Şimdi Ara

FX 6300 ALINIRMI ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hepinize iyi forumlar. 2012 yılında piyasaya sürülmüş olan FX 6300 hala alınırmı ? eğer alınır al oyna derseniz, şuan işlemciyle en ağır oynayacağım oyun farcry 4 ve watch dogs olacaktır. (watch dogs 2 değil)
    Direksiyon setim olduğu için, çoğunlukla simülasyon oyunları ve yarış oyunları oynayacağım. ekran kartı olarakta forumdan ikinci el almayı düşünüyorum. R9 270x veya R7 370 planlıyorum. Darboğaz yapmayacak ama oyunlarda yeterli olurmu ?

• hayır alınmaz x4 860k veya i3 6100 alın daha iyi f/p açısından
  • Almayın, tavsiye dahi etmeyin.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    FX 6300'ü ikinci el almayı düşünüyordum, sıfırına 400 tl vermek saçma geliyor. Hiçbi türlü alınmazmı bu işlemci
  • ellcrys kullanıcısına yanıt
    x4 860k fiyatından daha ucuza satılıyorsa alın ama satılmıyorsa x4 860k toplamda güçsüz olsada tekil çekirdek performansı çok iyi... (bide fm2+ anakartlar am3+ya göre çok ucuz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Overclockmanyağı -- 30 Kasım 2016; 1:35:37 >
  • Ömürcan kullanıcısına yanıt
    Hocam içimde hep i3 6100 alma isteği var ama bütçe yetmiyor. 860K alayım diyorum, FX 6300 ün ikinci el 200 tl civarı. 860K'nında. FX6300 daha güçlüyken
    Neden 860K alayım diyorum ve aklım karışıyor.
  • Overclockmanyağı kullanıcısına yanıt
    Haklısınız hocam. am3+ anakartlar biraz pahalı. G3258'in tekli çekirdek performansı 860K'dan daha iyi ama 2 çekirdekten başımın ağrıyacağını düşünüyorum.
    fx6300 toplam güçte x4 860kdan iyi ancak tekil çekirdek çoğu oyunda önemli g3258 tekilde iyi ancak çekirdek sayısı yetersiz kalıyor o yüzden asla pentium alma i3 6100 yada x4 860k
  • İkinci el alacaksın madem bence alınabilir bahsettiğin kartlarla güzel olur hatta yetmediği yerde birde o.c yaparsın olur biter.
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Hocam burdan satın almak güvenlimi ?
  • Tek çekirdek performansından korkuyorum birazda.
  • X4 860K tartışmasız... FX 6300 ile 860K arasında %20'ye yakın tek çekirdek performans farkı var hocam. FX 6300 pek mantıklı bir işlemci değil şu an...
    Kadıköy merkezde dükkanları var sahile yakın. Test edip alabilirsiniz. Ben arkadaşa i5 sistem düzmüştüm burdan.
  • nightsniffer kullanıcısına yanıt
    860K alıcam hocam teşekkürler.
  • rerererara R kullanıcısına yanıt
    Sitesi biraz karışık,pek anlayamadım ama buradan alışveriş yapmam zaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.