Şimdi Ara

FX 6300 BELASI FPS SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.092
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hemen hemen her oyunda takılma fps düşmesi yaşıyorum ve oyunları en düşük çözünürlükte açıyorum hiçbir oc vb şey yapmadım stabil şekilde kullanıyorum sisteme gelirsek eğer

amd fx6300
    6570 2gb powercolor ekran kartı
    msi 760gm-p21 fx
    4x2 8 gb ram 1333 mhz
    320 gb hdd

ultra high gibi bir şey aramıyorum oyunlarda çamur gibi oynamaya alışığım ve çok düşük sistemi gereksinimi olan lol mesela warcraft 3 gibi oyunlarda ani fps düşüşleri yaşatıyor bana bu kart bunun çözümü nedir çekirdeklerini kapatıp 2 çekirdek yapsam işlemcimi düzelme olur mu lütfen yardım edin keşke gidip intel g3258 alsaymışım çok pişmanım şuanda bütünü çekirdekleri açık durumda yük altına girdiğim zaman açıktıklarınıda açık duruma getirdim sanırım benim gibi aynı sorunu yaşayan bu işlemciyi kullanan sanırım bir çok kişi var ...

• Ekran kartın 160 lira ne bekleyebilirsin. Orta kalitede ekran kartları 400 den başlıyor.
  • dostum povercolor inanılmaz kötü bi karttır.

amd sistemine ya asus alacaksın yada (biraz pahalıdır bu markanın kartları)
    yada amd ile üretimi ortak yapan sapphıre alacaksın.
  • Fps düşmesinin işkemcinle ne alakası var. Yada önce şunu soralım önceden bu sisteminle fps düşmesi olmuyordu bu işlemciyi aldın fps daha mı düştü :) Biraz açıklayıcı anlat. Oynadığın oyun nedir?
  • daha önceleri apu işlemciyle ekran kartsız sabit 30-50 fps arası donmadan oynayabildiğim oyunları bu ekran kartıyla hayli hayli oynarım diye düşünüp aldım herşeyi low getirdiğim halde fps düşüşü oluyor genelde zaten grafiklere önem vermediğim için tercih ettim bu kartı lol için gidip 500 liraya ekran kartı almak gibi bir aptallık yapamazdım sonuçta bu oyunu 4830 sahibi biri bile oynarken 9800gt sahibi biri oynarken veya 3850 si olan veya laptoptan onboard ekran kartıyla oynayabiliyorum dell inspiron 5030 laptopla sabit 25 - 30 fps ile bu ekran kartında neden bahane arayayım ki ben zaten lowda oynuyorum herşey
  • Kardeşim suç işlemcide falan değil.Sıkıntı başka bir yerde.İşlemci bozuk olsa zaten hiç çalışmaz.Ekran kartı driverını bir güncelle.
  • Islemci tabiri caizse Milano - Ekran kartin Bagdad

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben aynı işlemcinin overclocklu olan modeli 6350 kullanıyorum.Crysis 3,BF4,GTA4 vsvs hepsini ultrada oynuyorum.Sıkıntı işlemcide değil.
  • Birçok kişi ekran kartını kötülemiş zayıf falan diye ama eleman fps düşük alıyorum dememiş. Ani fps düşmeleri yaşıyorum demiş ve ekran kartının zayıf kaldığı durumlarda ani düşüşler değil sürekli kasmalar olur.

Tam olarak kasmanın neden kaynaklandığını bulmanız gerekmekte. Ayrıca ayarları en düşüğe aldığınız zaman da kasma oluyor mu? Eğer öyleyse virüs falan olma ihtimali yüksek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.