Şimdi Ara

Ya suçu sadece kendine at ya da kimseye atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aklınıza gelecek tüm sorunların suçlusu sizsiniz. Ne hükümet ne aile ne patron ne de başka birisi aklınıza gelen bütün sorunların sorumlusu sizsiniz. Ama şu an gördüğüm kadarıyla herkes sorunları hükümete ve devlete atıyor her şeyi onları çözmesini istiyor burada aileye suç atan birisi linçlenir ama devlete edilse alkışlanır ikiyüzlü olmayın. Adam olun ve delikanlı gibi ağlamak yerine bütün sorunları kendi üzerine alın işinize geleni değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi başladın da, sonra konuyu sadece devlete bağlaman olmadı.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt

Amacım suçlama konusunda devletle aileyi karşılaştırmak bunu başka örnekler de yapabiliriz. Deprem oldu oturduğun ev kumdan mı yapıldı? Suçlu sensin.

• şu haddini bilmeze bak. gelmiş adam olun yazıyo. böylelerine prim vermeyin bloklayıp geçin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Her şey insanın içinde yaşadığı ortama, koşullara bağlıdır: Her şeyi belirleyen ortamdır, insansa bir hiçtir. Dostoyevski"

Konu kilit üye ban

• Forum da gerçekleri duyunca cevap veremeyen ergenler dolmuş. Bir kere de ağlamak yerine fikriniz olsun omg

• Tamam, her konuda her olayda bir sikinti varsa insan once kendini suclamali, "bu iste ben nerede yanlis yaptim?" diye, ve o yanlisi da bir daha tekrarlamamali. Benim hic sucum yok, cevrem kotuydu vs yanlis, sen ne olursa olsun o hatayi 1 kere yapabilirsin, ikinciye yapiyorsan senin hatan.

Ama depremde yikilan binada nasil o binayi yapan muteahhiti ahlaksiz sekilde yetistiren egitim sistemini duzeltemeyen hukumeti, bina yapilmadan duzgun bina yonetmeligi cikarmayan hukumeti, bina yapilirken duzgun denetlemeyen hukumeti suclamayacagiz?

Eger o hukumete ben 1 kez oy verdiysem, hadi en namuslusu o bile olsa adaylar arasinda, ikinci kez yine gidip verdiysem, evet suc bendedir. Ama vermediysem suc bende degildir. Ben nasil arastirayim evi alirken evin saglamligini? Yeni yapilip luks diye pazarlanan siteler bile tuzla buz oldu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • PunisherLord P kullanıcısına yanıt

İnsanlar akıllanmıyor. Deprem bölgesinde hâlâ ev alan adamlar var. İnsanlar aslında umursamaz. Dünyanın en zor şeyi insan eğitmek herhalde aslında hiç uğraşmayacaksın bütün suçu ona atacaksın.

• sen kimsin la hırt önce sen adam ol

• Üstüne alınanlar nasıl kendini belli ediyor ikiyüzlü adamlarsınız işte omg

• Adam haklı gidin yks çalışın doktor olun ortamii degistirin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

Dediklerin yanlış değil, yalnızca dar görüşlüsün. Yaşına göre o da normal ama.

• Real RocknRolla R kullanıcısına yanıt
    Kapak sesi buraya geldi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Harbi iyi laf çaktı

• Bu tanrının unuttuğu kurak torpakların sorunu, herkesin hadsiz olması. Cahilin kendi rezil kepaze cahillini bilmeyip , değilmiş gibi etrafta vahşet saçması.

Size ailenize çocuklarına tasallut olup burayı cehenneme çevirmesi. Bunu en iyi yapan yaşlılar. O yüzden hep olduğu gibi mottomuzu bırakalım.

En iyi yaşlı ölü yaşlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jubeii -- 31 Ağustos 2024; 15:58:19 >
  • Wrestle Mania kullanıcısına yanıt

Kızmadın dimi

• dolu gözüken boş tip örneği, yani sen birden bire hükümeti, devleti, aileyi, toplumu, patronu onun adamlarını bir kenara atıp sorun sende deyip bir de haklı olduğunu iddia edeceksin öyle mi? sen baştan kaybetmişsin, o suç atanlar senden en az 2 adım öndedir bu arada

• Aslında söylediğin "suç atanlar" ile derdim yok. Eksik suç atanlarla derdim var. Tabii benim görüşüm, dışarıdan gelen sıkıntıların senin yaptığın kararlara göre küçük kalması bu yüzden suçlaman gereken şey ilk kendin olması lazım.

• sen kime şeqil koyuyon? hayırdır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.