Şimdi Ara

fw attırmak yada attırmamak... Bütün mesele bu...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.497
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 hafta önce ingiltereden 360 elite (temmuz 2009 üretim, ek bakır soğutuculu seri jasper) + 2 orjinal kol+ lego batman +pure aldım...

Cihazda ki batman ve pure çok tatmin etmedi. demo olarak pgs4 var grafik berbat...

Orjinal kullanmaya devam mı etsem, fw. yaptırıp sınırsız oyun mu alsam... çok kararsızım.

Live oynamayı planlamıyorum. Ama fw attırırsam geri dönüşü olmayacak, onu düşünüyorum... Fw attırıp, hiç live a bağlanılmasa, sonradan orjinal versiyona dönülebiliyor mu?

Orjinal kalacak olsa, netten v.b. ucuz olarak oyun alabileceğimiz (shop.to v.b. haricinde steamvalve kampanyaları gibi) yerler var mı? isviçre ve uk den oyun getirtebilirim, o yolu mu izlemeliyim?

Yoksa zaten oyun oynayan biri değilim, haftada 2-3 saat cihaz açık kalacak, haftada 2-3 saat için cihaz tutmaya değmez diyerek geri mi satayım?

Kısacası çok kararsızım, forumda daha önce tartışılan konular bunlar, her bireyde kendi ihtiyaçlarına göre farklı kararlar verir farkındayım, ama başka bir bakış açısı v.b. kazandırabilecekler varsa, mesajlarını bekliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qNesh -- 17 Şubat 2010; 14:53:42 >

• boş verbatim dvd çift katmanlı 5 tl civarında söylüyorlar.birde adsl ile oyunu edindiğini sayarsak 1mb ile internetle dünya kadar zaman beklersin ayrıca free de indirmen cok zor 15 lirada rapidshare hesabınıda kat. ortalama yazıyorum tamamen karambol hesapla 5 tl dvd+ 2 gün pc açık kalacak elektrik faturası atıyorum 3 tl de o de + 15 tl de rapid eder sana 23 tl bu korsanın faturası, oyunu begenmessen çöpe 2. el yok zaten,
    Orijinal kullandığını varsayalım. ortalama 25 tl ile 100 tl civarında ama 60 tl yede yeni çıkan sıfır oyunları bulabilirsin. yada 2. el çok temiz oyunları oluyor 2. el forumunda orayı takip etsen 25- tlye güzel oyunları alırsın. en kötü ihitimal 20 tl gibi birşeyede satarsın.
    Fable 1-2 Mass efect 1-2 Forza serisinden bir örnek ben 2. el forza 2 aldım biraz takılrım satarım sonra forza 3 veya baska bişi alırım sonuda ps3 kadar cok satılmasada orijinal oyun elinde kalmaz. Tr den garantisiz bile alsan fw attırmasan oynasan 3k verse oyunlarını orijinal olduğu için satıncada epey bir paran olur.
    tamamen karar senin. en azından ben orijinal kulllanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: caca40

boş verbatim dvd çift katmanlı 5 tl civarında söylüyorlar.birde adsl ile oyunu edindiğini sayarsak 1mb ile internetle dünya kadar zaman beklersin ayrıca free de indirmen cok zor 15 lirada rapidshare hesabınıda kat. ortalama yazıyorum tamamen karambol hesapla 5 tl dvd+ 2 gün pc açık kalacak elektrik faturası atıyorum 3 tl de o de + 15 tl de rapid eder sana 23 tl bu korsanın faturası, oyunu begenmessen çöpe 2. el yok zaten,
    Orijinal kullandığını varsayalım. ortalama 25 tl ile 100 tl civarında ama 60 tl yede yeni çıkan sıfır oyunları bulabilirsin. yada 2. el çok temiz oyunları oluyor 2. el forumunda orayı takip etsen 25- tlye güzel oyunları alırsın. en kötü ihitimal 20 tl gibi birşeyede satarsın.
    Fable 1-2 Mass efect 1-2 Forza serisinden bir örnek ben 2. el forza 2 aldım biraz takılrım satarım sonra forza 3 veya baska bişi alırım sonuda ps3 kadar cok satılmasada orijinal oyun elinde kalmaz. Tr den garantisiz bile alsan fw attırmasan oynasan 3k verse oyunlarını orijinal olduğu için satıncada epey bir paran olur.
    tamamen karar senin. en azından ben orijinal kulllanıyorum.
    Garantiden hiçbir şekilde yararlanamıyorsan ve live oynamak 1. amacın değilse kesin fw yaptır bence.
    Tek kaybın livea girememek olur. Multi oyun oynayamazsın ve arcade oyunları oynayamazsın. Onun dışında update yapabilir ve dvd olarak çıkan bütün oyunları oynayabilirsin.

