Şimdi Ara

fx 5200

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar pc 'de söyle bi sorunum var
    bazen monitör koyu yeşil renk alıyor ve bir müddet sonra tekrar normal hale geliyor.
    aceba bu ekran kartından kaynaklanan bir sorunmu
    ekran kartı bana biraz fazla ısınıyor gibi geldi
    NOt:monitör LG F700b, işlemci P3 933

• Kardeş benim de ekran kartım FX 5200 ama hiç bir problem yok.Ama üzerinde fan var.Belki problem fanla ilgilidir
  • bence sorununn monitor kablosunda goruntunun renklerin degismesi kablodandır ama sadece oyunlarda oluyo dersen isler degisir o zaman ekran kartında sorun vardır.Ama deskop da da yapıyosa kablodan derim
  • fansız soğutuculu fx5200 de varda... Fan sonraki bi soru... ilk önce monitörden şüphelenmek lazım...hemen başka bir pc'de dene...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samray -- 17 Ağustos 2004, 16:30:47 >
  • bencede monitör.
  • bence sorununn monitor kablosunda goruntunun renklerin degismesi kablodandır ama sadece oyunlarda oluyo dersen isler degisir o zaman ekran kartında sorun vardır.Ama deskop da da yapıyosa kablodan derim

böle demişsin benim bütün oyunlarda yeşil oluyo bunu nasıl çözebiliriz ama sadece oyunlarda en güncel sürücüden tut en eski sürücüye kadar denedim almadı yardım edene allah RAZI OLSUN
  • DAHA ÖNCE FX5200 DE FLİM SEYREDİRKEN ESKİ TÜK SİNAMASI GİBİ RENGİ VARDI SİYAH-BEYAZ AMA GÜNCEL DRİVERINI İNDİRDİKTEN SONRA CANAVAR GİBİ OLDU.. BENCE BİR NVİDANIN BİR GÜNCEL DRİVERINI İNDİR ÖYLE BİR DENE
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 Overclock 4.4 GHz
    11 yıl önce açıldı
    SATILIK* Nvidia Quadro FX 3500
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kablo temassızlığı renk değişikline sebep oluyodur büyük ihtimalle
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnertocmacia

kablo temassızlığı renk değişikline sebep oluyodur büyük ihtimalle

EWET ODA DOĞRU AMA HERALDE KONTROL ETMİŞ ETTİN DEĞİLMİ
  • bende aynı ekran kartını kullanıyorum bir öyle bir problem olmadı . Monitörden pc yi giden kabloya bence bir bak tam oturuyormu genelde oturmadı zaman renkleri tam vermiyor.
  • tv ye baglayabiliyorsan bilgisayari birde ole dene.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.