar ve basketbolcular, say say bitmez.

Obradovic'in muadili hiçbir spor dalında yok bence

• Lord Joker. kullanıcısına yanıt
    Ferguson , obradovic’ten ziyade hazır yüksek bütçeler yerine kendi sistemini ve oyuncularını yetiştirip Avrupa futbolunu domine etti.Alex ferguson öncesi 7 şampiyonluğu olan Manu , kendisinden iki kat fazla Liverpool’u geçerek şuan halen daha premier ilgin en çok şampiyon olan takımı konumunda.Dünya futboluna kazandırdığı oyuncular ise zaten malumumuz.Obradovic’in muadilleri Mourinho,Guardiola,Ancelotti gibi adamlar olabilir ama kimse bir Fergie olamaz

• https://www.youtube.com/watch?v=g7kkrFQA0-c

Şu viedodan sonra bence bir daha düşün.

Obradovic, Zeljko Obradovic'tir.

Fenerbahçe futbol takımının, basketbol takımı kadar başarılı olması için futbolun Obradovic'i gibi bir tabir çok basit ve Coasch'un da kapak yapacak kadar mesnetsiz bir durumdur.

@ dino crocetti seni de koçu Ferguson'a benzettiğin için ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 12 Ocak 2018; 15:20:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.youtube.com/watch?v=BiS-nWhD_v8

bir de buna bakalım

fergie çok ayrı bir kişilik ve antrenördü ama burda mehmet demirkol haklı bence
  • Aykut Bey

• Futbol'da kimse olamaz nedeni ise ülkemizdeki yayıncılık, Takımlar biraz iyi oynayınca yerli barcelona iki maç kaybedince 2.lig takımı gibi algılar yaratılıyor her takımda aynı bu durum, Altyapı'yı Sistem'i filan geçtim şampiyon olan hocaları gönderiyor bizim takımlar sudan sebeplerle bu düşünceler ile hiç bir başarı'da gelmez düzende oturmaz, Bu şekilde gider düzgün bir yönetici gelmediği sürece oda tek başına yeterli olmaz tabi
  • heredot_t H kullanıcısına yanıt
    Usual suspects ve Kevin spacey’den başka ilgimi çeken bir şey olmadı ?

• winwin35 kullanıcısına yanıt
    Koçu fergusona benzetmedim.Ferguson gibisi hiç bir spor dalında gelmez dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: DinoCrocetti

Ferguson , obradovic’ten ziyade hazır yüksek bütçeler yerine kendi sistemini ve oyuncularını yetiştirip Avrupa futbolunu domine etti.Alex ferguson öncesi 7 şampiyonluğu olan Manu , kendisinden iki kat fazla Liverpool’u geçerek şuan halen daha premier ilgin en çok şampiyon olan takımı konumunda.Dünya futboluna kazandırdığı oyuncular ise zaten malumumuz.Obradovic’in muadilleri Mourinho,Guardiola,Ancelotti gibi adamlar olabilir ama kimse bir Fergie olamaz

Obradovic'e o bütçelerin verilme sebebi Obradovic olması zaten. Koskoca Obradovic kimi çalıştıracak?
  • Çok derin bir konu.Ben olsaydım daumu yıllarca bırakmazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Fenerbahçe'yi iyi bir takım haline getirecek hocalar var elbette. Ama şu zihniyeti bırakmamız lazım bizim, bir yabancı getirip bütün işlerine karışıyoruz, transferleri de hocaya göre yapmayıp ilk sezon şampiyonluk gelmediği zaman tüm sucu hocaya yıkıp yolluyoruz direkt. Bu şekilde hiçbir yabancı hoca bu ülkede başarılı olamaz

Bu arada Obradovic'in de futbol dünyasında muadili yoktur, belki Alex Ferguson diyebiliriz. O yüzden futbol için bir Obradovic aramak boş bir hayalden fazlası değil ne yazık ki. En doğru seçenek genç, hırslı ve iyi eğitim almış yabancı hocaları getirip sabretmektir

Obradovic alex falandır basket dünyasının ronaldo’su jordandır kocum avrupa basketi o kadar iplenmiyor dünya da o kadar iyiyse nba de görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ramsay Bolton

quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker.

Fenerbahçe'yi iyi bir takım haline getirecek hocalar var elbette. Ama şu zihniyeti bırakmamız lazım bizim, bir yabancı getirip bütün işlerine karışıyoruz, transferleri de hocaya göre yapmayıp ilk sezon şampiyonluk gelmediği zaman tüm sucu hocaya yıkıp yolluyoruz direkt. Bu şekilde hiçbir yabancı hoca bu ülkede başarılı olamaz

Obradovic alex falandır basket dünyasının ronaldo’su jordandır kocum avrupa basketi o kadar iplenmiyor dünya da o kadar iyiyse nba de görelim

Madem basketbol bilmiyorsun kulaktan dolma bilgilerle konuşmasan?

https://youtu.be/hWijAHRHtbM

Blatt’ın Obradovic hakkında olan konuşma kısmını sen bulursun artık.

Obradovic kendini senin gibi basketboldan anlamayan adamlara niye kanıtlama gereği duysun? Zaten gelmiş geçmiş en iyi koç. Sense başarılarını kıskanmakta devam et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-12E5A8814 -- 13 Ocak 2018; 9:41:1 >

• Futbol basketbol kadar sonucu belli olmayan bir oyun olduğu ve en az 10 favori takım arasında oynandığı için çok değişken bir yapıya sahip. Basketbol gibi kimse domine edemez. Birbirinden çok ama çok farklı dünyalar.
  • Fenerbahçe bölümünde, Fenerbahçeli taraftarların futbolun başına da Obradovic gibi bir adam bulma istekleri neden diğer takım taraftarlarının bu kadar zoruna gidiyor anlamıyorum.

İster büyük bütçe, ister küçük bütçe. Gittiği her takıma imzasını atmış, karakterini takımlarına yansıtmış Zeljko Obradovic gibi bir hoca futbola da örnek olabilir voleybola da.

Neden NBA'e gitmediği yönünde kafasında soru işareti olan arkadaşlar, google'ın nimetlerinden faydalansınlar, sebebini birçok kez açıklamıştı koç.

Başarılarından, kazandırdıklarından daha ziyade hırslı ve yırtıcı karakteri için ben de Obra gibi bir adamı futbol takımının başında görmek isterdim. Kimbilir belki bu vebalı yönetimden kurtulduktan sonra o günleri de görürüz.
  • Darrüşafakanın koçu öyle dedi diye he sen bence hic bir şey bilmiyosun phil jackson kim ki zateeeen fbnin kıskanıcagım bi başarısı yok kb

• Kedi uzanamadığı ciğere mundar dermiş. Fb baskette en büyük.Spor kulübü....
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.