Şimdi Ara

FX 6300 ve R9 380 4GB sistem kasıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İşlemci değil ANAKART Çöp.Anakartı değiştirin ve yanında oluyorsa da işlemciyi de değiştirin.
  • Fx6300 bf4 için yeterli değildir, anakart değişip aynı işlemciyle devam etme gibi bir hataya düşmeyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doktorunyo

Arkadaşlar ANAKART: M5A78L-M EKRAN KARTI: R9 380 4G GAMING AMD İŞLEMCİ: FX 6300 AMD
    Sistem var ama BF4 de 45 fps alıyom bu niye böyle çözemedim internette millet aynı sistemle 90fps sabit oynuyor ?

Sorun ANAKART ve çarpan düşürmesi o chipsetle fx6300 kullanırsan sorun yaşaman doğal

Birde bu anakartla işlemciye oc yap diyen de kara cahildir anakart daha normal halini kaldıramıyor birde overclock yapsın yok ya

çözümün en azından 970 chipset orta düzey bir anakart overclock ve işlemci soğutucu Param var dersen intele de geçiş opsiyonun var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 29 Aralık 2015; 18:50:35 >

• bende imzamdaki sistemi kullanıyorum fallout 4 te full ayarlarda genelde 60-30 fps arası alırken bazen 20-25 fps ye kadar düşüyor durduk yere, anakarttan mıdır ki? battlefield 3 ultra ayarlarda ise 75 fps civarı veriyor, daha mı fazla olmalı?
  • huoralcarin H kullanıcısına yanıt
    Sende le modeli vrm soğutması olmayan kötü anakarta 8300 takmışsın yani anlık düşürme yaşıyorsan sorunu anakartta ara

Anakart max fps yi tetiklemez o işlemci ve ekran kartıyla alakalı
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    sağol hocam
  • vaybe anakart etkiliyormu hiç bukadar yav vatan pcde hiç öyle bişey demediler bana adam dedi sana ögrenci işi bi anakart verdim dedi
  • FX 6300 oc yapmadan 7950 ve türevi kartlara yetmiyor. 90 FPS alan arkadaş 4.8 ghz de çalıştırıyor işlemciyi .böyle bir oc yı 970 anakartlar bile kaldırmıyor. Çok özel seri bir anakart ve soğutucu olmalı.tavsiyem fx-8350 bir işlemci alın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktorunyo D kullanıcısına yanıt
    Fx işlemciler anakart seçer yani öğrenci işi durumu olmuyor malesef. zaten o yüksek değerleri alan yüksek de overclock yapıyor anakart değişince anlık düşmelerin geçer
  • FX 6300 GTX 770 beslerken 380 niye besleyemesin ?

Çüşünüz arkadaşlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey

FX 6300 GTX 770 beslerken 380 niye besleyemesin ?

Çüşünüz arkadaşlar.

Yaniiiiii

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar kb ama şuan gerçek diyorum ben fx 6300 de kullandım i5 760da ve 2side neredeyse aynı performansı veriyor yani kısaca işlemci darboğaz yapıyor istersen bi i5 4460 yada amd fx 8320 -8350 ye geçiş yap derin

• He ayrıca bide bende şuan i5 4590 işlemci r9 390x msi kart var ve hayvan gibi besliyor kartı hiç sıkıntısız yani

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.