Şimdi Ara

fw21e almak ya da almamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce diğerleri bölümünde bir başlık açmıştım almayı düşündüğüm laptopla ilgili, anladım ki teknolojinin sonu yok ve ben küçük 1-2 ayrıntı için 1000 tl fark vermek istemiyorum laptopa. O yüzden kaliteli bir laptop araştırmamda en iyi f/p oranını vaio fw21e'de gördüm ama aklıma tek takılan nokta ekran kartı. Forumda bu model ile olan birçok güncel başlığı baştan sona okudum. Belki yazılmıştır ama bu laptopu diyelim istanbul bilisimden aldım, bu adamlar bana göndermeden ekran kartı değişimi yapabilirler mi garanti kapsamında? Diyelim değişim yapılabiliyor ATI yerine Ndivia ekran kartı takabiliyorlar mı (9600m gt ve üzeri)? Takamıyorlar ise (yani sadece ATI takıyorlar ise) hangi kartı önerirsiniz en yükseğinden oyunları oynamak için? Bu ati hd 3470 ekran kartı directx 10 veya 10.1'i destekliyor mu ve bunla crysis ve dengi güzel oyunları akıcı bir şekilde oynayabilir miyim (yani tavsiye eder misiniz)? Bir de bu modelin Türkiye'de kalmadığı yeni gelen seriler (fw31) olduğu söyleniyor, onlar böyle hesaplı olur mu? Kısacası ben ne yapmalıyım? :))

• ATI platformunda geliyor bu sistemler,ATI ekran kartı değiştirilebilir diye düşünüyorum ben

İstanbul bilişim'e sormanız daha makul bu soruyu...

Eğer takıyorlarsa bi şekilde HD3870 modelini al ekran kartına,ne başın ağrır,ne sıkıntı yaşarsın

Küçük ayrıntı bazen bi çok işi görüyor ama

Ama oyun oynamak için laptop tavsiye etem söyliyim,okadar para verene akdar monster al,zaten ekran kartına para isterler,aynı fiyata gelir

Dostum şu andaki bütün ekran kartları directx 10.1 destekli,öyle küçük detaya takılma

Ben crysis oynadım,800x600 orta seviye ayarlarda kasılmadan oynadım,çatışma sahnelerinde 23 fps aldım,1600x900 çözünürlükte düşük seviye ayarlarda oynadım,onda da çatışma sahnelerinde 21 fps almıştım

Ben şahsen buakdarını beklemiyodum

Yeni serinin ,31lerin yani, illaki düşük konfigrasyonlu serisi olur,yoksa çok büyük müşteri kayıpları olabilceğini kendileri de görebilir,FW çok tutulan bi model çünkü

• marka olarak sony dusunuyorsan hd3650 nın ustunde bır ekran kartı olan bır fw modelı yok zatenama diger markalarda cok daha ıyı ekran kartı olan modeller varmonster den baska bır cok model gordum 9600gt ekran kartı olan acer,samsung,toshiba da ama dedım gıbı sony de takılı kalırsan hd3650 nın uzerıne cıkman suan ıcın mumkun değil
    serhat arkadasımızın hd3870 hayalini bende yasıyorum ama suan ıcın hayal,fw ile ne kadar uyum saglar,ne kadar ısınır,ne kadar verim sağlar muammaşayet illa sony diyorsan,fw31 serisini beklemek te lazım bı yandan dıyorum.suan fw21 e bulman ımkansız zaten yada fw21z cok zor bulabılmen aynı sekıldekarar senın!..

• evet fw21e kalmamış ve gelmeyecekmiş Türkiye'ye, başka bir ürün önerdiler ama ürünün ekran kartı (telefonu kapadıktan sonra baktım) intel 4500hd. Ya yok mu fw21e gibi bir ürün ekranı 16:9, 16", ekran kartı ndivia veya ati farketmez iyi olan, işlemcisi de t8400 p8600 ve üzeri blueray okuyabilen bir sony vaio 2.200 tl gibi??
  • Belki bu hayalimi gören bi Sony üst düzey yetkilisi olur diyorum ama

Kim demiş daha gelmicek FW serisi diye,anladığım kadarıyla istanbul bilişimle irtibatınız var,EURASIA getiricek ama diğer satıcıları bilmem
  • Valla bugün telefon ettim bilgisayarı önüme alıp, uzun da konuştum yani, karşımdaki kadına nasıl bir bilgisayar istediğimi söyledi beni sony'den aldı hp'ye götürdü, ordan da alıp acer'a götürdü ama ben bütçeyi ve sony olması gerektiğini uzun uzun anlatınca o zaman fw21e'yi bekleyin dedi. İlk önce 45 gün içerisinde gelir dedi, benim dün aradığımda bu modelin gelmeyeceğini söylediklerini söyleyince gelmeyebilir de dedi. Tamamen uluslarası firma güdümünde birşeymiş. Bakalım zaman gösterecek gelip gelmeyeceğini, ama gelirse bu talebe bu cihaz pahalı olur..
  • ne ürünmüş bea sony shoplar bile yok satıyoben bi arkadaşıma önermiştim şimdi oda arıyor bulan kaçırmasın fw serisinin ekranı yeter diğer laptoplar atari gibi geliyor artık bana
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ben 11 serisini beklerken bana 21e geldi dediler ve 1950 den verdiler:)))) herkesin de ağzı açık kaldı bende inanamadım nasıl verdiler:) gerçi ha bire arayıp alıcam gelsin nerde kaldı dersen sana da verirler belki;))

ben henüz 31 serisine bakamdım ama çok fazla bir değişiklik olabileceğini sanmıyorum... herkesin dediği gibi FW serisinin tek eksik yani ekran kartı ama RAM bol idare ediyor işte;)

oyun için istersen bence tekk tercihin monster olsun çünkü adamlar oyun bilgisayarı yapıyor...

sony nin zaten playstation adında oyun konsolları var. onlar oyun bilgisayarı çıkartıpta diğer ürünün pazar payınnı düşürmezk istemezler;)

kolay gelsin derim arkadaşım...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.