Açıkçası kalıcı bir işe girebilirsem 1 2 sene içinde ben de orjinale dönmeyi planlıyorum, garantili olarak. Bir süre fwli kullandıktan sonra önceki bütün oyunları bitirmiş oluyorsunuz ve hevesinzii almış oluyorsunuz. Oynamak istediğim bir kaç arcade oyun da var. Belki 3 vakte kadar olur kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Deathcallsdeath

Garantiden hiçbir şekilde yararlanamıyorsan ve live oynamak 1. amacın değilse kesin fw yaptır bence.
    Tek kaybın livea girememek olur. Multi oyun oynayamazsın ve arcade oyunları oynayamazsın. Onun dışında update yapabilir ve dvd olarak çıkan bütün oyunları oynayabilirsin.

Açıkçası kalıcı bir işe girebilirsem 1 2 sene içinde ben de orjinale dönmeyi planlıyorum, garantili olarak. Bir süre fwli kullandıktan sonra önceki bütün oyunları bitirmiş oluyorsunuz ve hevesinzii almış oluyorsunuz. Oynamak istediğim bir kaç arcade oyun da var. Belki 3 vakte kadar olur kim bilir

Alıntıları Göster
    @caca40

hahaha atmasyon rakamlarla beni güldürdünya allahda seni güldürsün ben fw li kullananlardanım

pc monitörsüz 1gün açık kalırsa 50 kuruş elektirik yakar ortalama böyledir

verbatim tekli alınırsa 3 25 li alınırsa 2,5-2 liraya gelir tanesi

1 oyun yaklaşık 13-14 saatte iniyor ben yatmadan önce başlatıyorum okuldan geldiğimden inmiş oluyo oyüzden pek bi zaman kaybım olmuyo

50krş+en fazla 3 lira=3,5 tl

dışarda korsan oyun 5 tl en azından bizim burda böyle

1,5 tl kaarım oluyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Selfroot

@caca40

hahaha atmasyon rakamlarla beni güldürdünya allahda seni güldürsün ben fw li kullananlardanım

1 oyun yaklaşık 13-14 saatte iniyor ben yatmadan önce başlatıyorum okuldan geldiğimden inmiş oluyo oyüzden pek bi zaman kaybım olmuyo

1,5 tl kaarım oluyo

Alıntıları Göster
    8mb net ile 3 saatte oyun indiriyorum ortalama. 10xDvd+DL Verbatim 27,5 TL sen düşün dwdleri aldığım yrde tahtakalede verbatim'in dağıtımcısı

• quote:

Orijinalden alıntı: FatihSelvi

8mb net ile 3 saatte oyun indiriyorum ortalama. 10xDvd+DL Verbatim 27,5 TL sen düşün dwdleri aldığım yrde tahtakalede verbatim'in dağıtımcısı

Alıntıları Göster
    soz konusu olan sadece maddiyat değil hem live hemde 2 yıl garanti olayı ;) ister 3k ister 4k
  • quote:

soz konusu olan sadece maddiyat değil hem live hemde 2 yıl garanti olayı ;) ister 3k ister 4k

Alıntıları Göster
    yeni fwde cıkmışken bas gitsin fwyi tabiki bu sefer oyunlarda bazı özellikler aranmaya başlanmış can sıkıcı olan o
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: counterdoctor

yeni fwde cıkmışken bas gitsin fwyi tabiki bu sefer oyunlarda bazı özellikler aranmaya başlanmış can sıkıcı olan o

Alıntıları Göster
    Özellik derken?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Albatros

Özellik derken?

Alıntıları Göster
    @caca40 boş verbatim bluray diskler bile 10tl, rakamları iyi sallamışsın(boş dl dvd verbatim 1.4tl maxipakette)

@qNesh live ile alakan yoksa tabii ki fw yaptır
  • quote:

Orijinalden alıntı: jAccuse

@caca40 boş verbatim bluray diskler bile 10tl, rakamları iyi sallamışsın(boş dl dvd verbatim 1.4tl maxipakette)

@qNesh live ile alakan yoksa tabii ki fw yaptır

Alıntıları Göster
    Merhaba;

Yorumlar için teşekkürler.

Atik te fw. 30 tl.

dvd kabı+kapak+dvd ile bir oyunun maliyeti 4 - 4,5 tl civarında yukarda detaylar...

