Bildirim
fx 6300 4.4 o.c. sıcaklık değerleri
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yüksek değil güzel değerler -
Normal, ortam sıcaklığına bağlı olarak 2 4 derece oynar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ForBlack
Arkadaşlar işlemciyi 4.4 ghz o.c. yaptım. Hyper 212 evo soğutucu kullanıyorum. 15 dk prime test sonucunda sıcaklık cpu sıcaklığı:61, çekirdek sıcaklıkları:64 e çıktı. Değerler çok yüksekmi?
Gayet guzel ne kadar voltaj verdin cpu ve cpu/nb ye ?
quote:
Orijinalden alıntı: DouChpX
quote:
Arkadaşlar işlemciyi 4.4 ghz o.c. yaptım. Hyper 212 evo soğutucu kullanıyorum. 15 dk prime test sonucunda sıcaklık cpu sıcaklığı:61, çekirdek sıcaklıkları:64 e çıktı. Değerler çok yüksekmi?
Suan pc basinda degilim ama 1.43 veya 1.44 voltaj verdim.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: DouChpX
quote:
Suan pc basinda degilim ama 1.43 veya 1.44 voltaj verdim.
Dahada dusurebilme sansin varmi yada 1.43 ile 4.5 ghz yapabilme ?
Güzel ben 4.2de kullanıyorum 50 dk prime 95 sonrası 66 gormustum
Voltaja baktım 1.448 di. Onu 1.426 gibi bir değere çektim. 15 dk prime sonucu max. 58 derece gördüm. Şuan herşey normal gibi, fazla zorlamak istemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ForBlack -- 13 Aralık 2014; 19:48:10 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X