Şimdi Ara

fx 5500 tornadomu sparkle mı yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
388
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 8x DDR agp en iyi ekran kartı nedir atı radeon ları cıkaralım çünkü benim anakartla uyuşmuyo bu yüzden fx5500 karar kıldım mecburen ... toranadomu yoksa sparkle mı alayım yoksa daha iyisi varmı yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

• Hocam ekran kartına ne kadar verebilirsin biz ona göre bişey bulalım sana çünkü hiç iyi değil bu FX5500.
  • baba öncelikle ilgine teşekkür ederim ben 150-200 ytl ancak verebilirim yalnız atı radeon deme bana ana kart via chipset olduğu için 9550 mi sattım önceki ekran kartım fx 5200 idi o yüzden uyumludur diye 5500 diyorum
  • Hocam sanırım Anakartın AGP destekliyor ancak Anakartın AGP 8X mi destekliyor bilmiyorum..Bu arada 9550 çalışmadımı anlayamadımda..
  • ewt agp 8x anaakart ddr 768 ram p4 2.8 önceki ek.kartım 5200 idi sonra 9550 256 mb aldım ana kart via chipset olunca 9550 oyundan cıkıp hata verdi via chipsetli bircok kartta bu sorunun olduğunu ve uyşmadığını öğrendim bu yüzden fx 5500 almayı düşünüyorum 6600 gt falan ana kartıma uymaz diye biliyorum ama 5500 den iyi uyabilecek ekran kartı varmı 150-200 ytl fiat arasında teşekkürler
  • Hocam Ati radeon uyuşmaz diyosunda bana sanki farklı bi olay gibi geldi..Belki prof arkadaşlar yardım edicektir ama şunu söylemeliyim Ati olarak X1650PRO Nvidia olarakta 7600GT önerebilirim.

7600GT:http://www.eksa.com.tr/index.cfm?ba=u._detail&kod=VGA08XNVDPAL0190

X1650PRO:http://www.weblebi.com/Default.aspx?Pt=14&Pid=D1RdwOLv-84AsAvv6cZKyQ

200'ü aşıyo ama tam F/P ekran kartlarıdır.FX'lerden uzak dur benden söylemesi.

• 7600 gt ddr3 olması benim makinaya uyarmı benimki ddr . uymassa benim makina ddr3 e dönüşürmü? ne yapmam lazım ilgin için gerçekten teşekkür ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam ekran karttaki ramle anakartın desteklediği ramin alakası yoktur..Senin PC AGP destekliyomu? Tmmdır kullanabilirsin ekran kartını ancak zaten sana verdiğim linklerdeki kartların 2'side AGP yani uyumlu..Herhangi bir sorun olmayacaktır.Hocam istersen bide Anakartın modelini yaz tam olarak bulalım bi bakmışsın AGP 4x filan destekliyor yazık olur yani.Ama üst yazıda yazmışsın AGP 8X diye.
  • abi kesinlikle 8 x o zaman 7600 gt bana uyar gibi 6600 gt daha ucuz o idare edermi? son sorumdu teşekkür ederim..
  • Valla hocam son oyunları oynamak istiyorsan 7600GT alabilirsin.Sana kalmış..6600 ve 7600 arasında çok büyük fark var.
  • abi ben bilecikteyim burda öle elinde ekran kartları hazır olan bigisayarcı yok bu yüzden ana kartımın uyuşması için ge force alıcam buda herhalde 7600 olur ama imkanım olursa ist. yada bursaya götürüp orda taktırıp test ettiririm sonra alırım en mantıklısı bu olsa gerek
  • arkadaşım bnm çipsette via ama bende bi sorun olmuyo bende fx6200 var şu anda nvdia alacaksan tavsiye ederm..
  • benim anakartta via chipset radeon 9600 var hiçbir sorun yok kulaktan dolma bilgi
    he durum şu via chipsetin agp gart driverini elle tanıtmak zorunda kalıyorum yoksa agp kart pci modunda çalışıyo onboardtan beter oluyo neyse via nın dandik cipsetleri saç baş yoldurabiliyo ama uyumuz olması diye bi durum yok
  • en iyi agp X1950Pro
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.