Şimdi Ara

Fx-6100 5GHZ İçin Fan Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, stok soğutucu ile 4.8 Ghz'e kadar çıkabiliyorum bu işlemci ile. Ancak daha üstüne gitmem gerekiyor. 100 Tl fiyat Seviyesinde(+-20-30Tl) f/p bir soğutucu önerirmisiniz, birde bu önerdiğiniz soğutucu içinden termal macun çıkıyormu tüp şeklinde? Teşekkürler..

• Sizin işlemci ice Editon galiba

Espiriyi bir kenara bırakırsak cooler master hyper 212x en iyisi. İçinden termal macun da çıkıyor
  • Hot edition olabilir, takoz çıktı benimkisi. 4.8Ghz de 1.575 v veriyorum
  • Reliq kullanıcısına yanıt
    Hayır stok fanla nasıl 4.8 ghz he çık çıkıyorsun? Isınma olmuyormu? Kesin ice editon
  • Stabil kalamıyorumki, 1-2 test programı çalıştırabiliyorum anca. Oyun falan oynayamıyorum ısıdan kapanıyor. Daha fazla eziyet çektirmek istemiyorum işlemciye, bi soğutucuyu haketti
  • Thermalright Venomous RT SB-E

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-venomous-rt-sb-e-amd-intel-islemci-sogutucusu-lga1155-uyumlu.html
    http://www.hizlial.com/thermalright-venomous-x-rt-intel-ve-amd-islemci-sogutucu-tr-venx-rt/30.044.8528.0008

Bu fiyata alabileceğinin en iyisidir.
    İçinden macun çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 28 Ağustos 2013; 23:24:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Iron Mask

Thermalright Venomous RT SB-E

http://www.teknobiyotik.com/overclock-sogutucu-modding/islemci-sogutucu/thermalright-venomous-rt-sb-e-amd-intel-islemci-sogutucusu-lga1155-uyumlu.html
    http://www.hizlial.com/thermalright-venomous-x-rt-intel-ve-amd-islemci-sogutucu-tr-venx-rt/30.044.8528.0008

Bu fiyata alabileceğinin en iyisidir.
    İçinden macun çıkıyor.

Bende kullanıcısı olarak kesinlikle tavsiye ederim.

Bu fiyata en iyisi budur (ben 105 TL' ye almıştım).NOCTUA DH14' ün rakibidir ve Thermalright Silver Arrow' u da hesaba katarsak, bunlardan 1.5 kat daha ufaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

Hot edition olabilir, takoz çıktı benimkisi. 4.8Ghz de 1.575 v veriyorum

stabilmi soğutucunuz ne ? bende loki var kaça çıkarırırm
  • 4.6 ghz'de stok fan ile stabil bir şekilde sorunsuz kullanıyorum. 4.6 tam sınır stok fan için, soğutucuda en ufak toz olsun ve soğutma performansı düşsün yemiyor4.7 hiç denemedim direk 4.8 denedim. Bu değerde stok fan ile stabil kalamıyorum. Voltajda sıkıntı yok, işlemciye yüklenmeden masaüstünde gelebiliyorum ve birkaç test programı, tarayıcı falan kullanabiliyorum. Oyun oynayamıyorum çünkü ekran kartı da ısınınca kasa içindeki havada sıkıntı oluyor bu nedenle 4.8 de stabil kalabilmek ve üstünü görmek için soğutucu arıyorum. Sende bu anlattıklarıma göre ortalama bir değerde kal, mesela 4.5-4.6 fx serisi için gayet tatminkar değerler. Benim yüksek değerlere çıkma sebebim işlemciye acımamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Öneriniz için teşekkürler, linkteki soğutucu kafama yattı gibi. Merak ettiğim konu bunu takınca fan nereye doğru bakacak? İntellerde egzos fanına doğru deniyor amdlerde yukarıya doğru. Benim için yukarıya bakarsa yani sıcak havayı yukarıya atarsa iyi olurdu, yukarıda 20cm çıkış fanı var çünkü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Reliq

