Şimdi Ara

Fx 6300 den i5 e geçme mantıklımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fx 6300 işlemcimi satıp i5 4460 almayı düşünüyorum. Sizce arada bir fark olurmu performans açısından? Yoksa soğutucu değiştirip overclockmu yapayım?
    Çünkü kasayıda anakartıda her türlü değiştirmeyi planlıyorum.
    Mevcut ocz 500 watt güç kaynağını ve 4 gb ddr3 ram i kullanıcam.
    birde ssd alıcam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaan2142 K kullanıcısına yanıt
    fark olucaktır elbette ben bile bazen düşünüyorum geçmeyi kararsızlık kötü bir şey fiyat olarak elinizdeki ürünleri çıkarıp güzel bir sistem kurabilirsiniz
  • ssd filan güzel olur al kullan hakkını verir fakat 6300den geçiş yapman sana ultra bişey katmaz devam et
  • Bende böyle düşünüyordum. Önerebilceğiniz soğutucu varmı peki fx 6300 için sessiz çalışacak? 100 tl yi geçmeyen
  • eğer fx-6300 e darboğaz yapacak ekran kartlarından kullanmıyorsan veya kullanmayı düşünmüyorsan geçmen sana bir katkı sağlamaz.
  • testerenecmi kullanıcısına yanıt
    r7 260x yada gtx750 düşünüyorum. Şuanki asus un gt640 ı. Yine asus olacak alacağım. 4 gb ram ekliycem.
    Birde anakart msi mı asus mu?
  • birde overclock yapınca işlemciye çarpanı 20.5 ten 21 e getirince mavi ekran veriyor. Bunun sebebini bilen varmı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

r7 260x yada gtx750 düşünüyorum. Şuanki asus un gt640 ı. Yine asus olacak alacağım. 4 gb ram ekliycem.
    Birde anakart msi mı asus mu?

o kartlar için işlemci değiştirmeye hiç gerek yok. anakart olarak gigabyte 970A-ud3p
    http://www.hepsiburada.com/asus-m5a97-le-r2-0-amd-970-2133mhz-oc-ddr3-soket-am3-atx-anakart-p-BD304062

bunu düşünmüştüm fakat arasında bir fark olurmu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan2142

http://www.hepsiburada.com/asus-m5a97-le-r2-0-amd-970-2133mhz-oc-ddr3-soket-am3-atx-anakart-p-BD304062

bunu düşünmüştüm fakat arasında bir fark olurmu?

düşünme bu anakartı, özellikle fx serisi işlemci kullanacaksan mosfet soğutması olmayan bütün anakartlardan uzak dur.
    anladım teşekkürler :)
  • FX6300'den geçilecekse en azından 4690 gibi bir işlemci olmalı aksi halde değmez bence ona vereceğin parayı ssd ve ram takviyesi yaparal daha iyi performans alırsın şuankinden,Tam sistem bileşenlerin nedir?
  • O ekran kartlari icin gereksiz i5e gecmek elindeki 6300 yeterli (anakartin varsa degistirme)

• cinayet13 kullanıcısına yanıt
    anakart asrock 960gc-gs fx modeli sata 3 yok bu modelde ondan değiştirmeyi düşünüyorum.
  • Amd fx6300 OC ile 970 e kadar yolu vr diye düşünüyorum. Soğutucu da san önerim Akasa venom 145tl civarı.
  • aleregrax kullanıcısına yanıt
    çarpan arttırınca pc mavi ekran veriyor yada donuyor. şimdi başka bir işletim sistemi yükleyecem
  • Ikinci el msi 970a g46 alabilirsin guzel boarddur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.