futbolun kalkması değilde çok büyük cezalar gelmesi lazım..gs fb demeden puan silinme küme düşürme gibi cezalar..zaten avrupada bişi yapacak takım yok warsın bi senede 2ligde oynasın..takımının puan kaybettiğini gören holiganlar bırakırlar bıçagı sopayı..anca böyle adam olur bu eşşekler..
yahu birileri bu bela yüzünden ölür oldu.çünkü bu başa bela oldu... insan hayatı hiçe sayıldıkça bunları daha çoook görürüz
Futbol'da şiddet olayları artıyo futbolu ortadan kaldıralım yok yok şiddet diğer spor dallarınada sıçrıyo ülkede tüm spor faaliyetlerini durduralım, tv programları iyice azıttı tv'leri ortadan kaldıralım, kitaplar, gazeteler insanların aklını karıştırıyo ortadan kaldıralım, sokaklarda itten kopuktan yürünmez oldu yakalanan suçluları ortadan kaldıralım yok edelim hepsini herşeyi ohhh mis gibi bi ülke olalım.
bumudur çözüm ?
ne derseniz diyin burası türkiye burda herşey olur bi oyun için adam da ölür çocuk da ...
ortalama egitim seviyesi 3.5 yil olan bi ulkede yasadigimizi dusunup ona gore bi sonuca varalim... egitim seviyesi dusuk insan kotu insan demek tabiiki istemiyorum ama ne biliyim mesela bu acilan "lutfen" diye kampanyadan o fanatiklerin kactanesinin haberi var?? ya da kac tanesi bu kampanyanin demek istedigini anlayabilecek bi dunya gorusune sahip sekilde egitilmis...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme