Şimdi Ara

fx 6300 amd saphire 7950 dual x kasıyor oyunlarda...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım oyunlarda çözünürlüğü arttırıldığında özellikleri yükselttiğinde kasma felaket oluyor oyunlarda büyükdeğil knıght gibi oyunlar diyorum ekran kartından demeyin en güncel ve 7950hd saphire ekran kartı baska pcde denedik canavar. Anakarttan şüpheleniyorum. Yanlız hepsi 0 sizce neyden olabilir.işlemcim amd 6300.photoshop cs6da bile kasıyor.. Bu arada biosa girmiyor girsede mouse fln hareket yok. Pili söktüm taktım yine kıpırtı yok.
    500w psu
    4 gb velegance 1600mhz ram
    Fx 6300 amd
    1 tb wd
    Gigabayt 970a-DS3P anakart
    Bu sistem knıghtde kasarmı allah aşkına ya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 durum var işletim sisteminde yavaşlatan bir uygulama çalışıyor mu cpu kullanı mı boşta kaç kullanıyor birde sıcaklık durumları nedir
    Diğeri ise işlemcidir malesef bende 8150 kullandım bir ara yüksek ayarlarda savaşlarda kasma oluyor(online)

• Hocam PSU çok düşük. Daha güçlü bir psu ile deneme imkanınız var mı?
    500W o GPU'ya cidden yetersiz çünkü.
  • irfansamet İ kullanıcısına yanıt
    Yeni oyunlar ve yazdığın uygulama için bellek miktarın çok düşük kalıyor. 4GB daha bellek ilavesi yap,
  • hocam problem ramin düşük olması fln değil sanki bu cpunun sıcaklığını nasıl öğreneceğiz. dediğin gibi oyuna girince felaket bi fan sesi. üstünden çıkan fanı taktım ben.. extra bi soğtucu almadım.

• Bir sorun var ne olduğunu kestirmek zor yanlız masa üstünde bile sorunlu olduğu belli oyun gerek yok tarayıcı da bile yüzde 21 Ilginc. baştan birdaha format at ve bios güncelliği kontrol et diriver leri kurarken ilk olarak anakartin diriver ini kur baklim ne olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir sorun var ne olduğunu kestirmek zor yanlız masa üstünde bile sorunlu olduğu belli oyun gerek yok tarayıcı da bile yüzde 21 Ilginc. baştan birdaha format at ve bios güncelliği kontrol et varsa yeni sürümü yükle diriver leri kurarken ilk olarak anakartin diriver ini kur baklim ne olacak fan sesi oyunlarda geliyorsa o ses normal

• şöyle bir problem var güzel kardeşim biosa girmiyo... girsede fare mouse çalışmıyor. pili çıkarıyorum biosun falan bu sefer ekrana görüntü gelmiyor reset falan atıyorum kapatıyorum açıyorum açılıyor ama yine aynı. yani anakartta bence arza.
  • sadece oyunlarda yükseliyor fan oda yani üstünden çıkan fan ama sonra işte youtubedebile kasıyo internett gezerken kasıyor bişiler bişiler. bu sıkıntı neden olabilir diye düşünüyorum anakartı gönderip şimdi garantiye 10 gün bilgisayarsız kalmakta var.
  • evet olabilir bios a girmiyoRSA sorunu dur zaten ver garantiye gec

• Geçmiş olsun o b.k gibi anakarti aldın aynısı bende oldu anakartı ilk biosa döndürdüm zoraki biosa giriş yapti sorun anakart o.c olmaz sadece görüntü var o kadar onu direk ud3 ile değiştiriniz gerçi psu da az ram de ama boşda %21 ise cpu kasan ne o na bakmak lazım misal bazi km player kodec çakışması yüzünden sürekli % 100 de tutuyordu işlmciyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Enes Eyibil

Geçmiş olsun o b.k gibi anakarti aldın aynısı bende oldu anakartı ilk biosa döndürdüm zoraki biosa giriş yapti sorun anakart o.c olmaz sadece görüntü var o kadar onu direk ud3 ile değiştiriniz gerçi psu da az ram de ama boşda %21 ise cpu kasan ne o na bakmak lazım misal bazi km player kodec çakışması yüzünden sürekli % 100 de tutuyordu işlmciyi

enes kardeşim nasıl yapıcam anlatırmısın o.c fln yapmadım hiç bişi..
  • Nasıl değişitiricem Enes Eyibil.
  • Biosunu güncelle dicem ama biosada erişemiyormuşsun.Anakartına CMOS'tan bios resetlemesi yap dicem ama bilginde yok sanırım.Garantiye gönder desem en az 3 hafta sürecek.Yakınlarında tanıdık falan birisi varsa önce biosa reset atmayı deneyin.Biosa girdiğiniz andan itibaren bios güncellemesi gerçekleştir ve daha sonra format atarak güncel driver indirip sistemi stabil hale getirmeye çalışın.Dıdısının dıdısı gibi oldu yazdıklarım ama durum bu.
  • gigabytenin özel programi vardı bios update ile ilgili fakat o en son biosu değil ilk biosu kabul ediyor

böylelikle ilk biosa giriş yapıyorsun bende böyle girdi
  • irfansamet İ kullanıcısına yanıt
    KO'da AMD'nin tüm HD ve R sersii ekran kartları sorunlu.
    10 sene önceki ATI/AMD ekran kartları bu oyunda yeni kartlar göre daha stabil performans verir.
  • Arkadaşlar hepinize çok teşekkürler sorun çözüldü.. Cmos pinleri çok karışık yerdeymiş kitapçığa bakmadan hayatta bulamazsınız. bios pilini sökmek çözüm değil. Hepinizie çookkk teşekkür ederim.. :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.