Şimdi Ara

Fx-6100 5GHZ İçin Fan Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Demin test yaptım. 4.7 ghz'de stok fan ile stabil kalamıyodum. Bende 2 çekirdek aktif bir şekilde deneme yaptım ve son derece stabil bir şekilde çalıştırdım. Hemen bir oyuna girdim saints row 4. O da ne fps 8 ile 12 arası geziyor gpu kullanımıda %30 seviyelerine işlemci %100 yani 2 çekirdek aktif iken %70 darboğaz yapıyor karta.. Tamam dedim 6 çekirdeği açtım ve 4.5 ghz'e sabitledim. Oyuna girdiğimde Full hd ve tüm ayarlar açık\ultrada gpu kullanımı %99 fps 60da kilitli. Monitörüm 1440x900'de 75 Hz veriyor. Bende bu ayara aldım, fps 60 ile 75 arası geziyor ama sabit değil. Gpu kullanımı %99 olması gerekirken &70-80 arası geziyor. Fx-6100 4.5 GHz 6 çekirdek aktif darboğazmı yaşatıyor gtx 560 ti'a

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fan siparişini verdim tam ismini yazamıyorum mobildeyim ama thermalthake venemeous x rt. Bu fanı yukarıya doğru bağlasam nasıl olur? Yukarıda 20 cm egzos fanı var. Ayrıca ekran kartının verdiği sıcaklığı da tahliye etmede yardımcı olur? Yoksa arkadaki 14 fan çıkışına doğru mu bağlamalıyım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xMakavelix

4.8de 1.575 voltaj mı dostum 4.8e çektim geçenellerde 1.5 voltajda hyper 212 evoyla crysis 3 oynadım tam yükte yazın başlarıydı yükte 52 53leri görüyordum stabildi kasma falan da olmuyordu biraz abartılı geldi değerler

52 derece mi??? 5.5 görür o zaman :)
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.