Bildirim
fx 5700 oc destek
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
bende winfastin var, fena değil oc kapasitesi.
default 11500 alırken oc ile tabi işlemciyede asılarak 14k görüo,
imzamda linki var. ama işlemciyle ilgili bi hatadan dolayı publish edemediğim bi skor daha var 2k1; 14257
2k3; 4K -
ramsink falan varmı 660 yapmışın ramlari bide kaç ns ramlarin -
<blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by SPaCeLoRD</i>
<br />bende winfastin var, fena değil oc kapasitesi.
default 11500 alırken oc ile tabi işlemciyede asılarak 14k görüo,
imzamda linki var. ama işlemciyle ilgili bi hatadan dolayı publish edemediğim bi skor daha var 2k1; 14257
2k3; 4K
<hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'> ben publish ettim 14895 [bandt] bu arada fx 5700 de en iyi skoru 53.03 verir en iyi görüntüyüde 56.72 [bgdnc2] -
ben imzamdaki skoru ve publish edemediğim skoru yanlış hatırlamıosam 56.56 ile almıştım. yada 56.64 müydü [afro] bide 53.03 le denerim. bakalım nası sonuç vericek. Belki O Zaman Size Daha Çok Yakaşırım :D
Di@BLO; ramlerde heatsink yok, 660 değerine 1 kere çıktım o kadar, diğer testimde 650 yaptımki bu 2 seferden başka hiç bi şejilde kartı 550 nin üzerinde kullanmadım. default haliyle çoğu oyunda 1024*768 hatta nfs-u ut2004 pes3 call of duty gibi oyunlarda 1280*1024 te bile banamısın demedi,
RaMLeR 3.6NS SaMSuNG..!! KArtın Default Hızları 425/550 Üzerinde Haywani Boyutta Fan Var ama Ramlerin Üzerleri Açık, oysaki üzerindeki heatsink ramlere kadar uzanıo ama değmio, baya müsait bi yapısı var buna ama yapmamışlar :D -
Detonator 60,72 ile Nvidia Fx serisinde iyi performans artısı getirdiği belirtiliyor. Su anlık unofficial suruculer olsadawww.3d-guru.com adresinden 60,72 surumunu bulabilirsiniz. -
dostum 53,03 deneyin bu benim için skorluk detonator 53,03 ile 14895 aldım 56,72 de ise 14530. ama oyunlarda 56,72 kerata [lamer]çok güzel grafik ve performansta 53,03 de daha iyi. haydi bakalı herkez scoraaaa. üçüncü benim. türkiyede ise fx 5700 de tek rakibim (türk hava yolları).[flag] bazen onuda geçtiğim oluyor ama nedense publich edemiyorum[evlol] -
fx 5700 de 14896 yı publich eden olursa[deal] elimdeki bayrağı hemen teslim ederim[flag] (kart satılmazsa tabi şu anda satılık) -
bakalım denicem birazdan 53. 03 ile ne olacak -
msi fx5600 ile 325/550 'yi 385/665 , yapmıstım fx5700 ile ramleri aynı 3.6ns tc36 samsung ramsink yoktu -
frekansları hatırlamıyorum ama imzadaki linkten o/c lu linki görebilirsin. default 12500 alıyorum. heralde biraz kastırırsan 15000 e yaklaşırsın -
865 bende kartı kastrim bakalım ne olacak. [drknrd] -
en çok kaça çıktı seninki -
14200 aldım ama sürücü ve frekansları kastırmadım sonuna kadar. bi denicem. -
hadi bakalım beyler fx5700 leri kapıştıralım [drknrd]
ak kart kara kart çıksın ortaya [gitar][spr] -
işlemciyi 3Ghz üstüne çıkartmaya tırsıyorum dorusu. bundan önceki işlemciyi (2.4b) 3.5GHz yaptığımda anakart ve işlemci göçtü. işlemciyi garanti bazında farkını ödeyerek upgrade ettim. anakartta bazı hatalar veriyor. sanırım sıcaklık sensoreri ve voltaj sensorleri bozuldu. ayrıca anakartım fsb 800 desteklemiyor ama o/c ile 800 fsb kullanabiliyorsun. yani şuan sistemde anakart bile o/c lu durumda. bu o/c böle bişey. insan gittiği yere kadar diyor -
gördüğüm kadarıyla 53.03 en iyisi gerçi fazla fark etmiyo diğer detonatorlere göre.
imzamda ekran kartımın gpu ve memory freansları yazıyor.
bu değerlere orj fan ile ramsinksiz çıktım. -
865pe'yi forum geçen olamaz fx5700 kategorisinde 3.6ghz'le test ediyor ya siz? -
3d mark 2001 için en performanslı surucu 44.03 dur.. ben msi fx5600 ile 13568 yapmıstım su an msi fx5700 ultra var 3715mhz cpu ile 17851 yaptım.. -
Brandybuck dostum sen yarışta yoksun seninki fx 5700 ultra [^] evet beyler bastırın 14896 link verene bayrağı gururla veririm [flag] işlemci dahil hiç bir şeyde sınır yok hayyydiii kastırın biraz. yanlız o/c de remlere fazla yüklenmeyin görüntüde en ufak bozulma olursa puandan gider haberiniz olsun haydi yarışaaa [deal]yavv bu iş çok zevkliiii[drknrd]
Benzer içerikler
- termal macun yerine ne kullanılır
- laptop fan hızı ayarlama
- kuru buz nerede satılır
- cfm nedir
- porçöz ile radyatör temizliği
- sıvı metal
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- en iyi laptop soğutucu
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X