14 oyun ile şu anda 120 gb harddiski doldurdum sayılır :)

Live a hiç girmemiştim, bundan sonrada girmeyeceğim. Live a girmeden kullanmaya devam edeceğim.....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qNesh -- 17 Şubat 2010; 14:57:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

@caca40

1,5 tl kaarım oluyo

Aynı şekilde bende okula giderken açık bırakıyorum torrentten çekiyor zaten 15 saatte

• quote:

Orijinalden alıntı: DemBabus

quote:

Orijinalden alıntı: HooMie

@caca40

1,5 tl kaarım oluyo

Aynı şekilde bende okula giderken açık bırakıyorum torrentten çekiyor zaten 15 saatte

Alıntıları Göster
    Evet rakamları biraz fazla sallamışım kabul ediyorum Fw attıran arkadaşlara da attırmayanlara da iyi oyunlar dilerim. Saygılarımla

• quote:

Orijinalden alıntı: qNesh

Merhaba;
    2 hafta önce ingiltereden 360 elite (temmuz 2009 üretim) + 2 orjinal kol+ lego batman +pure aldım... Cihazda ki batman ve pure çok tatmin etmedi. demo olarak pgs4 var grafik berbat... Orjinal kullanmaya devam mı etsem, fw. yaptırıp sınırsız oyun mu alsam... çok kararsızım. Live oynamayı planlamıyorum. Ama fw attırırsam geri dönüşü olmayacak, onu düşünüyorum... Fw attırıp, hiç live a bağlanılmasa, sonradan orjinal versiyona dönülebiliyor mu? Orjinal kalacak olsa, netten v.b. ucuz olarak oyun alabileceğimiz (shop.to v.b. haricinde steamvalve kampanyaları gibi) yerler var mı? isviçre ve uk den oyun getirtebilirim, o yolu mu izlemeliyim? Yoksa zaten oyun oynayan biri değilim, haftada 2-3 saat cihaz açık kalacak, haftada 2-3 saat için cihaz tutmaya değmez diyerek geri mi satayım?

Kısacası çok kararsızım, forumda daha önce tartışılan konular bunlar, her bireyde kendi ihtiyaçlarına göre farklı kararlar verir farkındayım, ama başka bir bakış açısı v.b. kazandırabilecekler varsa, mesajlarını bekliyorum...

Xbox livenin değerini bilmiyen kopya kullananlara aldırma sen,3 sene misler gibi garanti kullanabiliyorsun,attırma fw 2009'da çıkan tüm oyunlar Max : 40-45 TL,2010'da çıkan oyunlar MAX:90-100 TL,alacağın oyun sayısı zaten fazla olmaz,kesinlikle attırma.

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

quote:

Orijinalden alıntı: qNesh

Merhaba;
    2 hafta önce ingiltereden 360 elite (temmuz 2009 üretim) + 2 orjinal kol+ lego batman +pure aldım... Cihazda ki batman ve pure çok tatmin etmedi. demo olarak pgs4 var grafik berbat... Orjinal kullanmaya devam mı etsem, fw. yaptırıp sınırsız oyun mu alsam... çok kararsızım. Live oynamayı planlamıyorum. Ama fw attırırsam geri dönüşü olmayacak, onu düşünüyorum... Fw attırıp, hiç live a bağlanılmasa, sonradan orjinal versiyona dönülebiliyor mu? Orjinal kalacak olsa, netten v.b. ucuz olarak oyun alabileceğimiz (shop.to v.b. haricinde steamvalve kampanyaları gibi) yerler var mı? isviçre ve uk den oyun getirtebilirim, o yolu mu izlemeliyim? Yoksa zaten oyun oynayan biri değilim, haftada 2-3 saat cihaz açık kalacak, haftada 2-3 saat için cihaz tutmaya değmez diyerek geri mi satayım?

Xbox livenin değerini bilmiyen kopya kullananlara aldırma sen,3 sene misler gibi garanti kullanabiliyorsun,attırma fw 2009'da çıkan tüm oyunlar Max : 40-45 TL,2010'da çıkan oyunlar MAX:90-100 TL,alacağın oyun sayısı zaten fazla olmaz,kesinlikle attırma.
    ben forza 3 ü 50 tlye aldım kargo dahil ingiltereden. bir süre oynarım takasa girerim en az 5 tane de oyun takaslarım zaten bunu versem mw2 alırım onu versem başka vs vs.. Birde Tr garantim var o yuzden sonuna kadar orijinal.+ Live

• quote:

ben forza 3 ü 50 tlye aldım kargo dahil ingiltereden. bir süre oynarım takasa girerim en az 5 tane de oyun takaslarım zaten bunu versem mw2 alırım onu versem başka vs vs.. Birde Tr garantim var o yuzden sonuna kadar orijinal.+ Live

Alıntıları Göster
    live'a girmeyeceksen kesinlikle fw.tabi bunda maddi durumunuz da önemli.benim gibi öğrenciysen her oyuna 50tl vermek bile(ortalama takas veya sıfır almak) adama fena koyar

• quote:

Orijinalden alıntı: astronot94

live'a girmeyeceksen kesinlikle fw.tabi bunda maddi durumunuz da önemli.benim gibi öğrenciysen her oyuna 50tl vermek bile(ortalama takas veya sıfır almak) adama fena koyar

Alıntıları Göster
    live paralı mı ?
    tr garantisini kim veriyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: slyman_b

live paralı mı ?