4.6 ghz'de stok fan ile stabil bir şekilde sorunsuz kullanıyorum. 4.6 tam sınır stok fan için, soğutucuda en ufak toz olsun ve soğutma performansı düşsün yemiyor4.7 hiç denemedim direk 4.8 denedim. Bu değerde stok fan ile stabil kalamıyorum. Voltajda sıkıntı yok, işlemciye yüklenmeden masaüstünde gelebiliyorum ve birkaç test programı, tarayıcı falan kullanabiliyorum. Oyun oynayamıyorum çünkü ekran kartı da ısınınca kasa içindeki havada sıkıntı oluyor bu nedenle 4.8 de stabil kalabilmek ve üstünü görmek için soğutucu arıyorum. Sende bu anlattıklarıma göre ortalama bir değerde kal, mesela 4.5-4.6 fx serisi için gayet tatminkar değerler. Benim yüksek değerlere çıkma sebebim işlemciye acımamam

birazda korkuyorum işlemciye bişey olur diye.Garantiye girmez herhalde

• Amd de her iki türlü oluyor.
    Zaten yön fazla bir fark yaratmaz
    Isınan hava yükselir ve 20 cm fan ile atılır.
    Linkten kurulum kılavuzunu indirebilirsiniz :

http://www.thermalright.com/html/products/cpu_cooler/venomousx_rt_rev_sb-e.html?panel=2

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 29 Ağustos 2013; 15:37:30 >
  • 4.8de 1.575 voltaj mı dostum 4.8e çektim geçenellerde 1.5 voltajda hyper 212 evoyla crysis 3 oynadım tam yükte yazın başlarıydı yükte 52 53leri görüyordum stabildi kasma falan da olmuyordu biraz abartılı geldi değerler
  • Takoz çıktı işte benimkisi

• quote:

Orijinalden alıntı: kamyonmuro

4.8de 1.575 voltaj mı dostum 4.8e çektim geçenellerde 1.5 voltajda hyper 212 evoyla crysis 3 oynadım tam yükte yazın başlarıydı yükte 52 53leri görüyordum stabildi kasma falan da olmuyordu biraz abartılı geldi değerler

üstelik adananın sıcağı

• aynen öyle odamda klimada yok bilgisayarcıya götürdüm temizlettirdim klimalı odada boşta 29 derece yükte 40ı zorluyordu 4.5ghz 1.45 voltajda
  • 4.5 Ghz'de bende 1.45v veriyorum. Benim işlemcideki asıl sıkıntı 4.5 den sonra başlıyor. 4.8 Ghz'de 1.575v istiyor.

Eskiden çekmiş olduğum 4.5ghz 1.45v resmi.

Fx-6100 5GHZ İçin Fan Önerisi
  • quote:

4.8de 1.575 voltaj mı dostum 4.8e çektim geçenellerde 1.5 voltajda hyper 212 evoyla crysis 3 oynadım tam yükte yazın başlarıydı yükte 52 53leri görüyordum stabildi kasma falan da olmuyordu biraz abartılı geldi değerler

Ben 4.8 veya 4.6 ya çıkartsam voltajı kaç veriyim ?

EDIT:4.6 yaptığımda +0.200v verdim anakartın reklam yazdığı yer çıktı dondu kaldı nerde yanlış yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naykimayki -- 1 Eylül 2013; 14:50:18 >
  • Naykimayki kullanıcısına yanıt
    kademe kademe voltaj ver direk verirsen uçurursun sistemi her sistemin istediği voltaj farklı bana güvenip az verme yani çok fazla voltaj ısı problemi ortasını bul stabilse sıkıntı yok
  • quote:

kademe kademe voltaj ver direk verirsen uçurursun sistemi her sistemin istediği voltaj farklı bana güvenip az verme yani çok fazla voltaj ısı problemi ortasını bul stabilse sıkıntı yok

bende öyle voltaj yazmıyo nedense +0.025,+0.050... diye gidiyo bide - ye düşüyo aynı şekilde nasıl vericem
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.