Bildirim
fw'li makinada orjinal oyun oynamak
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Makineyi o günden beri hiç açmadıysan yeni bir oyun taktığında güncelleme isteyecek. Yani gta v taktığında güncelleme isteyecek. Güncellemeyi yap ve böylece fw inaktif olacak. Ama artık korsan oyun oynayamayacağını da hesaba kat.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 22 Ekim 2013; 0:37:44 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sev_Snape
Makineyi o günden beri hiç açmadıysan yeni bir oyun taktığında güncelleme isteyecek. Yani gta v taktığında güncelleme isteyecek. Güncellemeyi yap ve böylece fw inaktif olacak. Ama artık korsan oyun oynayamayacağını da hesaba kat.
teşekkürler.
zaten oyun için pc topladım sadece belli başlı oyunları xboxtan oynamak istiyorum.o yüzden sıkıntı olmaz artık.
onca para verip ban yer miyim diye düşünmüştüm sadece. -
quote:
Orijinalden alıntı: HkNcY
quote:
Orijinalden alıntı: Sev_Snape
teşekkürler.
zaten oyun için pc topladım sadece belli başlı oyunları xboxtan oynamak istiyorum.o yüzden sıkıntı olmaz artık.
onca para verip ban yer miyim diye düşünmüştüm sadece.
Nolur nolmaz diye güncelleme işleminden sonra bi korsan oyun takarsın. Güncellemeden sonra fw düşerde tedbiri elden bırakma yine de. Sonuçta live'de paralı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X