Şimdi Ara

fw'li makinada orjinal oyun oynamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • xbox'ıma çok önceden fw yüklettirmiştim.yaklaşık 1-2 senedir kullanmıyorum.
    şimdi gta5 almayı düşünüyorum orjinal.
    bir sorun olur mu?

• Makineyi o günden beri hiç açmadıysan yeni bir oyun taktığında güncelleme isteyecek. Yani gta v taktığında güncelleme isteyecek. Güncellemeyi yap ve böylece fw inaktif olacak. Ama artık korsan oyun oynayamayacağını da hesaba kat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C8DDC600D -- 22 Ekim 2013; 0:37:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

Makineyi o günden beri hiç açmadıysan yeni bir oyun taktığında güncelleme isteyecek. Yani gta v taktığında güncelleme isteyecek. Güncellemeyi yap ve böylece fw inaktif olacak. Ama artık korsan oyun oynayamayacağını da hesaba kat.

teşekkürler.
    zaten oyun için pc topladım sadece belli başlı oyunları xboxtan oynamak istiyorum.o yüzden sıkıntı olmaz artık.
    onca para verip ban yer miyim diye düşünmüştüm sadece.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HkNcY

quote:

Orijinalden alıntı: Sev_Snape

Makineyi o günden beri hiç açmadıysan yeni bir oyun taktığında güncelleme isteyecek. Yani gta v taktığında güncelleme isteyecek. Güncellemeyi yap ve böylece fw inaktif olacak. Ama artık korsan oyun oynayamayacağını da hesaba kat.

teşekkürler.
    zaten oyun için pc topladım sadece belli başlı oyunları xboxtan oynamak istiyorum.o yüzden sıkıntı olmaz artık.
    onca para verip ban yer miyim diye düşünmüştüm sadece.

Nolur nolmaz diye güncelleme işleminden sonra bi korsan oyun takarsın. Güncellemeden sonra fw düşerde tedbiri elden bırakma yine de. Sonuçta live'de paralı

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.