LİVE PARALI .

TR Garantisi kimin verdiğinide kimse bilmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

quote:

live paralı mı ?

LİVE PARALI .

Live yıllık ücreti 60 TL,3 Aylık 37 TL,1 Aylık 13 TL'dir.

TR garantisi veren firmalar,Teknosa,PCGold(Şuan elite fiyatı 699 TL),Medimark vb.(Bu firmalar 2 Yıl garanti vermek zorunda sadece aklında bu bulunsun,ister ürünü değişirler ister Atik'e yollarlar bu tamamen onların problemi,sana 2 Yıl garantili satıyorlar ve bu garantiyi vermek zorundalar.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawgiray -- 17 Şubat 2010; 19:35:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: sawgiray

quote:

Orijinalden alıntı: delgado505

quote:

live paralı mı ?

LİVE PARALI .

Live yıllık ücreti 60 TL,3 Aylık 37 TL,1 Aylık 13 TL'dir.

TR garantisi veren firmalar,Teknosa,PCGold(Şuan elite fiyatı 699 TL),Medimark vb.(Bu firmalar 2 Yıl garanti vermek zorunda sadece aklında bu bulunsun,ister ürünü değişirler ister Atik'e yollarlar bu tamamen onların problemi,sana 2 Yıl garantili satıyorlar ve bu garantiyi vermek zorundalar.)

Alıntıları Göster
    ben de jasper cihaz aldım hemen fw yaptırdım. sonra live dan gow2 oynamaya başladım aman allahım böyle bişey olamaz müthiş zevkliydi saatlerde oynuodum sonra live sürem bitti biraz sıkıntılı bi dönemlerim oldu 2 ay cihazı açmadım sonra tekrar oynamak istedim ama live sız zevk vermedi şimdi live üyeliği alıcam ama korkuyorum acaba ban yemişmiyimdir geçen 2 aylık sürede tırsıyorum yani bağlan maya .
    yani arkadaşım sözün özü her çıkan oyunu almıyacağına göre fw attırma derim alıcağın oyunlar belli biraz sıkar sın dişini ama live gibi eğlenceden mahrum kalmazssın çok pişmanım çoooooook.... cihazı satıp yeni sini almayı bile düşünüyorum, üstelik daha banlanıp banlanmadığım bile belli değil sen düşün yani :))

• quote:

Orijinalden alıntı: okimos

ben de jasper cihaz aldım hemen fw yaptırdım. sonra live dan gow2 oynamaya başladım aman allahım böyle bişey olamaz müthiş zevkliydi saatlerde oynuodum sonra live sürem bitti biraz sıkıntılı bi dönemlerim oldu 2 ay cihazı açmadım sonra tekrar oynamak istedim ama live sız zevk vermedi şimdi live üyeliği alıcam ama korkuyorum acaba ban yemişmiyimdir geçen 2 aylık sürede tırsıyorum yani bağlan maya .
    yani arkadaşım sözün özü her çıkan oyunu almıyacağına göre fw attırma derim alıcağın oyunlar belli biraz sıkar sın dişini ama live gibi eğlenceden mahrum kalmazssın çok pişmanım çoooooook.... cihazı satıp yeni sini almayı bile düşünüyorum, üstelik daha banlanıp banlanmadığım bile belli değil sen düşün yani :))

Alıntıları Göster
    Siz Dükkan garantisine inanıyorsunuz da neden 2 yıllık TC garantisine inanmıyorsunuz hala anlayamadım. Nedemek TR garatisini kim veriyor diyorsunuz. Aral ithalat ürünü.Ozaman Söyleyim ben Satürn den aldım ve babalar gibi 2 yıllık faturam var. Olaki xboxa bişey olursa o firma aaa hadi sen mi bozdun diyecek sıradan bir dükkanla karşılaştırıp 6 ay garantili cihazlarla karşılaştırmayın lütfen. Dükkan garantisi veren yer atik 6 ay sağlam garanti veriyor diye okuyorum. Benim şuan garantim 2 yıl eğer bir bozulursa tamir edilmediği için değişimi yüzdeyüz diyebilirim. Bunu nereden mi biliyorum Aral ithalat dahil birçok yerin teknik servisine ve müşteri tremsilcileri ile görüştüm. 212 İstanbul içindeki Mediamarkta açık jasper modeli aylardır açık ve birşey olmadı canavar gibi de çalışıyor. Jasper olsun taştan olsun İyi oyunlar..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.