Şimdi Ara

FX 6300 - MSI GAMING 970 overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Şu anda OC Genie ile 4.10 Ghz ile stabil performans alıyorum ancak yeterli değil.
    Overclock yapmak istiyorum çünkü GTA 5 - H1Z1 - Battlefield 4 oynarken GPU kullanımım maximum %70 ve ekran kartımdan ne yaparsam yapayım tam performans alamıyorum.

Msi Gaming 970 anakart ve Amd FX 6300 işlemci kullanıyorum. Soğutucu olarak Thermaltake NiC F3 var.
    Stabil performans ile ekran kartımdan tamamen faydalanmak istiyorum.
    Overclock hakkında hiçbir bilgim yok. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.

• Aynı işlemci ayni kart güzel değerler bulursaniz banada paslayin hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O.c genie ile benimde aynı şekilde 4.1 oluyor daha fazla çıkmıyor daha yukarı çıkmak istiyorsan bios'dan turbo core özelliğini kapat sonra çarpanı arttır 24 iyidir ve voltaj ver biraz daha hazır voltaj ayarları var voltaj sekmesinde oradan sırayla dene birden yükseltme sakın.
  • Dediginizi denedim sanirim cok arttirdim siyah ekran okdu bios bios ekrani bile gelmiyordu. Daha sonra tum parcalari soktum bios pilini taktim cikardim oyle duzeldi. (Kablolari duzenlemek icin de bahane oldu)

OC Genie ile 4.1 de kullanabiliyorum en fazla. Daha ustunde voltaj ayarlamasini yapamadim.

Cok canimi sikmaya basladi bu olay. Gta 5 - h1z1 gou kullanimi en fazla %70 oluyor katiyen %99da kullanamiyorum...

• sedociyes S kullanıcısına yanıt
    O zaman voltaj vermeden sadece çarpanı arttır bakalım 4.3 Ghz'de çalışır belki voltajsız 23 yap.
  • Onu da denedim hocam, kendini resetliyor bilgisayar. 4.2de aciliyor ama stres testine baslayinca kendini resetliyor.

• sedociyes S kullanıcısına yanıt
    O zaman voltaj vermek durumundasın değeri yükseltmez için burada dikkat etmen gereken şey nasıl arttıracağın şu konulara bak yardımcı olur.
    http://forum.donanimhaber.com/m_82524307/tm.htm
    http://forum.donanimhaber.com/m_103856669/tm.htm
  • quote:

Orijinalden alıntı: sedociyes

İmzamdaki sistemi kullanıyorum. Şu anda OC Genie ile 4.10 Ghz ile stabil performans alıyorum ancak yeterli değil.
    Overclock yapmak istiyorum çünkü GTA 5 - H1Z1 - Battlefield 4 oynarken GPU kullanımım maximum %70 ve ekran kartımdan ne yaparsam yapayım tam performans alamıyorum.

Msi Gaming 970 anakart ve Amd FX 6300 işlemci kullanıyorum. Soğutucu olarak Thermaltake NiC F3 var.
    Stabil performans ile ekran kartımdan tamamen faydalanmak istiyorum.
    Overclock hakkında hiçbir bilgim yok. Yönlendirebilirseniz çok sevinirim.

Sizin ekran kartı modeli neydi besleyemiyor diyordunuz ? ? ?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.