Şimdi Ara

** FW21E ye XP yüklemek istiyorum ** LÜTFEN YARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
1.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

öncelikle bu siteden çok şey öğrendim ve bu site ssayesinde FW21E modeline sahibim... herkese teşekkürler

benim sorunum VİSTA ile:) bugun çok önemli bir video hazırlamam gerekti. movie maker da hazırladım ama sagolmasın vista amcamız bana yamuk yaptı ve kaydetmedi. ve bir fotografı video dönüştürene kadar 5 dk geçti. bir işlem yapıp 2-3 dk bekliyordum...

sizden ricam ben bu vista yı silip XP yi nasıl yükleyebilirim... ??? lütfen yardım edin:((((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maidream -- 23 Kasım 2008; 20:58:37 >

• adobe premier'i neden denemiyorsun? bence adobe'a da bi şans vermelisin..
  • sorun adobe veya başka bişey değil hocam... sorun ben vistayı kullanmak istemiyorum... bilgisayarımdan çalışırken sanki fare ekemk kemiriyormuş gibi ses geliyor...

verimli kullanamıyorum.. bu yüzden XP yi kullanmak istiyorum..

lütfen yadım edin arkadaşlar...
  • neden xp yükleyemiyorsun?
  • normal olarak XP cd sini takıp kurulum yapabilirimiyim?? bende driver lar yok onları nerden bulabiliirm???
  • araştırman lazım bu forumda sony kullanan arkadaşlar var onlara sor
  • quote:

Orjinalden alıntı: maidream

normal olarak XP cd sini takıp kurulum yapabilirimiyim?? bende driver lar yok onları nerden bulabiliirm???

İmzamdaki linkte var hocam bendeki FW11E zaten bütün donanımlar aynı arkadaşımın ki fw21 E ona ayno driverlarla XP kurduk sorun yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam çok sağolaasın :) ben biraz uğraaşyım şimdilik... birde küçük bir sorum daha olucak peki bu blueray özelliğini kullanabilecekmiyim.. onun içinde ayrı bir driver gerekiyor mu?
  • Xp sp3'de blu-ray destekliyor diye bilyordum,ama yazılımları içeriyor mu onu bilmem
  • quote:

normal olarak XP cd sini takıp kurulum yapabilirimiyim?? bende driver lar yok onları nerden bulabiliirm???

Burada bütün xp driverleri ve utility programları var fw21e nin.. Kendi hazırlamam... Kendi uploadım... Kendim Kullanıyorum sorun yok..

http://r apidshare.com/files/170834675/fw21e_Xp_Downgrade.7z

Driver Listesi
    1 Intel Inf
    2 Catalyst 8.12 Beta RC3
    3 Marvel Ethernet v10.55.3.3
    4 Wireless
    5 Realtek HDAudio 210
    6 Realtek HDMI 209
    7 Bluetooth
    8 SonyNC
    9 Kamera
    10 Kart Okuyucu
    11 Modem
    12 Sata Driver
    13 Touchpad

Utility Listesi
    01 Sony_Shared_Library
    02 Sony_Utilities_DLL
    03 Setting_Utility_Series
    04 VAIO_Event_Service
    05 VAIO_Event_Service_Hotfix
    06 VAIO_Power_Management
    07 Wireless_Switch_Setting_Utility
    08 VAIO_Control_Center
    09 VAIO_Camera_Capture_Utility
    10 VAIO_Camera_Utility
    11 Touchpad Registry Patch

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gececi_78 -- 6 Aralık 2008; 22:46:07 >

• hocam süpersin cidden çok teşekkür ederim...

ben şöle birşey duymuştum... sony yazılımları XP DE çalışmıyormuş???

tekrar teşekkürler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maidream -- 7 Aralık 2008; 10:59:17 >
  • quote:

hocam süpersin cidden çok teşekkür ederim...

ben şöle birşey duymuştum... sony yazılımları XP DE çalışmıyormuş???

tekrar teşekkürler....

Sony yazılımlarıda çalışıyor ..

• peki vistadan xp ye geççiş yaptığımız zaman garanti kapsamından çıkıyor mu???

kimileri çıkıyor diyor kimileri çıkmıyor diyor? acaab bu konuda bilgisi olan var mı?

teşekkürler...
  • bunları kurunca FN tuşu ile F5 ve F6, yani ekran parlaklık ayarlama tuşları çalışıyor mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.