Şimdi Ara

FX 6300 - R9 270 / BF3 Performansı

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
532
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıkta da dediğim gibi AMD FX 6300 ve ASUS R9 270 DirectCU II ile bf3 ün fps oranlarını paylaşacağım...

Çözünürlük : 1920 x 1080

Görüş Mesafesi : 90 (Maximum)
    Grafikler : ULTRA

En Az FPS : 39

Ortalama FPS : 50

Maximum FPS : 90 civarı

Birkaç oyunun daha performansını yakın zamanda paylaşacağım. İsediğiniz başka oyunlar varsa söylerseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tansavo -- 28 Temmuz 2014; 0:16:16 >

• güzel benim için iyi oldu bu konu ama bişey sorucam FX X6 6300 le FX 6300 aynımı aynı değilse hangisi daha iyi bende BF3 ü ultrada oynamayı planlıyorum birde bu FX X6 6300 ün yanında Asus R9 270 DirectcuII yerine HD7850 DUAL-X OC GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11.1 Ekran Kartı ekran akrtı kullansak Ultrada BF3 de FPS değişikliği nasıl olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KraToRTR -- 26 Temmuz 2014; 19:39:14 >
  • Kardeş benim 2 tane ekran kartım var laptobumda oyun için olanı ''AMD Radeon R7 M265'' bu ekran kartını kullanarak BF 3 VEYA 4'te olabilir oynayabilirmiyim ? veya tavsiye ettiğin bi battlefield tarzı bi oyun varsa oda olabilir _ ? ?

Bu arada ekran kartım 128 bit ve 800 MHz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Apo26 -- 26 Temmuz 2014; 20:09:15 >
  • KraToRTR K kullanıcısına yanıt
    Kardeş FX X6 6300 ile FX 6300 aynı. Ve ekran kartını HD7850 DUAL-X OC GDDR5 2 GB 256 Bit alırsan biraz daha fps düşer fakat yine de akıcı bir şekilde oynarsın ( ultra ayarlarda )
  • Kardeş senin ekran kartıyla yüksek ayarlarda bf4 te iyi performans alırsın diye düşünüyorum..
    İstersen bir video atayım o videoda senin ekran kartıyla aşağı yukarı aynı bir ekran kartı kullanılmış. Kaç fps aldığı sol üst köşede yazıyor.
    (Yabancı bir dil ama sanırım high ayarlarda oynuyor.)

www.youtube.com/watch?v=5dQ_8SZwa0M
  • Apo26 kullanıcısına yanıt
    Bir video atayym orada BF4 'te high ayarlarda kaç fps alaca?yn yazyyor (sol üstte)
    (Yabancy dil anla?ylmyyor ama olsun :D )

• quote:

Orijinalden alıntı: tansavo

Bir video atayym orada BF4 'te high ayarlarda kaç fps alaca?yn yazyyor (sol üstte)
    (Yabancy dil anla?ylmyyor ama olsun :D )

fake olmadığına emin misin .D eğer fake değilse bf 3 ü rahat oynarım heralde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • tansavo peki ben o işlemci ve ekran kartıyla BF3 de oyun videosu çeksem seri şeklinde ayaralrı düşürmem gerekirmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraToRTR

tansavo peki ben o işlemci ve ekran kartıyla BF3 de oyun videosu çeksem seri şeklinde ayaralrı düşürmem gerekirmi

kardeş sen bf3'ü nerden indirdin ?
  • Apo26 kullanıcısına yanıt
    Originden aldım
  • hayırlı olsun kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KraToRTR

Originden aldım

ücretlimi ? ücretliyse ne kadar ?
  • KraToRTR K kullanıcısına yanıt
    Kardeş ben çekiyorum video pek bir düşme olmuyor yani ayarları değiştirmene gerek yok :)
  • saolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.