Şimdi Ara

FX 6300 Overclock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar anakartım m5a97 r2.0 soğutucum ise cm 412s(sanırsam 212'den birazcık daha iyi bir soğutmaya sahip).İşlemcimi 22.5 çarpanında 1.45 volt verince belli bir yerden sonra bilgisayar film izlerken falan donuyor.res atıyorum gelmiyor,yeniden power tuşundan kapatıp açmam gerekiyor herelde çok volt veriyorum 4.5 ghz için.Volt düşürünce örneğin 1.41 falan bu seferde prime 95 testinde direk bir kaç çekirdek warning failure gibisinden hatası veriyor.Ne yapmam lazım?1.46 volt 4.5ghzde aida64de max 76C gördüm bu denemeydi.Kısacası ne yapmalıyım.GHzmi düşürcem veya kaç volt vericem?

• Daha deneyimli arkadaşlar bilgi vereceklerdir ama bence ghz düşürmelisiniz hocam. Stabil olan voltaj kaç ise o voltajta kalıp 0.1GHZ-0.2GHZ düşürün.
  • Ayrıca PRIME95 kaç dk test yeterli olucaktır en az?
  • Çarpanı 22 yapıp voltajı 1.4 yaparak deneyin. Hpc disabled, amd turbo core disabled, core c6 disabled, apm auto olacak şekilde ayarlarınızı düzenleyip yeniden deneyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CelalBAYER

Merhaba arkadaşlar anakartım m5a97 r2.0 soğutucum ise cm 412s(sanırsam 212'den birazcık daha iyi bir soğutmaya sahip).İşlemcimi 22.5 çarpanında 1.45 volt verince belli bir yerden sonra bilgisayar film izlerken falan donuyor.res atıyorum gelmiyor,yeniden power tuşundan kapatıp açmam gerekiyor herelde çok volt veriyorum 4.5 ghz için.Volt düşürünce örneğin 1.41 falan bu seferde prime 95 testinde direk bir kaç çekirdek warning failure gibisinden hatası veriyor.Ne yapmam lazım?1.46 volt 4.5ghzde aida64de max 76C gördüm bu denemeydi.Kısacası ne yapmalıyım.GHzmi düşürcem veya kaç volt vericem?

http://i.hizliresim.com/kkJRYr.jpg

Bu şekilde oyun oynuyorum.

• Lwd kullanıcısına yanıt
    Bence de bu şekilde kullanılsa daha iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ryzen 5600 Overclock yardım!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.