Şimdi Ara

Fx 6300 - Msi 970 Gaming için soğutucu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu an fx6300'ün stok soğutucusunu kullanıyorum. Msi'ın kendi OC Genie ile de yapmadım oc şu an limitleri zorlamak istemiyorum.

2x4 Gb Corsair Vengaence ram kullanıyorum DIM2 ve DIM4 üzerindeler.

En fazla 100 liraya kadar ram slotlarını kapatmayacak, kapatsa bile en fazla DIM1'i kapatacak soğutucu önerilerinizi bekliyorum.

Bir de msi oc genie tahminim 4.0ghz falan yapar işlemciyi. Stok fanla bunu yapmam sorun olur mu sizce?

• Up,bende merak ettim 4.0 ghz'de stok fan yeterli olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Bane

Up,bende merak ettim 4.0 ghz'de stok fan yeterli olur mu?

ben şu an 4.0 ghz kullanıyorum cool n quiet ve turbo kapalı. kesinlikle default ayarlardan daha az ısınıyor eskiden oyun oynarken 80i zorlardı şimdi 65i geçmiyor stok fanla 100tl civarı bi soğutucu alıp 4.4 ghz yapmayı düşünüyorum. soğutucu almamın nedeni gürültüden dolayı daha çok :)

edit: akasa venom atto diye bir soğutma sistemi araştırdım büyük ihtimal onu alacam 100tl bile fazla bir soğutucuya o farkla daha iyi bir işlemci alınabilirken biraz mantıksız gelmeye başladı çok para vermek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fen0men0 -- 7 Mart 2015; 1:01:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fen0men0

quote:

ben şu an 4.0 ghz kullanıyorum cool n quiet ve turbo kapalı. kesinlikle default ayarlardan daha az ısınıyor eskiden oyun oynarken 80i zorlardı şimdi 65i geçmiyor stok fanla 100tl civarı bi soğutucu alıp 4.4 ghz yapmayı düşünüyorum. soğutucu almamın nedeni gürültüden dolayı daha çok :)

edit: akasa venom atto diye bir soğutma sistemi araştırdım büyük ihtimal onu alacam 100tl bile fazla bir soğutucuya o farkla daha iyi bir işlemci alınabilirken biraz mantıksız gelmeye başladı çok para vermek

Aynen hocam,100tl yi işlemciye ekleyip daha üst model varken soğutucuya ayırmak istemiyorum o yüzden sordum,maks. 45-50 lira verilir ama.O zaman bende 4.0 ghz de denerim stok fan ile bir sıkıntı yok gibi.

• -Bane kullanıcısına yanıt
    kesinlikle cool n quite ı ve turboyu mutlaka kapa bence anakart durmadan voltajı değiştiriyor ve çok ısınıyor o yüzden.
    bak senin için 50 dakikalık dying light oynadıktan sonraki değerler oyun hala açıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fen0men0 -- 7 Mart 2015; 1:58:09 >
  • quote:

kesinlikle cool n quite ı ve turboyu mutlaka kapa bence anakart durmadan voltajı değiştiriyor ve çok ısınıyor o yüzden.
    bak senin için 50 dakikalık dying light oynadıktan sonraki değerler oyun hala açıktı.

68'i geçmemiş dediğinizi not ettim,soğutucu almazsam-ki dolar uçuşta iken fazladan masrafa girmek istemiyorum- böyle denicem hiçbir sakıncası yokmuş.Teşekkür ederim deneme için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Bane -- 7 Mart 2015; 2:17:31 >

• quote:

Stok fanla 4 ghz civarında kullanıyorum aşırı ses dışında sorun olmuyor öyle inanılmaz ısı farkı yok bende. Ama bu aralar thermaltake nic f3 almayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Satıldı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

quote:

Stok fanla 4 ghz civarında kullanıyorum aşırı ses dışında sorun olmuyor öyle inanılmaz ısı farkı yok bende. Ama bu aralar thermaltake nic f3 almayı düşünüyorum

Eğer alacak olursam bunu almayı düşünüyorum bulunduğum yerde ki mağazaya getirebilirlerse en uygunu bu;

http://www.vatanbilgisayar.com/gaia-sd1283-intel-lga775_1156_1366--amd-am2_am3-islemci-sogutucu.html#genel-bakis

http://www.n11.com/akasa-venom-pico-lga77511551156-amd-754939940am2am3fm1-so-P46301358?cid=604001&gclid=Cj0KEQiA4OqnBRDAj9aazvPji9ABEiQANq28oAbNjnvlDtMnMIciPjlYOq64V4wofIFPWJLB5xYIrTAaArZU8P8HAQ
    ben de şöyle bir ürün araştırdım yorumlar karışık kimi çöp derken kimi çok iyi diyor :) elektronik işleri hep kısmet ya galiba. anakartım biraz oc özürlü olduğundan pahalı bir soğutucu almanın anlamı yok 4.2 ghzde stabil çalışsın bana yeter galiba.

• Fiyatı güzel duruyor hocam,istersen yukarda attığıma bir bak getirtiyorlarsa o fiyata çok iyi bir soğutucuymuş,bi ara vatan'ı arayıp soracam onu.
    evet kafam çelindi biraz araştırdım bunu bir de bu varmış daha sessizmiş falan :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-tyr-sd962-intel-lga775115055561366amd-am2am3fm-islemci-sogutucu.html#genel-bakis
  • quote:

evet kafam çelindi biraz araştırdım bunu bir de bu varmış daha sessizmiş falan :)
    http://www.vatanbilgisayar.com/xigmatek-tyr-sd962-intel-lga775115055561366amd-am2am3fm-islemci-sogutucu.html#genel-bakis

Yorumlarda stok fan kadar ses yapıyor diyo,kullanıcı puanı da yüksek değil bence geç bunu

hocam vatan internetten yollamıyor istanbulda da stokda yok gözüküyor :( yoksa çok hoşuma gitti başka sitelerden bakayım
  • Eğer mağazaya getirtirlerse başka şehirden,gidip alırım o şekilde olabilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.